Topp 10 mest solgte produkter

Her finner du månedens mest populære produkter innen hudpleie og makeup.
Kanskje er en av disse din nye favoritt?

 • Niacinamide Serum 20%

  #1 Niacinamide 20% Serum

  Niacinamide 20% Serum gjør underverker for solskadet, aldrende og grov hud samt store porer og pigmentflekker pga sin høye konsentrasjon av superingrediensen Niacinamide. I tillegg forbedres huden med antioksidanter, aminosyrer og beroligende Beta Glucan.

  Serumet vil effektivt minimere og trekke sammen porene i tillegg til å dempe pigmentflekker, styrke hudbarrieren og jevne ut en grov hudtekstur. Et ekte super-power serum!

  kr 799 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer
 • Julekalender hudpleie 2021 Linda Johansen skincare åpen

  #2 Lindas Julekalender Deluxe 2021

  Terningkast 6 fra KK.no! 

  For Linda handler julehøytiden om å ta seg tid til det hun sjelden rekker i hverdagen. Med sin luksuriøse julekalender, proppfull av favoritter, nyheter, og “limited editions” ønsker hun å invitere alle kvinner til en adventstid fylt med små luksusgaver, og en mulighet til å sette ekstra pris på seg selv.


  • Julekalenderen inneholder blant annet 8 fullsize produkter, 2 nyheter og 4 limited edition produkter. Verdi på kr 7 300.

  • På grunn av størrelse og verdi anbefaler vi kalenderen levert til postkontor eller Instabox. Linda JC har ingen ansvar for forsendelsen. 


   

  kr 7 353 kr 2 790
  KjøpLes mer
 • Julekalender hudpleie 2021 Linda Johansen skincare åpen

  #3 Lindas julekalender Classic 2021

  Linda har hatt fokus på at du skal bli både overrasket og imponert når du ser hva som skjuler seg inne i de små skuffene. Derfor inneholder kalenderne flere fullsize-favoritter, rykende ferske nyheter og spennende «limited editions».


  • Julekalenderen inneholder blant annet 2 fullsize produkter, 1 nyhet og 6 limited edition produkter. Verdi på kr 4 400!

  • På grunn av størrelse og verdi anbefaler vi kalenderen levert til postkontor eller Instabox. Linda JC har ingen ansvar for forsendelsen. 

  kr 4 413 kr 1 890
  KjøpLes mer
 • #4 Magical Peel

  Magical Peel (tidligere Double Peel) inneholder både enzymer og små jojobakorn, og gir dermed både kjemisk og mekanisk ansiktspeel i ett! Enzymene løsner døde hudceller, mens de små kornene eksfolierer huden mekanisk på overflaten.


  • Renser porene og fjerner døde hudceller

  • Brukes 1-3 ganger per uke, etter rens (normal/tørr/kombinert/fet hud)

  • Renser både porene og hudens overflate

  kr 439
  KjøpLes mer
 • Linda Johansen - Fantastisk etter 40

  #5 Fantastisk etter 40

  Synes du det er vanskelig å forstå hvordan du kan forbedre huden din, hvordan å sminke deg eller hvorfor du bør bruke så mange hudpleieprodukter i voksen alder?

  Voksen hud har andre behov enn ung hud fordi gener og hormonelle endringer påvirker hudens aldring. I denne boken lærer du om hudpleie, hva som faktisk virker og om hva som er hudens behov for å se sunn, frisk og ung ut. I tillegg er boken spekket med nyttig info om alt fra botox til laserbehandlinger og sminketips til voksen hud.

  Dette er den ultimate guiden til deg over 40 som trenger hjelp i skjønnhetsjungelen, og en perfekt gave til deg selv, din mor eller en god venninne.

  kr 399 kr 349
  KjøpLes mer

Mest solgte makeup produkter

 • Flawless Foundation Light

  #1 Flawless Foundation SPF20

  Flawless Foundation er blitt en super-bestselger blant våre kunder pga av dens naturlige og semi-dekkende tekstur. Den legger seg ikke i porene og den får ikke-perfekt hud til å se fantastisk ut. Nå er den under re-design og utvalget utvides fra 4 til 9 farger som lanseres i jan/feb 2022. Derfor har vi kun de to bestselgende og universelle fargene; LIGHT og LIGHT/MED på lager.

  kr 499 kr 374kr 499
  KjøpLes mer
 • #2 Lip Booster

  Effektiv lip plumper


  Lip Booster er en superfavoritt blant våre kunder. Den plumper og revitaliserer leppene dine med peptider, hyaluronsyre og vitamin E. En intensiv leppebehandling for jevnere, fyldigere, fuktige og yngre lepper. Denne kommer du til å elske, vi anbefaler å kjøpe to med en gang; en til badet og en i veska. 100% avhengighetsgaranti!

  kr 349
  KjøpLes mer
 • Sheer Powder Foundation

  #3 Sheer Powder Foundation

  Sheer Powder Foundation gir en naturlig, silkematt finish med «soft focus»-effekt. Det er lett å påføre og er perfekt over Flawless eller Sheer Foundation for en mer dekkende og glowing effekt. Vi elsker den!

  kr 549
  KjøpLes mer
 • #4 XL Mascara

  Vippene våre blir kortere og tynnere med alderen. Vil du at vippene skal bli mer markert og se fyldigere ut, må du ha en maskara som kan bygges lagvis. Min maskara er tykk og sort, og den er laget for å legge lag-på-lag. Ikke vannfast, men vannsikker. Mild mot vippene. Nå med ny og litt mindre buet kost for enklere påføring på korte vipper.

  kr 359
  KjøpLes mer
 • Sunglow Bronzer

  #5 Sunglow Bronzer

  Sunglow Bronzer er egnet for både varme og kalde hudtoner og kan brukes hele året. Perfekt som en blush eller transparent øyeskygge for en naturlig finish når du har dårlig tid. Merk! Denne bronzeren er under redesign og kommer tilbake på nyåret i 3 farger!

  kr 549 kr 274
  KjøpLes mer