Oversikt over vår hudpleie

Våre produkter er for alle og de kan brukes hver dag av alle aldersgrupper og i alle faser av livet. Linda forstår hva kvinner ønsker av sin hudpleie og hun tester alt på seg selv. Hver serie er utviklet for at du skal se ut og føle deg som den beste versjonen av deg selv, uansett hudtype og hudutfordringer. Som en hjelp for at du skal kunne finne de riktige produktene for deg og din hud akkurat nå, har vi laget en oversikt over seriene her:

Cleansing-balm

LNDA Essentials
Den med hvit emballasje og sorte detaljer. Denne serien kan brukes av alle, og er daglige produkter – uten at de er «dagligdagse» av den grunn. Ingrediensene og formlene er utviklet i samarbeid med spesialiser for å kunne gi deg det beste fra natur og laboratorier til en hudpleierutine som passer perfekt til deg – uansett hudtype.

LNDA Expert
Den med hvit emballasje og sølvdetaljer. Denne serien har nydelige, lette produkter, spesielt for deg som vil forbygge de første aldringstegnene i huden. Produktene inneholder dokumenterte, aktive ingredienser som beskytter mot miljøet, tilfører fuktighet, booster og balanserer problemhud, samt demper rødhet og inflammasjon.

Vitamin C

LNDA Luxe Lift
Den med hvit emballasje og gulldetaljer. Denne serien er den mest luksuriøse og avanserte, med fokus på herlige, fløyelsmyke konsistenser og ikke minst resultater for en voksen hud (fra ca. 40+). Ingrediensene er håndplukkede, dokumenterte virkestoffer, som jobber MOT linjer, rynker, slapp hud, pigmentflekker og hudirritasjon, mens de jobber FOR strammere, glattere, fuktmettet hud med en jevn, sunn glød. LNDA Luxe Lifte passer for deg med voksen, dehydrert og sensitiv hud.

LNDA+LAB – et hudprogram
Den med brune og blå glassflasker. Lindas LAB Line er hudpleie med medisinsk styrke, laget for forskjellige hudproblemer. Ingredienser som AHA-syrer, retinol, bakuchiol, antioksidanter og vitaminer er her i konsentrasjoner som ligger tett opp mot det farmasøytiske, og gjør produktene potente og effektive. Derfor er det viktig at produktene brukes riktig, og en konsultasjon med en av våre hudterapeuter kreves for å kunne kjøpe disse. Ofte trenger huden en gradvis tilvenning til disse produktene, så veiledning er essensielt for å få de fantastiske resultatene som disse produktene kan gi.

Lab_