BÆREKRAFT

Linda Johansen Skincare arbeider hele tiden med å optimalisere hvordan vi lager og produserer våre produkter og emballasje for redusere utslipp, spare plass, tid, penger og miljøet.

 

100% DYREVENNLIG

Linda elsker dyr og Linda Johansen Skincare er 100% dyrevennlig. Vi tester IKKE produkter eller ingredienser på dyr, og vi har forsikret oss om at det gjør heller ikke leverandører eller underleverandører. Vi selger IKKE produkter i land hvor dyretesting er påbudt.

MILJØVENNLIG EMBALLASJE

Vi har, og fortsetter å reduserer mengden av emballasje vi bruker. Vi jobber hele tiden med å optimalisere emballasjen.

Vi faser ut plastpakking av esker, og endrer produktforpakning fra plast til materialer som er enklere å resirkulere som feks glass.

Vi bruker så langt det lar seg gjøre luft-fri krukker (airless), som bevarer innholdet lenger, og reduserer behovet for konserveringsmidler.

MILJØVENNLIG PAPIR

Det vi produserer av trykksaker, trykkes på miljøvennlig papir. Alle pakker som sendes ut fra oss, pakkes i bølgepappesker som er laget av resirkulerte papirfibre. Vi har bølgepappesker i mange forskjellige størrelser slik at vi i størst mulig grad tilpasser esken til innholdet som sendes ut. Silkepapir som benyttes i eskene er trykket på resirkulert papir og vi bidrar gjennom ECO-Packaging Alliance, til at det plantes trær rundt i verden hvor det trengs.

Papir er et miljøvennlig valg for emballasje og vi bruker så langt det er mulig produktesker laget av papirfibre. Les gjerne mer om papirets miljøaspekter her

Våre produkter, komponenter og emballasje er laget lokalt så langt det lar seg gjøre. Vi er medlem av Grønt Punkt Norge og tar vårt ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasje.

Grønt Punkt Norge