Kundeservice

Vi har telefontid fra kl 09-15 mandag til fredag.
Svarer vi ikke på telefonen så ring oss på nytt etter noen minutter.
Send oss gjerne en e-post, eller kanskje du finner det du lurer på nedenfor?

Tlf: +47 09 234 | kundeservice@lindajc.com

Spørsmål & svar

Fast Rabatt×

Linda forklarer kort om produkter på fast rabatt×

Mitt største ønske er at du skal oppleve hvilken forskjell produktene mine kan gjøre for huden din. For å oppnå resultater er en god hudpleierutine hver dag et must, da er det lurt å ha produkter på fast rabatt.  Med fast rabatt er du sikret å alltid få produktene levert før du går tom, og du har et variert sortiment som gjør godt for huden. I tillegg sparer du flere hundre kroner hver gang!  Hos oss kan du ha enkelt-produkter på fast rabatt med en mindre rabatt, eller du kan ha en av våre eksklusive VIP-Pakker med en større rabatt, + gave i hver pakke. Du velger selv hva som passer for deg. 

Hva innebærer fast rabatt?×

Det betyr enkelt og greit at du får produktene du selv velger, hjem i posten automatisk. Du velger selv hvor hyppig intervall (max 5 mnd mellom hvert intervall) og du kan endre dette enkelt selv på «Din profil» 

Får jeg noen rabatt ved å ha fast levering?×

Ja, klart du gjør det, vi kaller det fast rabatt!  Hos oss kan du ha enkelt-produkter på fast rabatt med opp til 25% rabatt, eller du kan ha en av våre eksklusive VIP-Pakker på fast rabatt med opp til 30% rabatt + gave i hver pakke. Du velger selv hva som passer for deg. 

Binder jeg meg til noe?×

Finnes det noe kjedeligere enn å binde seg til et abonnement med produkter som viser seg å ikke passe? Absolutt ikke! Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd,  så det er ingen binding på pakkene eller produktene våre. 

Kan jeg selv endre intervall fra gang til gang?×

Ja, det kan du gjøre via Din profil. Du har full tilgang til å endre intervall på pakken din, men du kan bare endre utsendelses dato maks 1 mnd frem i tid. Du kan alltid få pakken utsendt fra dags dato hvis du ønsker det.

Hvordan vet jeg hvilken pakke jeg bør velge?×

Du finner fyldig informasjon om alle produkter på vår nettside, men vil du ha veiledning så hjelper vi deg gjerne. Vår kunderådgiver Lisbeth, eller våre hudterapeuter Monica og May Britt, hjelper deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov, ta kontakt via telefon eller mail: 09 234 / kundeservice@lindajc.com 

Hvordan sier jeg opp min faste rabatt?×

Fast rabatt løper automatisk frem til du avslutter på Din Profil. Her har du selv full oversikt over dine faste rabatter. Hvis du velger å avslutte, vil det allikevel stå datoen for når neste pakke skulle ut, men det er fordi du kan velge å starte den igjen innen angitt dato, før den blir avsluttet helt.

Hvordan får jeg med gave i hver pakke?×

Du får alltid en flott gave i pakken din når du abonnerer på en av våre eksklusive VIP-pakker. Vi ønsker å skjemme deg bort som takk for din lojalitet. Gavene er plukket ut av Linda personlig, og det er alltid noe som hun selv ønsker å bruke. 

Kan jeg kjøpe gaven separat?×

Noen gaver er produkter fra nettbutikken og du kan kjøpe de til vanlig pris. Mens noen er spesielt utvalgt av Linda og er ikke til salgs. Men flotte gaver er det alltid uansett.

Hvordan blir jeg VIP medlem?×

Ved å ha en VIP-pakke på fast rabatt blir du automatisk oppgradert til VIP-medlemsnivå. Da får du alltid fri frakt på ordrene dine og du får ekstra beautypoeng på alle dine kjøp.

Hvordan får jeg fri frakt på mine faste leveringer?×

  1. Fast rabatt gir fri frakt hvis du har en VIP pakke, eller enkeltprodukter for en sum på over 2000 kr pr ordre.
  2. Ved å ha en VIP pakke på Fast Rabatt blir du automatisk oppgradert til VIP-medlemsnivå og du får du alltid fri frakt på ALLE ordre. 

Frakt og levering×

TaxFree×

Vi har et utvalg av våre produkter på TaxFree Gardemoen, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. Her får man 25% avslag som er det samme som momsen.

Hva er «Instabox» levering?×

Instabox er et nytt fraktalternativ som tilbyr lynrask levering til Instabox skap, samme dag som du bestilte varene- om du bestiller før kl 12.30. Etter 12.30 blir det levert dagen etter.  Fra du bestiller hos oss, til når de har hentet pakken får du nøyaktig leveringstidspunkt til ditt valgte skap, slik at du vet akkurat når du kan hente pakken din. Ditt nærmeste Instabox skap vil stå på et sted med lange åpningstider og praktisk beliggenhet - slik at du slipper køer og omveier.
Instabox blir automatisk tilgjengelig ved bestilling hvis du bor innenfor dekningsområdet. Lurer du på noe finner du mer informasjon om Instabox her, du kan også se alle skapene som er tilgjengelige akkurat nå.

