Produkter i videoen

Naturlig A-vitaminAge Saver SerumKlikk for info

Age Saver Serum

  Nyhet: Dobbelt så mye innhold! Endelig- A-vitamin som også passer for sensitiv hud. Sytenol® A gjør gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivitet, rødhet og flassing. Den kan brukes om sommeren og den kan brukes på sensitiv hud.
 • Beskrivelse

  Age Saver serum er et konsentrert antiage-serum som revitaliserer og beskytter huden mot miljøskader. 

  Med Sytenol® A (naturlig retinol) reduseres fremkomsten av fine linjer og rynker, og naturlige planteoljer gir langvarig fukt for en strålende hud. 

  Vitamin A er dokumentert å ha en reparerende effekt og dermed også en antialdringseffekt. Det er få virkestoffer som er dokumentert å bekjempe linjer og rynker, A -Vitamin er en av dem. Age Saver serum inneholder også beskyttelse mot det blåfiolette lyset fra solen. 

 • Nyttig info

  Sytenol® A gjør faktisk gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivtet, rødhet og flassing, og den kan brukes på sommeren. I tillegg kan den brukes av de med sensitiv hud.

  Tekstur på serumet er tyntflytende og lett, og helt uten lukt.

  Naturlig retinol måles ikke i % på lik linje med tradisjonell retinol, i serumet er det den høyeste prosent av virkestoff som huden kan ta til seg.

  2 pump påføres nyrenset ansikt og hals, før krem. 

  –  Forbedrer hudens elastisitet og fuktbalanse. 

  –  Mot pigmentforandringer, tørr hud og linjer  

  –  Antiage og reparerende 

  –  Påføres morgen og/eller kveld før krem 

  –  For normal/tørr/sensitiv/voksen hud 

 • Innhold

  Aqua, Glycerin, Helianthus annuus seed oil, Coconut alkanes, Pentylene glycol, Glyceryl stearate citrate, Acrylates copolymer, Coco caprylate/caprate, Bakuchiol, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Marrubium vulgare extract, Citric acid, Physalis angulata extract, Melanin, Larix decidua leaf cell extract, N-prolyl palmitoyl tripeptide-56 acetate, Nicotiana benthamiana hexapeptide-40 sh-oligopeptide-1, Xanthan gum, Caprylic/Capric triglyceride, VP/Polycarbamyl polyglycol ester, Hydrolyzed sesame protein pg-propyl methylsilanediol, Phosphate buffered saline, Tocopherol, Squalene, Beta- sitosterol, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin

Lukk

 

Denne uken snakker vi om noe jeg brenner for, nemlig at man skal kunne ta egne valg på eget utseende uten å føle skam! Jeg har selv fått kommentarer på det på facebook, og jeg vet at mange andre har det også. Røper man at man har brukt botox på sinnarynken sin, så hagler fort kommentarene. «Man skal eldes med stil» sier man- men hva betyr egentlig det da?