• UVA og UVB

  SOLKREM

  – Optimal beskyttelse til ansikt og kropp!

Gi huden optimal solbeskyttelse

Sommeren nærmer seg med stormskritt og solen titter stadig frem bak skyene. Da er det viktig å gi huden den pleien og beskyttelsen den fortjener. Med LNDA sine nye solprodukter får du optimal beskyttelse hele sommeren!

  Fetching products

  Den nye solserien til LNDA består av en solkrem for ansikt og en spray for kroppen. Begge produktene har SPF 30. Grunnen til at begge solproduktene er SPF 30 er fordi solfilteret vi har brukt i formlene er mer stabile (“spises” ikke opp av solen) og de består av hele 5 ulike UV filtre som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Det at solproduktene har en så effektiv solbeskyttelse, gjør at de forebygger solskader og for tidlig aldring av huden. Både SPF 30 og 50 regnes som høy solfaktor med minimal forskjell i beskyttelse. Den store forskjellen ligger i følelsen solkremen etterlater på huden. SPF 30 føles lettere på huden og gir ikke det “hvite filtere”, selv om den gir nok beskyttelse.

  UVA-STRÅLER = Er dype, gjennomtrengende stråler som forårsaker for tidlig aldring og økt risiko for hudkreft. Passerer hudoverflaten uten at huden blir varm og skader hudcellene, gjør ikke huden solbrent eller brun. Trenger igjennom skydekke og glass (vindu). En huskeregel er at Aén står for ALDRING. 

  UVB-STRÅLER = Er kortere bølgelengder som gjør huden brun, forårsaker solbrenthet og andre solskader. Gjør huden varm ved eksponering. Hindres delvis av skydekke og glass.

  En huskeregel er at Bén står for BRENT. 

  Når du skal velge solkrem er det flere viktige faktorer å tenke på. Hvor godt beskytter den huden? Påvirker den hormonene i kroppen? Og ikke minst hvordan påvirker solkremene jeg bruker miljøet? 

  En viktig ting for oss når vi velger solprodukter er å sikre at ingrediensene ikke kan være hormonforstyrrende, fordi det å være bevisst på at enkelte solfaktor ingredienser kan påvirke vårt hormonelle system er ikke noe alle vet. Noen solfiltre kan nemlig inneholde kjemikalier som kan virke som hormonforstyrrende stoffer, noe som betyr at setter den naturlige balansen av hormoner i ubalanse. Vi har utelukkende solfaktorer og ingredienser som er dokumentert å være sikre for mennesker, som unngår eventuelle hormonforstyrrelser samtidig som de ikke skader det marine liv eller korallrev. 

  Visse kjemikalier i solkremer er nemlig  skadelige både for mennesker, korallrev og marine liv. Derfor er det viktig å velge ingredienser som er bevisst å være 100% trygge for både deg og miljøet når du soler deg og bader i havet. Ved å velge våre solprodukter, velger du også å ta vare på naturen og det marine livet.

  FOR HAVETS DYRELIV:

  • Inneholder ingen ingredienser som skader havet eller korallrev
  • Inneholder ikke mineralolje, parabener eller mikroplast
  • Inneholder ikke nanopartikler
  • Tilfredsstiller kravene til «The Hawaii Reef Law»: HAWAII ACT 104

   

   

  Om produktene: 

  FACIAL SUN CREAM SPF 30 er en lett, parfymefri og hudvennlig solkrem designet for å gi en vakker glød samtidig som den gir høy solbeskyttelse. Inneholder et bredspektret UV-filter som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler, og dermed forebygger solskader og for tidlig aldring. Solkremen er vannfast med kjemiske filtre for å skjerme huden mot skadelige UV-stråler uten å etterlate en hvit film på huden.

  • Passer for sol-sensitiv hud 
  • Lett konsistens 
  • Gir en naturlig glød 
  • Uten parfyme 
  • Blir ikke hvit på huden
  • Vannsikker vegansk formel

  BODY SUN SPRAY SPF 30 er en lett solfaktor-spray med kjemiske solfiltre som er 100% trygge for deg, havet og korall-revene. Inneholder et bredspektret UV-filter som beskytter huden mot både UVA- og UVB-stråler, og dermed forebygger solskader og for tidlig aldring.

  I tillegg til solbeskyttelse inneholder den antioksidantene C og E vitamin som beskytter mot frie radikaler og styrker hudens naturlige barrierefunksjon. Sprayen dufter som en blomstrende sommernatt og gir en sunn og strålende glød

  • Inneholder 100% trygge kjemiske solfiltre
  • Gir intensiv fuktighet til huden
  • Beskytter mot for tidlig hudaldrinag grunnet sol
  • Absorberer raskt inn i huden
  • Vannsikker vegansk formel
  • Frisk og blomstrende duft 

  Passer for sol-sensitiv hud!