Kan jeg få vareprøver?×

I nettbutikken finner du både vareprøver og reisestørrelser på de fleste produktene (kun Flawless Foundation på makeup). En super måte å teste ut våre produkter før du kjøper full size.

Har dere noen utsalgssteder?×

Vi selger via nettbutikken og TaxFree.  Vi holder til på Kolbotn utenfor Oslo, og du er hjertelig velkommen til å besøke oss. Bare avtal med oss på mail eller telefon først så du vet at vi er der

Retur av varer×

Vi har 14 dagers åpent kjøp. Salgsvarer kan ikke returneres. Emballasjen må være uåpnet og produktet ubrukt. Vi kan ikke ta i mot produkter som er prøvd grunnet hygieniske årsaker.  Send det tilbake til oss sammen med ordrenr og navn, så vi enkelt finner tilbake til deg.

 Pakke borte i posten?×

Posten har et system som scanner pakkene ved sending. At den står som utlevert på sporingen betyr ikke at den alltid er det. Passer den ikke i postkassen, skal den legges på ditt lokale postkontor. Da kan det ta et par dager ekstra før man får beskjed. Ta gjerne med kollinr og sjekk der.  Har ikke pakken dukket opp etter en ukes tid, ta kontakt med oss og vi hjelper videre. 

Har dere fri frakt?×

Vi har fri frakt på alle ordre over 2000 kr, ellers er frakten standard kr 49,- og da kan du få det levert hjem på døren din eller til postkasse. Til postkontor koster det kr 79,- Er du VIP-kunde hos oss får du alltid fri frakt uansett ordrens størrelse.

Hvor lang tid før jeg får varene?×

Vi sender direkte i postkassen, og det tar gjerne 2-3 dager før du mottar pakken avhengig av hvor du bor. Østlandet går raskere enn Nord Norge. Skulle det ta lenger tid, ta en tur til ditt lokale postkontor, da ligger den nok der. Posten bruker gjerne et par dager på å sende deg ny hentemelding. Er den ikke der, ta kontakt med oss. 

Hvor fort sender dere min bestilling?×

Vi prøver alltid å sende ut fortløpende og lageret pakker varer fra tidlig om morgenen frem til kl 14.30. Posten blir hentet hos oss kl 12 og 14.30. Pakkene som går kl 12 vil være hos deg enda tidligere enn de som går 14.30, da de blir videresendt samme dag. Vi jobber på spreng for å få ut så mye som mulig samme dag.

Når er deres kontortid?×

Vi har telefontid fra kl 09-15 på hverdager og vårt nr er 09 234. Svarer vi ikke på telefonen, er vi nok i en annen samtale så ring oss gjerne igjen. Ellers kan du send oss en mail til kundeservice@lindajc.com. Der svarer vi raskt! 

Ingrediensene vi bruker×

Mineraloljer sammenlignet med vegetabilske oljer ×

Mens vegetabilske oljer kommer fra planteriket, fremstilles mineraloljer (petrolatum) industrielt fra bergolje. Mineraloljer inneholder ingen næringsstoffer og absorberes ikke av huden, til forskjell fra de vegetabilske oljer. Mineraloljene legger seg som en hinne på huden og brukes først og fremst for å beskytte huden mot fuktighetstap, spesielt på en hud med en skadet barrierefunksjon, som f.eks en hud med eksem. Mineralolje er en billig ingrediens som sjelden skaper allergiske plager og med egenskaper som gjør at den fungerer som base i kremer og salver, men uten de pleiende egenskapene som vegetabilske oljer kan gi. Vaselin er et godt eksempel på ren mineralolje. Det brukes også mye i babyoljer, da disse oljene ikke skal penetrere et barns perfekte hud.  Vi har kun et produkt med høykvalitets mineralolje og det er i vår 3 Step Home Facial. Den er med for å forsegle inn fuktigheten og beskyttet huden etter syrepeelen. Ellers bruker vi kun planteoljer. 

