Opplev «fakelift» på 5 minutter!

Instant rescue mask

«FØLELSEN AV BOTOX UTEN BOTOX!»

Dette er bare noe av det damer over hele landet sier etter å ha testet SOS Instant Rescue Mask. Den populære «askepottmasken» har en umiddelbar effekt som varer i flere timer, og følelsen av glød og strammere hud er et faktum.

Instant Rescue Mask

5 MINUTTER

Den magiske SOS-masken gir glødende og strålende hud på kun 5 minutter. Linda bruker den fast hver uke fordi den får henne til å føle seg fresh og opplagt. Dette er en deilig boost i hverdagen ved siden av god anti-age, og perfekt før du skal på fest eller bare fordi du vil føle deg mer opplagt. Masken brukes av kvinner i alle aldre, men er spesielt populær blant dem over 35 år, sannsynligvis fordi den gir best effekt på en voksen hud.

PRØV EN GLOW FACIAL!

Glow Facial behandlingen så dagens lys i 2010, da Linda skulle gjøre en rask facial på gjestene til Gullruten på TV2. Det skulle gå fort og det skulle gi et magisk resultat! Akkurat dét fortjener vi damer hjemme også, litt rød løper i hverdagen og strålende hud. Denne behandlingen er den perfekte «hjemme-spa» behandlingen, som gir deg glød og strammere hudoverflate. Det er en «askepottmaske», noe som betyr at effekten ikke er varig, men vil gi deg en lett følelse av «lift» som holder gjennom dagen.

1. RENS HUDEN

Alle behandlinger starter med nyrenset hud. Et rent utgangspunkt er viktig for et godt resultat. Velg den rensen du liker best, vi anbefaler Gentle Daily Wash eller Detox Salicylic Wash fordi disse ikke inneholder olje, som kan gjøre det litt vanskeligere for masken å skumme.

 

 

2. SKRUBB

For å få maksimal effekt bør du peele huden. Peel eller skrubb fjerner døde hudceller, og gir en silkemyk overflate. Instant Glow Double Peel er optimal for å få godt utbytte av en Glow Facial.

Instant Glow Double Peel
Instant Rescue Mask

3. PÅFØR SOS INSTANT RESCUE MASK

Bruk maskepenselen når du skal påføre SOS-masken. Pump ut ca 2 pump og pensle på ansiktet. Hvor mye du bruker er ikke det viktigste, men du bør dekke hele ansiktet unntatt øyeområdet.

4. LA MASKEN VIRKE I 5 MINUTTER

Masken begynner å skumme etter en liten stund. Det er viktig at masken skummer helt opp før du fjerner den. Etterhvert som masken virker, vil du se at skummet forsvinner på ulike steder. Skummet forsvinner først på de partier i huden som er tørrest. Der skummet ikke forsvinner, har du optimal fuktighet. Det er vanlig at skummet forsvinner flekkvis, nettopp fordi huden har ujevn fuktighet. Fjern restene av masken med en fuktig mikrofibervott.

Instant Rescue Mask
Luminous Gold Serum 10 ml

5. PÅFØR SERUM GOLD

Det er naturlig at huden føles litt stram etter behandling, og derfor bør du avslutte med mye fukt. Gold Serum er et vannbasert serum som inneholder bl.a. hyaluronsyre. Dette binder fuktighet i huden, og sammen med de små gullflakene gir det en lysreflekterende og glansfull effekt.

6. LEGG EN DEILIG EYE RECOVERY MASK!

Øyeområdet er sensitivt, og det er viktig å kun bruke produkter som er tilpasset dette. Med øyemasker kan du freshe opp øyehuden på få minutter og virkningen er umiddelbar! Du vil oppleve en mer fuktmettet hud som er mindre hoven.

Eye Recovery Mask
Recovery Cream

7. AVSLUTT MED EN KREM MED MYE FUKT

Til slutt bør du legge på en krem. Avhengig av om du gjør behandlingen på morgen eller kveld, kan du velge den kremen du bruker om dagen eller natten. Vil du tilføre maksimal fuktighet, velg Recovery Cream. Dette er ikke en anti-age krem med effektive ingredienser, men en ren fuktbombe som også fungerer godt som en kuldekrem. Vi anbefaler å ha Recovery Cream i skapet for de dagene huden trenger en pause fra aktiv anti-age, eller bare litt ekstra fukt. Recovery Cream kan brukes av alle, også deg som er sensitiv.

GLOWING SKIN IS ALWYS IN!

Tusenvis av damer over hele landet sier at de elsker denne masken! Det strømmer inn positive tilbakemeldinger daglig, fordi den holder det den lover. Opplev glød og fukt på kun 5 minutter! Tusen takk til alle dere som deler fine Spa-bilder fra eget bad.

WANT IT? BUY IT!

  Laster produkter

  AMAZING!

  «Masken er AMAZING! Huden min er fuktmettet og stråler. Jeg er selv hudpleier og har prøvd ALT.»

  -Kunde

  TRYLLEMASKE!

  «Burde vært påbudt for oss som jobber natt! Virkelig HELT fantastisk maske! :-D» 

  -Kunde

  HOLDER HVA DEN LOVER!

  «Denne masken er helt fantastisk og superdrøy! Holder det den lover! For å si det sånn, måtte jeg velge mellom mannen og maska hadde jeg blitt singel! ;-)» 

  -Kunde