Personvern

Disse personvernvilkårene beskriver personopplysninger som samles inn eller genereres (behandles) når du bruker Linda JC AS nettsider («Nettsiden»). Personvernvilkårene beskriver også hvordan dine personopplysninger brukes, deles og beskyttes, valgene du har angående dine personopplysninger, og hvordan du kan kontakte oss.

Hvilke opplysninger samler vi inn og når?

Vi ber deg om konkrete personopplysninger for å forsyne deg med produktene eller tjenestene du ber om. For eksempel når du foretar kjøp, kontakter vår kundeservice, ber om å motta kommunikasjon, oppretter en konto, deltar i våre arrangementer eller konkurranser, eller bruker våre Nettsider.

Disse personopplysningene inkluderer:

– Kontaktinformasjon inkludert navn, e-post, telefonnummer og levering- og fakturaadresse.
– Innloggings- og kontoinformasjon, inkludert brukernavn, passord og unik bruker-ID
– Personlige detaljer inkludert kjønn, hjemby, fødselsdato og kjøpshistorik
– Betalings-eller kredittkortinformasjon
– Personlige preferanser inkludert din ønskeliste samt preferanser angående markedsføring og informasjonskapsler

Når du interagerer med vår nettside, blir dine data automatisk samlet inn fra din enhet eller nettleser. Mer informasjon om denne praksisen er inkludert i seksjonen om informasjonskaspler i disse personværnvilkårene nedenfor. Denne dataen inkluderer:

– Enheters ID, «call state», nettverkstilgang, lagringsinformasjon og batteriinformasjon; og
– Informasjonskapsler, IP-adresser, «referrer headers», data som identifiserer din nettleser og versjon, og «web beacons» og tagger

HVORFOR og HVORDAN bruker vi (behandler) dine personopplysninger?
Vi behandler alle personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Som databehandlingsansvarlig lagrer og bruker vi disse opplysningene for at vi skal ivareta og administrere kundeforholdet, herunder informere om produkter, tjenester og andre ytelser fra LindaJC AS og nære samarbeidspartnere. 

LindaJC AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller gjelder inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. LindaJC AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

For å formidle informasjon om våre produkter, tjenester, arrangementer og for andre salgsfremmende formål.

Når du samtykker vil vi sende deg markedsføringskommunikasjon og nyheter vedrørende Linda Johansen Skincare produkter, tjenester, arrangementer og andre tilbud. Du kan melde deg av /admiknisterer dine samtykker til enhver tid etter at du har samtykket ved å logge inn og besøke mine sider på nettsiden.  

Dersom du er en eksisterende kunde av LindaJC AS (for eksempel dersom du har foretatt en bestilling hos oss), kan vi bruke kontaktinformasjonen du oppga til å sende deg markedsføringskommunikasjon om lignende Linda-produkter eller tjenester, når dette er tillatt etter gjeldende lovgivning (med mindre du har fravalgt dette). I andre tilfeller ber vi om ditt samtykke til å sende deg markedsføringsinformasjon. Vi kan bruke informasjonen du gir oss samt informasjon fra andre Linda- produkter eller tjenester – slik som ditt bruk av våre nettsider og Applikasjoner for å personalisere kommunikasjonen om produkter og tjenester som kan være av interesse for deg.

For å drive, forbedre og opprettholde vår virksomhet, produkter og tjenester 

Vi bruker personopplysninger som du gir til oss for å drive vår virksomhet. For eksempel når du foretar et kjøp, bruker vi denne informasjonen til regnskapsføring, revisjon og andre interne funksjoner. Vi kan bruke personopplysninger om hvordan du bruker våre produkter og tjenester til å forbedre din brukeropplevelse og til å hjelpe oss med å diagnostisere tekniske og servicerelaterte problemer og administrere våre Nettsider og Applikasjoner. 

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

Kunden samtykker i at LindaJC AS kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg herunder brev, telefon, e-post og SMS for å informere om eller markedsføre vårt produkttilbud. Kunden samtykker i at nære samarbeidspartnere av LindaJC AS kan benytte brev og telefon for å markedsføre sine produkttilbud. Samtykket er frivillig, og er gyldig inntil det trekkes tilbake. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket, helt eller delvis, kontakt Kundeservice.

LindaJC er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Registrering av reservasjoner rettes til Kundeservice. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.

LindaJC benytter personprofiler. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som ligger til grunn for profilen og hvor opplysningene er hentet fra jf. personopplysningsloven § 21.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger kontakt Kundeservice som vil hjelpe deg. Behandlingsansvarlig er selskapets daglig leder.