• OM LNDA

    Møt gründeren bak LNDA by Linda Johansen. En prisvinnende, norsk hudpleieserie med fokus på høy kvalitet og dokumenterte ingredienser som gir synlige resultater.

HVEM ER LINDA?

Linda Johansen er gründeren bak hudpleiemerket LNDA by Linda Johansen. Hun startet sin første hudpleiesalong i 2004 og har nær 20 års erfaring med å utvikle hudpleieprodukter. Linda Johansen er en ivrig forkjemper for effektiv hudpleie, og hennes store lidenskap er å lage produkter for aldrende hud. Hennes produkter er kjent for å være virkningsfulle, fri for skadelige ingredienser, og de er selvsagt aldri testet på dyr.

LINDAS REISE

Lindas reise startet med et ønske om å forbedre sin egen “dårlige hud”. På tidlig 2000-tallet var hudpleiemarkedet i Norge svært lite, og Linda opplevde å ikke finne produkter som kunne løse hennes hudproblemer. Hjelpen fant hun hos en hudlege i Athen, og dermed begynte hennes nysgjerrighet for ingredienser å vokse.

Over flere år søkte hun, fant, blandet og matchet produkter for seg selv, og hennes lidenskap for hudpleie ble til en ambisjon. I 2004 åpnet hun sin første hudpleiesalong i Oslo, hvor fokuset var å tilby produkter og behandlinger som virkelig fungerte. Hun brukte sine kunder til å teste ut nye formler og behandlinger, og ryktet begynte å spre seg. I 2008, etter 3 år med utvikling, ble hudpleieserien med hennes navn endelig lansert.

LINDAS VISJON

Lindas visjon er at alle produktene hun lager skal være effektive, inneholde minimalt eller ingen parfyme, kun bestå av ingredienser som faktisk er til nytte for huden, og de skal både pleie og korrigere huden. I tillegg brenner hun for at aldrende og voksen hud skal være sunn og se strålende ut. Hun lager kun produkter som hun selv bruker og stoler på, og mener at hvis de ikke er bra nok for henne, så er de heller ikke bra nok for andre. Ingen krukker er fylt med “hokus-pokus-lurium”; de er fylt med dokumenterte virkestoffer som gjør en forskjell for huden.

Lab