Produkter i videoen

Effektiv hjemmebehandling!Skin Lifter PROKlikk for info

Skin Lifter PRO

Skin Lifter PRO er min hjemmeversjon av en behandlingsform som brukes mye i hudpleiesalonger, for å forynge og forbedre huden. Den store forskjellen her, er at nå kan du gjøre behandlingen flere ganger i uken på eget bad! Med mitt Skin Lifter PRO apparat kan du pleie huden din raskt og enkelt, slik at den får ny glød, spenst og en strålende overflate ved hjelp av høyfrekvent ultralyd og LED-lysterapi. Se video lengre ned på siden.    
 • Beskrivelse

  Det mest effektive man kan gjøre for huden sin i voksen alder, er å stimulere vevet nede i huden slik at det hele tiden holdes aktivt. Det er nemlig slik at alle prosesser i huden går saktere og saktere etterhvert som vi eldes. Resultatet av dette er en hud som ser trøttere, mer gusten ut, siger nedover og mister glød.

  Nå kan du enkelt behandle huden din hjemme!
  Sannheten er; det som påvirker huden din mest er dine daglige rutiner, ikke én salongbehandling hvert kvartal. Desto flere tiltak du gjør hjemme på eget bad, jo sunnere, mer vital og yngre vil huden din være.

  Med kun 10 minutter pr. behandling, sammen med produktene jeg anbefaler, vil huden din stråle, se mer uthvilt ut og den vil føles fuktmettet i løpet av få dager.
  Ved å bruke LED lysterapi + ultralydens egenskaper i kombinasjon med våre produkter påvirkes celler og vev i huden slik at næringsstoffene kommer til nytte der de skal. 

  SKIN LIFTER PRO KAN:

  • Stimulere cellefornyelsen, forynge og reparere.
   Dempe hudinflammasjon.
   Forminske linjer og pigmentflekker.
   Lindre symptomer på rosacea.
   Øke hudens fuktighet.
   Forbedre grå og gusten hud.

   

 • Nyttig info

  Ultralyd er en veletablert behandlingsform som i en årrekke har vært brukt av leger og fysioterapeuter, og den brukes ofte i profesjonelle ansiktsbehandlinger for å plumpe opp huden og minske fine linjer. Fordelene med slike ansiktsbehandlinger er at de kan bla: Stramme opp huden, redusere linjer, redusere urenheter, hjelpe huden å absorbere næringsstoffer, oppnå hurtigere hudforbedring.

  LED-lamper har blitt brukt innen dermatologi i mange år innenfor behandling av akne, fotoaldring, pigmentflekker, strekkmerker, raskere sårheling og reduksjon av inflammasjoner.

  LED-lys er et monokromatisk lys med forskjellige farger (forskjellige bølgelengder). Hvis vi retter lyset mot huden vil det trenge ned til hver eneste celle og overføre energi, helt uten irritasjon for cellen. Energien som overføres igangsetter reparasjonsprosesser, som resulterer i at cellene fornyer seg raskere, blodsirkulasjonen økes, næring og fuktighet økes, kollagensyntesen bedres og man oppnår en sterkere og mer motstandsdyktig hud.

 • Slik gjør du

  Rens huden med en oljefri ansiktsrens, for eksempel Gentle Daily Wash. Du kan gjerne skrubbe huden med Instant Glow Double Peel for bedre effekt. Merk; huden være ren før behandling.

  1. Skru på Skin Lifter slik at du ser «power» lampen lyse.
  2. Påfør ansiktet valgfritt konsentrat/ampulle/Serum Gold. Merk; Det er kun produkter tilpasset ultralyd som fungerer.
  3. Påfør Aqua Radiance Mask rett på apparatets probe, ca. 1-2 pump.
  4. Trykk på «sonic» og «photon» knappene for å starte behandlingen. 
  5. Bruk Skin Lifter PRO i 10 minutter i følge vedlagt bruksanvisning.
 • Innhold

  Vi får forskjellig effekt avhengig av bølgelengden som LED-lampen utstråler. Med SKIN LIFTER PRO bruker vi gult og rødt lys med fokus på hudforbedring til en sensitiv og aldrende/voksen hud.