Hyaluronsyre×

Hyaluronsyre (HA) er en ingrediens som finnes naturlig i kroppen, og som har en stor fuktbindende evne. Til tross for navnet er ikke hyaluronsyre en syre, men en type sukkerart som kalles glykosaminoglukan. I kroppen binder HA vann og danner en gelelignende substans. Blant annet fungerer denne substansen som et smøremiddel og som et støtdempende fyllmateriale mellom de elastiske fibrene i huden, kollagenet og elastinet, og i ledd, lunger og muskler.  50% av kroppens totale mengde av hyaluronsyre finnes i huden, først og fremst i underhuden, det dypeste laget. HA har som oppgave å opprettholde fuktbalansen i huden. En god fuktbalanse opprettholder hudens funksjoner, og gjør det mulig å oppbevare en fyldig og sunn hud. Mangel på HA gjør blant annet at huden mister elastisitet, at rynker blir tydeligere og at huden blir tørrere. Hyaluronsyre i huden er et sensitivt molekyl som brytes ned raskt av frie radikaler, UV-lys og oksiderende ingredienser. Det er derfor solskadet hud ofte blir slapp og rynkete. Hyaluronsyre er kostbart å fremstille, og er derfor en dyr ingrediens. Takket være sin unike mulighet til å binde fukt kan den tilsettes i lave doser i hudkremer for å øke hudens fuktbevarende og fuktbindende egenskaper. En konsentrasjon på 1 % kan binde 99% vann. Da hyaluronsyre har et naturlig utspring dukker ingrediensen ofte opp i økologiske produkter. Det er en svært mild substans som ikke skaper allergiske reaksjoner.   Hyaluronsyre finnes i flere former og den vanligste typen er en lang og stor fuktbindende molekylform, som er for stor til å penetrere hudbarrieren. Tilsatt i en krem blir den derfor liggende på hudoverflaten der den danner en film. Denne fuktfilmen er viktig for å beskytte og for å gi hudoverflaten fukt. Stor-molekylær hyaluronsyre er en god ingrediens i leppeprodukter for å holde leppene fyldige og beskyttet. Sensitiv og fuktfattig hud trenger stor-molekylær hyaluronsyre for å beholde fukten i huden og for å reparere en skadet hud. Enkelt forklart kan man si at stor-molekylær hyaluronsyre har som fremste oppgave å styrke barrieren og å fukte i overflaten (men ikke tette igjen), mens små-molekylær hyaluronsyre trekker ned i dybden mellom hudcellene og fukter og fyller ut, noe som gir en plumping-effekt. Hvilken molekylform som finnes i et hudpleieprodukt er avhengig av hvilken effekt produktet skal ha og hvilken hudtype den passer.  Vi bruker flere varianter og størrelser i våre produkter, alt for å få rett effekt i gitt produkt.  Våre produkter med Hyaluronsyre: 24K Gold Serum Glacier Skin Lock TLC Moisturizer SPF30 Pepetide Pen Aqua Radiance Mask Dermalift Serum

A vitamin/ Retinol×

A-vitamin, eller såkalte retinoider, har vært brukt for å behandle solskadet hud, akne og rynker i mer enn 20 år. Vi produserer ikke selv vitamin A, så vi er avhengig av å få det gjennom kosthold og tilskudd. Kroppen er bygd opp slik at huden er det siste organet som mottar vitamin A, så å tro at du får i deg nok gjennom kostholdet alene gjør nok at du går glipp av de mange fordelene huden kan få av vitamin A.   Retinol er en svært effektiv ingrediens i hudpleieprodukter, da molekylene er ekstremt små. Dette gjør at ingrediensen kan penetrerer det ytre laget av huden, som kalles epidermis, og nå det mellomste laget av huden, som kalles dermis. Epidermis består for det meste av døde hudceller, mens Dermis består av levende celler. Ved å nå disse cellene, kan retinol skape bedre og mer tydelige resultater enn de ingrediensene som kun jobber på hudoverflaten. Det er en såkalt cellekommuniserende ingrediens, noe som betyr at den kan koble seg på en aldrende hudcelle og få den til å oppføre seg som en frisk, hudcelle igjen. Ulempen er at man kan oppleve «nedetid» på huden, det vil si at den blir sår, tørr, flasser osv så det bør brukes med varsomhet.  I vårt nyeste tilskudd 5.0 Age Saver Serum brukes noe som er helt nytt, nemlig naturlig retinol! Det er utvinnet fra planter og er mye mindre aggressivt for huden, dog med samme effekt! Det vil si at flere kan bruke dette, få de samme effektene men slippe nedetide og sårhet. Den kan til og med brukes på dagtid og av de med sensitiv hud!
  • Demper og regulerer hudens talgproduksjon, noe som gjør huden mindre blank. 
  • Minsker bakterieproduksjon i huden og er derfor en effektiv behandling mot acne.
  • Reduserer pigmenteringer, forårsaket av solskader, gjennom å øke cellefornyelsen 
Våre produkter med vitamin A Rich Truffle Cream Dermalift Eye Cream Age Saver Serum 

Generelt om antioksidanter×

Vitaminer og mange planteekstrakter virker som antioksidanter og fanger frie radikaler som ellers vil bryte ned huden og forårsake skader og aldring. Antioksidanter virker anti-aging, aktiverer cellefornyelsen og motvirker for tidlig aldring av huden. Kroppen vår produserer hele tiden frie radikaler, men mengden vi har i huden øker kraftig når huden utsettes for ting som sollys, stress og forurensning. Økt aktivitet av frie radikaler i huden påvirker både kollagen og elastin og fører til raskere hudaldring. Vi er opptatt av å bruke godt dokumenterte antioksidanter og ha nok av dem for å få en effekt.  Du kan sammenligne frie radikaler med et sint barn som går og ødelegger alt den kommer over. Antioksidanter er den rolige voksne som tar barnet til seg og roer det ned med et godt fang. Da blir det harmoni igjen! 

Peptider×

Peptider er korte kjeder av aminosyrer som kan være små nok til å trenge ned i hudlagene og gi signaler til hudcellene og påvirke disse. Virkestoffet kan hemme utviklingen av rynker ved å motvirke såkalt glykasjon. Glykasjon er en spontan reaksjon mellom sukkermolekyler og proteiner (kollagen og elastin) i huden. Dette vil resultere i kryssbinding av kollagen, som igjen kan føre til rynker. Når man sier at man “spiser på seg rynker” ved å spise sukker, så er denne prosessen hva man referer til. Peptidene motvirker blant annet denne reaksjonen.  Siden peptider bare er et samlingsnavn for en stor gruppe ingredienser, er det ikke alltid lett å identifisere de i produkter. Let i ingredienslisten etter navn som Palmitoyl Oligopeptide (også kjent som Matrixyl, et neuropeptid som reduserer fine linjer), Acetyl Hexapeptide (Argireline, et muskelavslappende peptid), Palmitoyl Tripeptide (et peptid som øker hudens fasthet), Myristoyl Pentapeptide (et peptid som øker hudens fuktnivå) eller Hexanoyl Dipeptide (et cellefornyende peptid).  Vi bruker kun dokumenterte peptider og har gjerne flere varianter av peptider i samme produkt, som jobber godt sammen.   Produkter med Peptider: Peptide Pen No 1 Day Cream SPF 30 No 1 Night Cream 

