SKIN ROUTINE KITS

Det å finne hudpleie som passer til din hudtilstand er viktig. Derfor har vi nå satt sammen 6 kits for forskjellige hudtilstander! Finn kitet som passer deg best!

Vi har satt sammen disse pakkene slik at du enkelt kan finne en som passer dine unike hudbehov! Utforsk våre Skin Routine Kits!

  Fetching products
   Fetching products

   HVILKEN HUDTYPE HAR DU?

   De fleste har et forhold til ordet hudtype, og har gjort seg noen tanker om hvordan hudtype man har. Men visste du at du også bør forholde deg til din hudtilstand? Det er faktisk din hudtilstand du bør se på først når det kommer til valg av hudpleieprodukter, og der er det mange som bommer.

   Forskjell på hudtype og hudtilstand:

   Den hudtypen du har, er du født med og den følger deg livet ut. Det er genetisk betinget, og går kun på hvor høy talgproduksjon du har, og hvor lett huden din reagerer på ting. Det finnes i hovedtrekk 4 hudtyper:

   Tørr hud (lav talgproduksjon)

   Fet hud (høy talgproduksjon)

   Kombinert hud (områder med forskjellig talgproduksjon)

   Sensitiv hud (hud som reagerer lett på stimuli/ berøring/ produkter)

   Hudtilstand sier noe om hvordan huden din er akkurat nå. Den påvirkes av indre og ytre faktorer som sol, klima, stress, hormoner eller medisiner, livstil og feil produkter. Den kan endre seg fra måned til måned, og år til år. Eksempler på hudtilstand er ekstremt tørr, tilstoppet porer, rødlig og sår hud, pigmentering, akne og en hud i aldring. Du har sikkert selv lagt merke til at huden har forskjellig behov fra sommer til vinter.

   Om man for eksempel har en fetere hudtype men du mangler fukt, så kan huden reagere med flere kviser, rødhet og irritasjon. Da er det viktig å behandle de symptomene FØR man går over til produkter som hemmer den overaktive talgproduksjonen. Her kommer ekspertisen til hudterapeuter inn, så spør oss gjerne om råd om du er usikker i forhold til din hud.

    

   Hvordan finne sin hudtype?

    

   Du har sikkert en formening om du føles tørr i løpet av dagen, oljete eller en kombinasjon. Men om du vil ta en test kan du gjøre følgende:
   1: Rens huden med en mild, nøytral rens, eks Foaming face wash.
   2: Vent 30 min uten å påføre noe mere på huden.
   3: Hvordan føles huden nå?

   Normal hud: Huden din føles helt normal, myk og smidig uten tegn til tørrhet eller ekstra oljer på huden. Den blir ikke stram, flassete eller sår. Den fungerer fint på egen hånd.

   Tørr hud: Huden din føles tørr, stram og kan også flasse. Du kan oppleve sårhet, rødhet og sensitivitet, særlig om vinteren. Små porer.

   Kombinert hud: Huden din blir blank i t-sonen (panne, nese, hake) og er normal til tørr ellers. T-sonen kan ha store porer, sorte hudormer og urenheter.

   Oljete/fet hud: Huden din oppleves blank og fet på overflaten, store porer. Du får ofte utbrudd og tilstoppete porer (hvite/sorte hudormer).

    

   Finn rett pakke til din hudtype!

    

   I første omgang vil du få mest effekt av å behandle din hudtilstand, altså hvordan huden din har det nå. Vi har satt sammen noen hudpleiepakker som dekker de vanligste hudtilstandene.

   NORMAL SKIN: Foaming Face wash + TLC Day Cream ord.pris 1098 kr
   For deg som vil opprettholde din velfungerende hud. Fukt og pleie i en mild rens og dagkrem med solfaktor. Passer alle aldre og normal + kombinert hud

   DRY: Cleansing Balm + NO.1 day cream + super hydration skin booster ord.pris 1937 kr
   For normal til tørr hud, alder 30 og oppover. Krembasert rens, en fuktbooster og dagkrem med solfaktor og antiage

   SENSITIVE: Redness relife skin booster + Cold weather cream + Destress mask ord.pris 1887 kr. For den med rødlig, stresset, sår eller tørr hud. Alle aldre og alle hudtyper. Redness Relif booster påføres morgen og kveld med SOS Cold weather cream over. SOS Cold weather cream kan brukes hele året, og den er spesielt god for å beskytte en sår hudbarriere. Destress mask brukes enten som en tykk maske et par ganger i uken, eller som en krem i tynnere lag.

   SOS TO THE RESCUE: SOS Mask + Radiant glow skin booster ord.pris 1128 kr
   – For deg som kjenner at huden trenger mere glød og boost! Alle aldre og hudtyper bortsett fra sensitiv

   OILY SKIN: Salicylic face wash + TLC day cream ord.pris 1238 kr. For deg med oljete hud, store porer, hudormer og tendenser til kviser. Med Salicylic face wash får du bort overflødig talg og oljer fra huden, samt at den hemmer oljeproduksjonen. Brukes morgen og kveld om huden produserer mye oljer, eller kun kveld. TLC day cream demper betennelser i huden, fukter uten å gjøre huden fet og beskytter huden med solfaktor. Kviser gjør huden tynnere og sårere, og da er solfaktor spesielt viktig.

   ANTI AGING POWER: NO.1 day cream + Vitamin A Booster + Retinol truffle night cream ord.pris 2337 kr. Aldrende hud er en hudtilstand som rammer 100%. Pakken passer normal til kombinert hud, 30 år og oppover. Her får du ekstra kick til huden i form av retinol, hvite trøfler, peptider, vekstfaktorer. Dagkremen har også solfaktor 30.

   Hvilken hudtype du har, kan ikke endres, men vi kan holde den i balanse. Man kan også ha andre hudtilstander og hudsykdommer, og de fleste har en blanding av flere. Trenger du hjelp til å finne rett pakke for deg, så ta kontakt med oss her.