Opplev «fakelift» på 5 minutter!

SOS

«Følelsen av botox uten botox». Dette er bare noe av det damer over hele landet sier etter å ha testet SOS Rescue Face Saver Mask. Den populære «askepottmasken» har en umiddelbar effekt som varer i flere timer, og følelsen av glød og strammere hud er et faktum.

 

5 MINUTTER

Den magiske SOS-masken gir fresh og strålende hud på 5 minutter. Linda bruker den fast hver uke fordi den får henne til å føle seg fresh og opplagt. Dette er en deilig boost i hverdagen ved siden av god anti-age, og perfekt før du skal på fest eller bare fordi du vil føle deg mer opplagt. Masken brukes av kvinner i alle aldre, men er spesielt populær blant dem over 35 år, sannsynligvis fordi den gir mest synlig effekt på en voksen hud.

PRØV EN RED CARPET FACIAL!

Red Carpet Facial (tidligere Glow Facial) behandlingen så dagens lys i 2010, da Linda skulle gjøre en rask facial på gjestene til Gullruten på TV2. Det skulle gå fort og det skulle gi et magisk resultat! Akkurat dét fortjener vi damer hjemme også; litt rød løper i hverdagen og strålende hud. Denne behandlingen er den perfekte «hjemme-spa» behandlingen, som gir deg glød og strammere hudoverflate. Det er en «askepottmaske», noe som betyr at effekten ikke er varig, men vil gi deg en lett følelse av «lift» som holder gjennom dagen.

 

Cleansing Balm

1. RENS HUDEN

Alle behandlinger starter med nyrenset hud. Et rent utgangspunkt er viktig for et godt resultat. Velg den rensen du liker best. Vi anbefaler Foaming Face Wash eller Cleansing Balm.

 

 

2. SKRUBB

For å få maksimal effekt bør du peele huden. Peel eller skrubb fjerner døde hudceller, og gir en silkemyk overflate. Instant Glow Double Peel / Magical Peel er optimal for å få godt utbytte av en Red Carpet Facial.

3. PÅFØR SOS RESCUE FACE SAVER MASK

Bruk maskepenselen når du skal påføre SOS-masken. Pump ut ca 2 pump og pensle på ansiktet. Hvor mye du bruker er ikke det viktigste, men du bør dekke hele ansiktet (og gjerne halsen) unntatt øyeområdet.

4. LA MASKEN VIRKE I 5 MINUTTER

Masken begynner å skumme etter en liten stund. Det er viktig at masken skummer helt opp før du fjerner den. Etterhvert som masken virker, vil du se at skummet forsvinner på ulike steder. Skummet forsvinner først på de partier i huden som er tørrest. Der skummet ikke forsvinner, har du optimal fuktighet. Det er vanlig at skummet forsvinner flekkvis, nettopp fordi huden har ujevn fuktighet. Fjern restene av masken med en fuktig mikrofibervott.

Face saver mask

5. PÅFØR 24K GOLD SERUM

Det er naturlig at huden føles litt stram etter behandling, og derfor bør du avslutte med mye fukt. 24k Gold Serum er et vannbasert serum, som inneholder bl.a. hyaluronsyre og EGF. Huden får tilført masse fukt og mild antiage, som er fin for alle hudtyper. Huden blir fuktmettet og får en flott glans.

6. LEGG EN DEILIG EYE RECOVERY MASK!

Øyeområdet er sensitivt, og det er viktig å kun bruke produkter som er tilpasset dette. Med øyemasker kan du freshe opp øyehuden på få minutter og virkningen er umiddelbar! Du vil oppleve en mer fuktmettet hud som er mindre hoven.

Eye Recovery Mask

6. AVSLUTT MED EN KREM MED MYE FUKT

Til slutt bør du legge på en krem. Avhengig av om du gjør behandlingen på morgen eller kveld, kan du velge den kremen du bruker om dagen eller natten. Skal ut ut en tur etter behandling, anbefaler vi TLC Moisturiser SPF30. En mild fuktighetskrem, som beskytter huden mot både solens stråler og det blå HEV lyset. Dette er fuktighet og antioksidanter som passer for alle – selv de fleste sensitive.

WANT IT? BUY IT!

  Laster produkter

  MAGI PÅ FLASKE
  «Lett å påføre. Jobber godt med huden fra første sekund. Har sensitiv hud å den funker godt på meg. Gir en flott glød.» 

  Siv Elisabeth

  CHAMPAGNE-MASKE ❤️
  «Den har ein herlig boblende følelse når du har den på🤩 Fantastisk godfølelse i huden etterpå.» 

  Bente Helene

  NYDELIG MASKE
  «Denne masken er en kjapp, effektiv oppfrisker som gir nydelig, strålende hud. Jeg liker den veldig godt.» 

  Kristin