innhold i våre produkter

Her finner du alle ingredienser vi bruker i vår hudpleie. Under «virkestoffer» finner du fellesnevnere og du kan klikke deg til produktene de er i. Under «ingredienser» kan du søke eller alfabetisk finne en spesifikk ingrediens, og under «kategori» kan du sortere etter funksjon. (siden er under bearbeidelse)

 • Aminosyrer

  Aminosyrer er byggesteinene i peptider og proteiner, og hver aminosyre utfører en bestemt funksjon. Noen aminosyrer fungerer som en antioksidant, men de fleste hjelper huden din til å reprodusere sine egne antioksidanter.

  Les mer om Aminosyrer
 • Antioksidanter

  Antioksidanter avgjørende for huden og kommer i mange varianter som feks vitamin A, C og E, betakaroten, glutathione, selen, grønn te og dusinvis av andre. Jo flere av disse som er inkludert i hudpleieproduktene dine, jo bedre!

  Les mer om Antioksidanter
 • Bakuchiol

  Studier viser at bakuchiol (naturlig retinol) forbedrer hudens hudtone, minsker store porer, øker fasthet, glatter ut tekstur og reduserer fine linjer tilsvarende retinol - men med mindre risiko for irritasjon.

  Les mer om Bakuchiol
 • Beta Glucan

  Beta-glukan utvinnes fra havre eller gjær. og den har en fuktighetsgivende og meget beroligende effekt på rødhet, sensitiv, stresset, kløende og irritert hud. Beta-glukan trenger inn i huden og balanserer/fukter huden fra innsiden og ut. Studier viser at den effektivt beskytter hudbarrieren, noe som reparerer dehydrert og sprukken hud.

  Les mer om Beta Glucan
 • C-Vitamin

  Vitamin C gir en kraftig beskyttelse mot forurensning, miljøskader og solskader. Produkter som inneholder vitamin C gjør at huden din ser yngre ut i lang tid.

  Les mer om C-Vitamin
 • Ceramider

  Ceramider er naturlige lipider/fetstoffer som binder sammen hudceller og fungerer som et skjold utenpå huden. Kroppen produserer dette naturlig, men ved en rekke hudproblemer produserer huden færre ceramider. Det fører til en svekket hudbarriere og en hinne som ikke fungerer som den skal. Det kan igjen gi en hud som føles ru og irritert fordi den er tørr.

  Les mer om Ceramider
 • DMAE

  DMAE er et naturlig stoff med betydelige antiinflammatoriske egenskaper. Studier viser at DMAE gir en økt fasthet i huden og forbedrer elastisitet og hudtone, og bidrar til å redusere linjer og rynker.

  Les mer om DMAE
 • Enzymer

  Enzymer kommer fra frukt som feks papaya og ananas og de løsner opp bindingene mellom de døde hudcellene slik at de løsner fra overflaten. En mild, men virkningsfull behandling.

  Les mer om Enzymer
 • Hyaluronsyre

  Hyaluronsyre binder fuktighet i huden, og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker.

  Les mer om Hyaluronsyre
 • Niacinamid

  Niacinamid støtter hudbarrieren (den ytre overflaten av huden), øker motstandskraften og forbedrer hudteksturen ved å få porene til å se mindre ut. Det bidrar også til å balansere oljeproduksjonen, redusere pigment, gi fuktighet og glattere hud. Nye studier viser også at den beskytter mot UVA og UVB ståler.

  Les mer om Niacinamid
 • Omega fettsyrer

  Fettsyrer bidrar til å holde det ytterste laget av huden sterk og sunn, og forhindrer fuktighet i å unnslippe, samtidig som det bidrar til å glatte overflaten av huden. Fettsyrer kan også ha anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper.

  Les mer om Omega fettsyrer
 • Peptider

  Peptider er signalstoffer som består av korte kjeder av aminosyrer som er små nok til å trenge ned i hudlagene og påvirke hudcellene. De er som byggesteiner i huden og sørger for at hudcellene bygger opp kollagen og elastin, og de får huden til å opptre som den er yngre.

  Les mer om Peptider
 • Probiotica

  Studier viser at bruk av probiotiske hudpleieprodukter kan redusere akneutbrudd og balansere tørr hud og eksem.

  Les mer om Probiotica
 • Retinol

  Retinol fungerer som et hormon som stimulerer cellefornyelsen og hudcellenes produksjon av bindevev (kollagen). Den er en effektiv ingrediens som får hudcellene til å oppføre seg yngre, og er dokumentert å ha en antialdrings-effekt på huden. Retinol/Retinylpalmitat = Vitamin A Bruk en god retinolkrem for å redusere fine linjer, rynker og mørke flekker i huden.

  Les mer om Retinol
 • Salicylsyre

  Salisylsyre (BHA) er en viktig ingrediens i en hudpleierutine fordi den holder porene rene og gir en sunnere hud.

  Les mer om Salicylsyre
 • SPF

  Solen skader hudcellene selv på en overskyet dag. Bruk alltid solfaktor uansett årstid.

  Les mer om SPF
 • Vekstfaktor

  Vekstfaktorer er proteiner som stimulerer cellevekst og cellefunksjon. De får cellene til å dele seg, vokse og produsere proteiner som kollagen, den grunnleggende byggesteinen i huden.Ved økt kollagenproduksjon blir huden tykkere og rynkene mindre.

  Les mer om Vekstfaktor