  Gult LED-lys (583 nm, penetrasjons dybde 1-2mm) reduserer rødhet, bedring av rosacea og har en beroligende effekt på huden vår

  Det røde LED-lyset (640 nm, penetrasjons dybde 1-6mm) går dypere ned i vevet og øker blodsirkulasjonen, som igjen gir økt kollagen- og elastinproduksjon, forbedret hudtone og glød, d.v.s. en antiage-effekt.

Lukk
Aqua Radiance Mask
Deilig avkjølendeAqua Radiance MaskKlikk for info

Aqua Radiance Mask

En deilig kjølende fuktighetsmaske som frisker opp tørr og stresset hud. En perfekt "skin saver" når huden er tørr og matt.
 • Beskrivelse

  OIL FREE GEL FORMULA

  En deilig, kjølende fuktighetsmaske som frisker opp tørr og stresset hud. Beroligende aloe vera lindrer og pleier huden sammen med hyaluronsyre, rosevann, agurk og druebladekstrakt.

  Denne intensive fuktbomben gir deg en fresh og fuktmettet hud og er en perfekt «skin saver» når huden er tørr og matt. For en ekstra kjølende effekt, oppbevar den i kjøleskapet og påfør iskald maske for en «pick me up» behandling.

  Aqua Radiance Mask er perfekt på solvarm hud i sommermånedene og den kan brukes sammen med Skin Lifter hjemme-apparat.

 • Nyttig info

  Påføres ren hud og la virke i 10-15 minutter, eller over natten. Skyll av og påfør serum og krem. Kan brukes så ofte man ønsker, gjerne flere ganger pr uke. Passer for alle hudtyper inkl. akne og barnehud.

  – Fuktmettet hud på kun 10 minutter!
  – Hjelper på solvarm hud!
  – Kan brukes med Skin Lifter hjemme-apparat!
  – Deilig, forfriskende og kjølende på huden!
  – Familievennlig

 • Innhold

  Aqua, Aloe Vera Gel, Rosa Damascena (Rose) Distillate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Lecithin, Fucus Vesiculosis (Seaweed) Extract, Sodium Hyaluronate, Mentha piperita (Peppermint) Oil, Menthol, Carbomer, Triethanolamine, Tocopheryl Acetate, Allantoin, D-Panthenol, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Menthyl Lactate

Lukk
Luminous Gold Serum
Fukt og glød!Luminous Gold SerumKlikk for info

Luminous Gold Serum

Vår bestselger Luminous Gold Serum består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, cellefornyende vekstfaktor og 24K gullflak. Sammen utgjør ingrediensene et fantastisk fukt- og antiageserum som gir flott glans og glød.
 • Beskrivelse

  Luminous Gold Serum lanserte jeg i 2009 og det ble en superselger over natten. Aldri før hadde noen sett ekte gullpartikler i et hudpleieprodukt, og konsentrerte hyaluronsyreprodukter var en sjeldenhet i Norge.

  Jeg ønsket å lage et fuktighetsbevarende ansiktsserum som ga huden en glansfull overflate, og som fikk huden til å stråle. Serumet er fortsatt en bestselger i dag, over 10 år senere. Det er fortsatt en av mine favoritter, fordi huden blir fuktmettet og glansfull umiddelbart, uten å bli fet.

  Luminous Gold Serum er min bestselger gjennom tidene. Består av hyaluronsyre, som binder 1000 ganger sin egenvekt i vann, og trollhassel som trekker porene sammen og er beroligende. I tillegg inneholder den EGF-vekstfaktor, som booster cellefornyelsen, og derfor gir deg en mer spenstig hud.
  Dette er det perfekte ansiktsserumet året rundt. Det gir masse fukt, glød og spenst!

  Luminous Gold Serum har vunnet ‘Best Beauty Buy’ av Allure Magazine I Mexico og har vært en bestselger her i Norge i over 10 år.

 • Nyttig info

  Luminous Gold Serum gir en fuktighetsboost fra 4. generasjons hyaluronsyre, dvs den mest avanserte formelen. 24K gullflak gir en vakker glans på hudens overflate.