BHA-syrer, eller Beta Hydroxy Acids×

En gruppe syrer som blant annet består av Salisylsyre, som er den varianten vi bruker mest. Syren er anti-inflammatorisk og fettløselig, noe som gjør den utmerket for en fet hud med tette porer eller betent akne. Salisylsyren kan trenge ned i porene og løse opp talg, og både renser og roer ned huden. Også en moden hud med linjer, rynker og solskader kan få fine resultater med BHA. 
  • Eksfolierer huden og øker cellefornyelsen 
  • Løser opp talg i porene («vasker» porene på innsiden) 
  • Effektiv behandling av akne og hudormer 
  • Anti-inflammatoriske egenskaper og røddempende 
Produkter med BHA syrer: Salicylic Face Wash Salicylic Tonic Salicylic Serum Spot Killer Double Peel 

AHA-syrer, eller Alpha Hydroxy Acids×

En gruppe syrer som vi finner naturlig i blant annet frukt, melk og sukkerrør. AHA-syrer har ulik styrke på eksfolieringen, hvor Glykolsyre er den mest kraftfulle. En annen AHA-syre er Mandelsyre, som er optimal for en sensitiv eller akne-plaget hud, da den har anti-inflammatorisk effekt (forebygger betennelse i huden)   Disse syrene øker hudens cellefornyelse, noe som er bra for en moden hud, hvor cellefornyelsen går saktere enn hos en ung hud. Den eksfolierende effekten bidrar også til å glatte ut linjer og rynker, og behandler pigmenteringer nede i huden. Har man en tørrere hudtype bør man velge Melkesyre, som binder fuktighet nede i huden.  Våre produkter med AHA syrer: Dermaglow AHA Peel Dermalift Serum No 1 Day Cream SPF 30 No 1 Night Cream 24K Gold Serum (Melkesyre) Double Peel Spot Killer Salicylic Tonic Salicylic Wash

Generelt om bruken av syrer i hudpleie×

Felles for alle syrer er at de har en eksfolierende effekt, altså at de løser opp i det øverste laget av gamle hudceller på huden. Dette er celler som er klare til å falle av, men som bare trenger et lite dytt, slik at det blir plass til nye, unge celler. Størrelsen på noen av syrene gjør også at de kan trekke dypt ned i huden, styrke bindevevet og øke produksjonen av hyaluronsyre. Hudlaget med levende celler blir tykkere mens hudlaget med døde celler blir tynnere.  
 
Resultatet er en jevnere hudoverflate, med et sunnere utseende – det vi kaller for glød. 

Linda Home - duftlys×

Hva er duftlysene laget av?×

Våre duftlys er 100% veganske, 100% naturlige og de er bærekraftige. Rapsolje, Kokosolje, Sorbitan Tristearate (2-4%, RSPO Identity Preserved (IP) sertifisert/ bærekraftig) – Duftingredienser: Benzyl salicylate, linalool, lilial, cyclamen aldehyde, citronellol. Duftlyset inneholder noen få % sporbar bærekraftig palmeolje med høyeste miljøsertifisering RSPO Identity Preserved (IP). Ved å ha denne sertifiseringen sikres beplantning av nye trær, samt det gis bidrag til Regnskogfondet. Regnskogfondet anbefaler å kun kjøpe produkter som innehar denne type sertifisering. (Oljen påvirker hvordan lyset brenner og dets spredning av duft.) Vi bruker bomullsveke og voks som ikke soter, og eskene til lyset produseres i Norge med papir fremstilt fra nordisk tømmer.

Forurenser disse lysene innemiljøet?×

Hver gang du blåser ut et lys, frigjøres sotpartikler – og det påvirker innemiljøet. Overdreven bruk av stearinlys kan gi dårlig inneluft, advarer Folkehelseinstituttet. Av miljømessige årsaker bør du derfor velge de lysene som ikke inneholder parafin. Å velge et lys av 100% stearin er bedre, men å velge et lys av 100% vegetabilske oljer er det aller beste. Dette er fornybare råvarer som bidrar positivt på miljøet. Veldig mye av stearin kommer fra truet palmeolje, noe vi alle ønsker å unngå å bruke. Ikke sant?

Hvor mye duft er det i lysene?×

Lyset er laget med Premium duftolje i verdensklasse, og med 5% duftmengde. Linda har selv vært delaktig i avgjørelsen på hvor sterk hver komponent i duften skal være. I rimeligere lys holdes duftnivået nede grunnet kostnad, normalt er det maksimalt 2% duftolje i parafinbaserte lys.

