GI HUDEN EN UKES «TRENING» MED AMPULLER OG GJENOPPRETT ENERGI, GLØD OG FUKTBALANSE.

 

Huden kan lett havne i ubalanse mellom forskjellige årstider og dette kan vise seg på forskjellige måter. Noen blir tørre, andre blir mer sensitive og noen får problemer med kviser. Den beste måten å få huden din tilbake i toppform er å ta en kurbehandling hjemme. 

Ampullepakkene til ansiktet er en intensivbehandling med konsentrerte virkestoffer i 7 små engangsampuller som man bruker hver dag i en gitt periode. Formålet er å kickstarte, eller gi huden en ny boost med virkestoffer i konsentrert form. Virkestoffer som bekjemper hudaldring og som gir huden ny vitalitet. Resultatet er en jevnere hud med fornyet glød, samt en opplevelse av total velvære og luksus.

  Fetching products

  Hvilket ampullesett skal jeg velge?

  Har du sensitiv hud? Da passer Energy & Glow ampullene best for deg. De aktive serumene har stressdempende og energigivende ingredienser for å fremme en styrket hud.

  Kjennes din hud trøtt ut? Da er det Energy & Glow ampullene som du får best nytte av. De bidrar til å vitalisere, oksygenere og beskytte huden mot ytre påkjenninger, noe som gir huden et optimalt energinivå.

  Har du en fuktfattig, tørr og stresset hud? Repair & Rebuild ampullene er både fuktighetsgivende og de bidrar til ny energi. Med ingredienser som aminosyrer, retinol og peptider gir de huden en liten kickstart.

  Har du aldrende hud med behov for anti-age? Da anbefaler jeg at du bytter på mellom begge ampullesettene. Ved jevnlig bruk vil hudens fasthet øke samtidig som synligheten av fine linjer og rynker reduseres.

  Ampulle-konsentratetene gir en boostende effekt samtidig som huden balanseres og føles silkemyk og strålende. Har du ikke prøvd ampuller før, så har du gått glipp av noe som er 100% velvære!

   

  Slik gjør du:
  Begynn alltid med å rense huden, gjerne 2 ganger, for å være sikker på at all makeup og smuss er fjernet. Etterpå gir du huden en lett skrubb med  Magical Peel for å fjerne døde hudceller (peeling anbefales 1-2 ganger i uken).

  Klapp huden tørr og ta frem dagens ampull. For å åpne ampullen kan du bruke ampulle-åpneren (liten plastdings som fulgte med i pakken) eller en bomullspad. Ampullen skal knekkes der du ser en farget linje rundt. Tre plasthetten over toppen av ampullen, klem forsiktig og knekk av tuppen.

  Påfør serumet på ansikt, hals og bryst og klapp inn til du kjenner huden «sitter» litt igjen i hendene. Etterpå er huden klar for din favorittkrem, men føles huden helt «mett» kan du også  la nattkremen ligge.

  Det er veldig viktig at hele ampullen brukes opp med en gang!  Huden skal bli dynket i konsentrerte aktive ingredienser, og disse vil fordufte dersom ampullen blir stående åpen.

   

   Fetching products