  • Hyaluronsyre fukter huden fra innsiden
  • 24 K gullflak som gir glans på hudens overflate
  • Intens fuktighetsbehandling
  • Påføres morgen og kveld, før krem
  • For normal/tørr/kombinert/fet/sensitiv/rosacea hud
 • Innhold

  Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycerin, Morus Alba (Mulberry) Extract, Scleroglucan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Lactic acid, Carbomer, Allantoin, Phenoxyethanol, aFGF, Gold Leaf.

Lukk
7 dagers kurSkin Gym - Energy & GlowKlikk for info

Skin Gym - Energy & Glow

  SKIN GYM 7 DAY THERAPY er en intensivbehandling med konsentrerte virkestoffer som bekjemper hudaldring og som gir huden ny vitalitet. Gi huden en ukes «trening» og gjenopprett energi, glød, fuktbalanse og spenst. Tas som en kurbehandling når huden trenger det lille ekstra. Har du aldri prøvd ampuller på huden din før, så har du noe fantastisk i vente. 100 % luksus og velvære!
 • Beskrivelse

  Gi huden en ukes «trening» og gjenopprett energi, glød, fuktbalanse og spenst. Ampullene er sammensatte, slik at de bidrar til økt cellefornyelse, behandling av aldringstegn og beskyttelse mot oksidative skader, forårsaket av frie radikaler.
  Energy & Glow ampullene inneholder ikke olje og passer til alle hudtyper. Ampullene er silkemyke og nærer huden med sine effektive virkestoffer.

  Settet består av 3 forskjellige ampuller som skal brukes i nummerert rekkefølge.

  • DAG 1-2: Energy SOS – Bidrar til økt energi og oksygennivå
  • DAG 3-5: Shape Up – Reduserer «tretthet» i huden
  • DAG 6-7: Caviar Glow – Umiddelbar glød
 • Nyttig info

  Konsentrerte engangsampuller fylt med småmolekylære ingredienser, pakket i 2 ml. sterile glassampuller. De aktive ingrediensene oppbevares hygienisk og gir en effekt som kan nå dypere enn et serum. En avansert behandlingskur med 7 ampuller som bidrar til ultimat cellefornyelse, beskyttelse og behandling av aldringstegn.

  En Skin Gym ampulle kan erstatte ditt serum, perfekt på reise.

  Passer for alle hudtyper og må gjerne alterneres med Skin Gym Repair & Rebuild ampullesett.

 • Slik gjør du

  Følg bildene på innsiden av esken og…
  Rist ampullen og bruk medfølgende plasthette eller bomullspad for å bryte flaskehalsen. Legg plasthetten over ampullhodet, hold i den øvre delen og åpne den ved å knekke flaskehalsen langs den nedre fargemarkerte ringen. Hell konsentratet i håndflaten og påfør på ansikt, hals og décolleté. Følg opp med passende krem.
  Ampullene er kun for utvortes bruk.
  NB! Dersom ampullen ikke åpnes korrekt, kan glassbiter havne i produktet. Produkt med glassbiter kan forårsake skade.

 • Innhold

  Energy sos: ingredients: aqua/water/eau, butylene glycol, pentylene glycol, propanediol, glycerin, glyceryl polymethacrylate, propylene glycol, polysorbate 20, dimethylsilanol hyaluronate, mannitol, caffeine, xanthan gum, yeast extract, ethylhexylglycerin, peg-20 glyceryl laurate, phenoxyethanol, tetrasodium glutamate diacetate, ectoin, tocopherol, linoleic acid, ginkgo biloba leaf extract, panax ginseng root extract, glycogen, magnesium ascorbyl phosphate, sodium hyaluronate, lactic acid, retinyl palmitate, glucose, sodium hydroxide, palmitoyl tripeptide-1, sodium benzoate, potassium sorbate 

  Shape up: ingredients: aqua/water/eau, butylene glycol, glycerin, pentylene glycol, propanediol, dimethylsilanol hyaluronate, acacia senegal gum, xanthan gum, hydrolyzed rhizobian gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, tetrasodium glutamate diacetate, ectoin, sodium hyaluronate, carbomer, coco-glucoside, sodium hydroxide, palmitoyl tripeptide-1, palmitoyl tetra- peptide-7 

  Caviar glow: ingredients: aqua/water/eau, propylene glycol, pentylene glycol, glycerin, xanthan gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, dann, oyster extract, caviar extract, carbomer, potassium sorbate, sodium metabisulfite, disodium edta

Lukk