Produkter i videoen

Fukt og glød!24 K Gold SerumKlikk for info

24 K Gold Serum

Nytt design- samme gode innhold! Vår bestselger 24 K Gold Serum består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, cellefornyende vekstfaktor og 24 karat gullflak. Sammen utgjør ingrediensene et fantastisk fukt- og antiageserum som gir flott glans og glød.
 • Beskrivelse

  24K Gold Serum lanserte jeg i 2009 og det ble en superselger over natten. Aldri før hadde noen sett ekte gullpartikler i et hudpleieprodukt, og konsentrerte hyaluronsyreprodukter var en sjeldenhet i Norge.

  Jeg ønsket å lage et fuktighetsbevarende ansiktsserum som ga huden en glansfull overflate, og som fikk huden til å stråle. Serumet er fortsatt en bestselger i dag, over 10 år senere. Det er fortsatt en av mine favoritter, fordi huden blir fuktmettet og glansfull umiddelbart, uten å bli fet.

  24K Gold Serum er min bestselger gjennom tidene. Består av hyaluronsyre, som binder 1000 ganger sin egenvekt i vann, og trollhassel som trekker porene sammen og er beroligende. I tillegg inneholder den EGF-vekstfaktor, som booster cellefornyelsen, og derfor gir deg en mer spenstig hud.
  Dette er det perfekte ansiktsserumet året rundt. Det gir masse fukt, glød og spenst!

  24K Gold Serum har vunnet ‘Best Beauty Buy’ av Allure Magazine I Mexico og har vært en bestselger her i Norge i over 10 år.

 • Nyttig info

  24K Gold Serum gir en fuktighetsboost fra 4. generasjons hyaluronsyre, dvs den mest avanserte formelen. 24 karat gullflak gir en vakker glans på hudens overflate.

  • Hyaluronsyre fukter huden fra innsiden
  • 24 karat gullflak som gir glans på hudens overflate
  • Intens fuktighetsbehandling
  • Påføres morgen og kveld, før krem
  • For normal/tørr/kombinert/fet/sensitiv/rosacea hud
 • Innhold

  Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Propylene Glycol, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycerin, Morus Alba (Mulberry) Extract, Scleroglucan Gum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, D-Panthenol, Lactic acid, Carbomer, Allantoin, Phenoxyethanol, aFGF, Gold Leaf.

Lukk

 

Vårt bestselgende, prisvinnende fuktighetsserum har kommet i ny, lekker innpakning! Men ikke fortvil, innholdet er det samme som før. Dette serumet burde egentlig alle ha! Det gir masse fuktighet på hudens egne premisser. Superingrediensen Hyaluronsyre binder opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann, og serumet inneholder også cellefornyende EGF, som motvirker aldringstegn i huden. Ikke rart at dette elskes av flere tusen kvinner!