Hva er forskjell på «vanlige» lys og disse lysene?×

På verdensbasis er 95% av alle duftlys laget med parafin. Parafin utvinnes fra råolje, det er forbundet med dårlig inneklima. Parafinlys avgir flere sotpartikler, er mindre miljøvennlig og mer brannfarlig. Basert på estimerte forbrukstall og karbondioksidutslipp er det regnet ut at dersom vi ikke hadde brukt parafinlys, ville vi redusert klimagassutslippene like mye som ved å fjerne 21 000 biler fra veiene. Dette sier miljøkjemiker i Svanemerket, Kristian Kruse. Et annet utbredt oljeprodukt i duftlys er soya. Soya brukes i matproduksjon både til dyr og mennesker i store deler av verden. Det er derfor ønsket at man begrenser bruken av dette. Stearin er vanlig og stearin lager som regel av palmeolje. Som vi vet er denne oljen fra trærne i regnskogen som er sterkt truet, så det er veldig viktig at man påser at oljen som brukes er bærekraftig (RSPO sertifisert). Cirka 19 prosent av palmeoljen som produseres for verdensmarkedet er RSPO-sertifisert (kilde: Regnskogfondet) Våre lys er 100% frie for parafin og soya. De er laget av svensk rapsolje og kokosolje. Vi bruker noen få prosent (under 5%) av palmeolje, som er RSPO sertifisert med høyeste nivå : RSPO Identity Preserved (IP)

Hvor lang brennetide har lysene?×

Lysene våre har en brennetid på over 50 timer. Dette regnes som ekstremt lang, da det normalt kan forventes opp mot 35 timer. Årsaken er valg av voksblanding, veke og duft.

Hva brukes lokket til?×

Bruk gjerne lokket som «fot» til lyset når du brenner, og som lysslukker når du skal slukke. Vi råder til å ha det på når lyset ikke brukes for å hindre at støv legger seg på lyset.

Hvordan få lyset til å bevares pent gjennom hele brenningen?×

Før du brenner lyset hver gang, så bør du klippe ned veken til ca 1 cm. Da kommer flammen nær oljen og det vil brenne jevnere. Slukk ikke lyset før hele overflaten er smeltet, da hindrer du å lage «krater» og lyset brenner jevnt ned. Det tar ca 30-40 minutter. Blir lukten for intens for deg, så brenn det gjerne til overflaten er smeltet, slukk det og nyt lukten av lyset helt til oljen er stivnet igjen. Bruk lokket til å slukke lyset, slik at du slipper å blåse på det.

Det ser ut som voksen skiller seg litt, hvorfor det?×

Naturlig voks vil forandre seg i ulike temperaturer. Naturlige variasjoner i lysets struktur og overflate kan oppstå, og du kan derfor oppleve forskjell på overflaten og på voksen inne lyset. Dette er helt normalt.

Er lysene veganske?×

Lyset er 100% vegetabilsk og vegansk, men ikke sertifisert. Grunnen til dette er at det er en kostbar prosess, men innen ett år er alle lysene til vår leverandør sertifiseret som vegansk.

Linda Home - silke×

Er silke allergivennlig?×

Silke trekker ikke til seg støv, midd eller andre allergener på samme måte som andre tekstiler kan gjøre. Dens naturlige fibre og proteiner virker avstøtende på disse, og i tillegg vil mugg og andre mikrober heller ikke absorberes og trives i de delikate silketrådene. Dette kommer av at silke kokongene er designet for å beskytte de vevre silkeormene mot nettopp disse ytre fiendene. For de som sliter med eksem, astma eller allergi bør derfor silke være et naturlig valg. Siden silketrådene er designet for å motvirke muggsopp og mikrober fra naturens side, kan man være trygg på at disse ikke vil trekke seg inn i sengetøyet ditt.

Hva er momme?×

Momme (forkortet mm) er måleenheten man bruker når man snakker om silkens egenvekt. Dette er en veldig spesifikk måleenhet, og 1 momme tilsvarer 4,3056 gram per kvadratmeter. Det vil si at jo høyere momme silken har, jo høyere vekt har den per kvadratmeter. Silke med 22 momme vil da veie ca. 94,7 gram per kvadratmeter. Regelen er at jo høyere momme, jo mer silke har blitt brukt i produksjonen. Momme og holdbarhet/bruk: - 16-19 brukes ofte i tynne bluser (kun håndvask) - 19 er typisk for nattkjoler og pyjamas (kun håndvask) - 22-25 er slitesterkt til sengetøy (tåler vaskemaskin) - 25-30 er meget tungt og og meget kostbart (tåler vaskemaskin)

Hvorfor er kostbar silke bedre?×

Momme er måleenheten man bruker når man snakker om silkens egenvekt. Dette er en veldig spesifikk måleenhet, og jo høyere momme silken har, desto høyere vekt har den per kvadratmeter. Man sier at silke er tung eller lett. Regelen er at høyere momme betyr at mer silke har blitt brukt i produksjonen, og dette gir igjen en høyere pris. Det betyr også at silkens holdbarhet er bedre. Det finnes mange silkeputetrekk på markedet til lavere pris. Hvis man sjekker kvaliteten ser man de har en momme på 16-19. Denne vekten er lite motstandsdyktig og vil ha en kort holdbarhet før silken er "utslitt". Lavere mommevekt er egnett til bluser, undertøy og nattkjoler. Her vil en høyere momme føles tung på kroppen. Er prisen på et silkeprodukt lav er det ofte billige imitasjoner (polyester = "jukse-silke") eller typisk lav momme (vekt) som ikke gir de samme fordeler, eller holdbarhet.

