Online hudkonsultasjon

FÅ HJELP AV EN HUDTERAPEUT

Å finne frem til de produktene som passer for akkurat DEG i en jungel av informasjon kan være vanskelig. Derfor tilbyr vi en online hudkonsultasjon med en av våre hudterapeuter helt kostnadsfritt, og selvsagt uten kjøpskrav, til alle våre kunder! Alt skjer via telefon eller per videokonferanse, du velger hva som er enklest for deg.

Slik gjør man det:

Hele konsultasjonen er online, og vi vi ringer deg på telefon/videosamtale. Vi setter av 30 min til deg med en av våre hudterapeuter. Du kan selv booke avtalen rett i vår kalender og du får en påminnelse på e-post. Du kan gjerne ta Hudpleietesten i forkant, eller så kan vi ta den sammen før vi begynner. Vi hjelper deg med å kartlegge behovene for din hud underveis i timen.

Nyttig info

  • Du kan også få hjelp via mail til kundeservice@lindajc.com eller via messenger (LNDA by Linda Johansen på facebook). Der får du svar innen 24 timer på virkedager.
  • Vil du ringe oss så er vår nummer 09 234 (vanlig takst) og vår telefontid er hverdager mellom 9-15.Ingen spørsmål er for små eller store, så vi hjelper deg med alt fra ordrene dine til huden din.