Er silke bærekraftig/miljøvennelig?×

Bærekraftige materialer Alle tekstilmaterialer påvirker miljøet, men noen materialer er bedre ut fra et bærekraftperspektiv. Dette er materialer som er snillere mot mennesker og miljø, og som varer lenger. Silke er et miljømessig bærekraftig og nedbrytbart materiale. Det er heller ikke behandlet med sterke kjemikalier, da dette vil ødelegge silkens naturlige egenskaper og kvaliteter. Alle våre silkeprodukter har blitt testet og godkjent i henhold til kvalitetsstandarden Øko-Tex 100. Øko-Tex stiller krav til kjemikalieinnhold i ferdige tekstilprodukter. Produkter testet etter Øko-Tex skal ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer, klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser og andre helseskadelige stoffer. Produktene må testes for innhold av ulike kjemikalier og fargestoffer, som ikke må overskride de maksimumsverdier som er angitt i Øko-Tex Standard 100. Kravene utvikles på basis av vitenskapelig grunnlag og lovverk i landene hvor Øko-Tex instituttene er representert Øko-Tex Standard 100 krever at produsenten får utført laboratorietesting av produktene for å sikre at de fastsatte grenseverdier overholdes. Les mer på: http://www.oeko-tex.com/

"Mens vi går kledd i plast fra topp til tå, drysser vi mikroplast over hele verden. Listen over oljebaserte tekstiler som havner i hybelkaninene våre og som forurenser havene er lang. Blant dem er polyester (jukse-silke), akryl, elastan og nylon." -Ingun Grimstad Klepp, ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO.

Kan jeg vaske silke?×

Ja det kan du, i maskinen eller for hånd. I maskin på 30 grader og helst med feks Milo. Henges opp etter vask, skal ikke tørkes i trommel. Kan strykes med mild varme.

Er silke vegansk?×

Nei, silke er et bi-produkt fra silkeormer slik feks honning/bivoks er fra bier eller ull fra sauer. Silke har vært brukt i Kina i 5000 år og opprinnelig var det bare Keiseren og andre høytstående embetsmenn som kunne smykke seg med den eksklusive varen. Mulberry-silke er kjent som dronningen innen tekstiler. Med sine delikate tråder spunnet av silkeormer vil den ha en positiv effekt på hud, hår og søvnmønster.

Hva er Beauty Silk laget av?×

Lindas Beauty Silk produkter er godkjent i henhold til kvalitetsstandarden Øko-Tex 100. Silke-putetrekk er laget av 100% Charmeuse Mulberry silke (22 momme) av høyeste kvalitet som holder i mange år. Putetrekket kommer i 50cm x 70 cm og kan vaskes i maskin med silke/ullprogram på 30 grader.

Hva er optimal momme på sengetøy?×

Den vanligste vekten på Mulberrysilke brukt i sengetøy er 19 momme siden dette er noe billigere, men fortsatt gir rimelig god kvalitet. Går du opp til 22 momme vil du få et merkbart bedre produkt. Det vil føles mer behagelig mot huden, se mer luksuriøst ut og det vil vare lengre da tykkere silke slites saktere. God silke er en investering man må ta vare på så vær nøye med å ta vare på produktet, følg vaskeanvisningene nøye, og bruk et skånsomt vaskemiddel som for eksempel Milo.

Lindas kundeklubb×

Tips En Venn!×

Du kan gi en rabatt til dine venner via din profil i nettbutikken. Dersom vennene handler, så belønnes du med beautypoeng fra oss. Disse poengene bruker du som rabatt på ditt neste kjøp. Slik fungerer det:

Din medlemsstatus er avgjørende for hvor høy rabatt du kan gi, hvor mange poeng du selv får og hvor mange invitasjoner du kan sende ut. Dette ser du på siden din når du logger inn. En invitasjon er gyldig i 7 dager. Hvis mottager ikke klikker på link i e-post og registrerer seg innen 7 dager så nullstilles rabatten og du får invitasjonen tilbake. Mottager MÅ følge linken i e-post og registrere seg via den. Da fester rabatten seg til vedkommendes kundenr. og trekkes automatisk fra i handlekurven når hun handler. Ingen rabattKODE gis manuelt eller via e-post, alt skjer automatisk via e-post-link. Du får dine beautypoeng når din venn har gjennomført et kjøp og hennes ordre er sendt ut/betalt. Vi gir ikke poeng for invitasjoner som ikke gjenspeiler et kjøp i butikken. Man kan kun invitere nye kunder til butikken Man kan kun sende ut antall invitasjoner som er angitt på kontosiden. Er alle invitasjonene «brukt opp» må man vente til mottagere har foretatt et kjøp, eller den utgår på dato, før man får tilgang på flere invitasjoner.

Hva er Linda Beauty Club?×

Lindas Beauty Club er et lojalitetsprogram der du samler beautypoeng som du kan bruke som betaling i nettbutikken. I tillegg får du rabatter og andre fordeler, samt generelle og særskilt tilpassede tilbud basert på dine preferanser. 

Koster det noe å bli medlem?×

Lindas Beauty Club er et kostnadsfritt medlemskap. Som medlem registreres alle kjøp til din konto med beautypoeng som du senere kan bruke som betalingsmåte. 

Kan vi dele på et medlemskap?×

Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras til andre, og medlemskap tilkommer kun til privatpersoner som har fylt 16 år. Samme person kan bare inneha ett medlemskap i Lindas Beauty Club, og medlemskapsfordelene gjelder bare ved innkjøp til egen husholdning. 

Hvordan får jeg beautypoeng?×

Som medlem får du beautypoeng når du handler på lindajohansen.no (1 beautypoeng = 1 kr). Gavekort og kjøp betalt med beautypoeng gir ikke beautypoeng.  Beautypoengene akkumulerer på din konto-side, der kan du holde deg oppdatert på dine opptjente poeng. Husk at de varer i 1 år fra du får poenget.

Hva er forskjell på «Medlem» og «VIP- medlem»?×

  Medlem:  Ved å ha en registrert kundekonto samt være påmeldt vårt nyhetsbrev, er man automatisk medlem, med de fordelene det gir.  VIP-medlem:  Ved å ha en  VIP-Pakke  på fast rabatt har du automatisk VIP status så lenge den faste leveringen løper.

Hvordan går man fra «Medlem» til «Premium»?×

Når du har oppnådd det som kreves for Premium medlemsnivå vil du bli oppgradert, og nytt medlemsnivå beholdes så lenge ditt kundeforhold opprettholdes i forhold til Premium-status-nivå. Opp- og nedgradering skjer løpende gjennom året. Det er ingen kjøpskrav for å være kunde/medlem i vår nettbutikk. Premium status gis automatisk som ekstra gode til trofaste kunder og vil på ingen måte belaste eller kreve noe fra kunden. 

Kan dere endre medlemsvilkårene?×

Linda JC AS forbeholder seg retten til å kunne endre vilkårene for Lindas Beauty Club. Endring av medlemsvilkår vil bli informert om på lindajohansen.no én måned før vilkårsendringen trer i kraft. De til enhver tid gjeldende vilkår vil være tilgjengelig på denne siden.  Har du spørsmål om ditt kundeforhold, ta kontakt med oss via  kundeservice@lindajc.com 

Hvordan får jeg med gave i hver pakke?×

Du får alltid en flott gave i pakken din når du abonnerer på en av våre eksklusive VIP-pakker. Vi ønsker å skjemme deg bort som takk for din lojalitet. Gavene er plukket ut av Linda personlig, og det er alltid noe som hun selv ønsker å bruke. 

Kan jeg kjøpe gaven separat?×

Noen gaver er produkter fra nettbutikken og du kan kjøpe de til vanlig pris. Mens noen er spesielt utvalgt av Linda og er ikke til salgs. Men flotte gaver er det alltid uansett.

Hvordan blir jeg VIP medlem?×

Ved å ha en VIP-pakke på fast rabatt blir du automatisk oppgradert til VIP-medlemsnivå. Da får du alltid fri frakt på ordrene dine og du får ekstra beautypoeng på alle dine kjøp.

Om hudpleie/produktvalg×

Hvordan vet jeg hvilken pakke jeg bør velge?×

Du finner fyldig informasjon om alle produkter på vår nettside, men vil du ha veiledning så hjelper vi deg gjerne. Vår kunderådgiver Lisbeth, eller våre hudterapeuter Monica og May Britt, hjelper deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov, ta kontakt via telefon eller mail: 09 234 / kundeservice@lindajc.com 

Jeg har poser under øyene, hva kan fjerne disse?×

Det kommer helt an på hva disse posene kommer av. Er det vann eller fett? Er det genetisk eller livsstil?  Om det er vann eller fett ser du om posene endrer seg i løpet av dagen. Er de store på morgenen, men blir mindre i løpet av dagen så er det vann. Da kan du ha øyekrem med ingredienser som drenerer væske så vil det hjelpe Er de konstant i ganske lik størrelse, så er det fett. Eneste måten å få de bort på er å operere. Det er ingen krem som kan fjerne fettposer, det er ikke anatomisk mulig.  Om det er genetisk, så kan du ta en titt på dine foreldre. Ofte arver man hudgenene til sine foreldre og har de poser- så vet du hva som ligger i dine gener. Kjipt, men sant. Er det livsstil, eks at man sover lite eller spiser mye salt så er det "lettere" å gjøre noe med 😉  Jeg forklarer dette for at du skal ha realistiske forventinger til hva man kan forvente av en krem. Ellers blir det mange bomkjøp (som det kanskje har blitt allerede?)  Vi har Peptid Eye Pen, et serum som bygger opp huden rundt øyene og gjør den sterkere. En sterkere hud får mindre rynker og sterkere hud. Dette kan brukes alene eller med krem over (alle 40+ år bør ha krem over) Vår Dermalift Eye Cream som også hjelper mot poser og blå ringer. 

Hva er serum og hvordan bruker man det?×

Man kan dele hudpleie inn i to kategorier;  krutt og kjærlighet. Krutt er produkter som inneholder mye aktive ingredienser som kan korrigere huden din. Kjærlighet er produkter som pleier, fukter og gir huden glød. Huden trenger begge. 
 
Serum er krutt, og inneholder opp mot 70% mer virkestoff sammenliknet med en krem.  Krutt  gir ikke direkte pleie til huden og derfor behøves litt  kjærlighet  i form av en god ansiktskrem over. Serum er ofte mer tyntflytende enn krem. Grunnen til dette er at et serum har en mindre molekylstørrelse enn en krem, og det gjør det mulig for serumet å trenge dypere ned i huden. På den måten kan serumet påvirke hudcellene der de blir til og dette vil gi synlige resultater på overflaten. 

Dere har to nattkremer, hvordan vet jeg hvilken som passer for meg?×

Er du under 35 år og opplever at huden din er normal til fet er Rich Truffle Cream blir det perfekte valget! Denne nattkremen inneholder A-vitamin (retinol) som er dokumentert å bekjempe linjer og rynker. Hvite trøffler har også en beroligende effekt på huden. Dette er en flott nattkrem å begynne med og prisen er gunstig!  No 1 Night Cream er en rik og konsentrert nattkrem som er laget for voksen hud, spesielt for deg over 40 som trenger mer av alt! Ingrediensene i nattkremen er spesielt satt sammen for å bygge opp basallaget i huden, det som gjør huden "plumpet" og spenstig. Kremen inneholder en rekke foryngende ingredienser som 3 typer peptider, plantebasert vekstfaktor, Omega 3 og 6 og E-vitamin. Kremen gir masse næring til tørr hud og du vil se forskjell på huden din etter en tid med jevn bruk. 

Trenger man en egen nattkrem?×

Uansett hudtype, bør nattkremen din være litt rikere (fetere) enn dagkremen. Dersom du  kun  bruker dagkrem, går du glipp av mange viktige virkestoffer som forynger huden din. Grunnen til dette er at en dagkrem ikke kan inneholde like mange effektive ingredienser, er blant annet fordi sterke anti-age ingredienser ofte er lysskye.  I tillegg bør du bruke solfaktor om dagen, men om natten  kan dette tette porer og skape irritasjoner i huden. En nattkrem har egenskaper som hjelper til å reparere skader fra blant annet solen og annen forurensing vi utsettes for daglig. For de som av og til ikke får nok søvn, kan en god nattkrem bidra til at huden likevel får nok reparasjon. 

Jeg har fått pigmentflekker, har dere noe som kan fjerne disse?×

Pigmentflekker er fryktelig irriterende, og er som regel solskader fra mye soling tidligere i livet. Det er pigmentcellene dypt nede i huden som er skadet, og produserer for mye pigment. Man må være forberedt på at det tar lang tid å få bukt med pigmentflekker, både fordi det har tatt lang tid for dem å bli dannet, og fordi skaden ligger langt nede i huden. Solen trigger dem, men også hormoner trigger dem (p-piller, graviditet) Her kan du lese mer om pigmenflekker og hvilken fremgangsmåte vi anbefaler: https://www.lindajohansen.no/hvordan-redusere-pigmentflekker/ Her kan du se en video med Linda hvor hun forklarer mer om pigmentflekker: https://www.youtube.com/watch?v=MWbCr8FBGx8&t=4s Det er dessverre også slik at når man først har begynt å få pigmentflekker, så dukker det stadig opp nye, pluss at de gamle blir mer fremtredende. Vårt mål er ikke å bleke pigmentflekker. Da må man bruke veldig sterke midler, og risikerer å skade huden enda mer. Vi har fokus på å oppdra cellene og reparere skadene, slik at huden blir jevnere i både struktur og hudtone. I tillegg MÅ man bruke solfaktor hver dag, hele året.

Jeg har en datter med akne, har du noen gode tips i tillegg til produkter?×

Det viktigste for din datter er at hun er tro mot hudpleierutinen, for det skjer ikke endringer over natten. Om hun bruker mye sminke bør hun rense huden to ganger på kvelden for å være sikker på at huden blir ren, ellers holder det med en gang. Hun må ikke klemme på kvisene med mindre de er helt gule, og da MÅ hun vaske fingrene godt eller klemme med en bomullspad pga bakterier. Spiser hun mye melkeprodukter, så har mange god bedring av å kutte ned/ut dette (uten at det er vitenskapelig bevist). Tilskudd av Sink kan også gjøre godt, samt å ta enten tran eller omega 3 hver dag (demper betennelser) 

Hvorfor skal man skrubbe huden, og hvor ofte?×

Du bør skrubbe eller bruke en syrepeel minst en gang i uken. Da blir man kvitt døde hudceller, får frem gløden i huden og produktene man bruker etterpå trekker ned i huden i stedet for å legge seg utenpå et lag med død hud og gammel olje (huden produserer daglig masse olje/talg). Hudens naturlige «fuktighetskrem» består av fettholdig talg som blir til olje på huden (derav blir man blank i løpet av dagen, eller når man våkner på morgenen) Det er bra, men for mye av den gjør at den legger seg som en hinne på huden som hindrer produkter å komme forbi. Så ved å skrubbe huden jevnlig sørger du for at du får max utbytte av dine produkter i tillegg til en jevnere, strammere og klarere hud.  Hver dag bør du også bruke serum, krem og øyekrem. Serum jobber effektivt nede i huden mens kremen beskytter og gjør huden myk og smidig. Øyekrem pleier det sarte øyepartiet, hvor alderen dessverre vises fortest.   Den som hadde funnet opp ett produkt som hadde gjort alt dette hadde vært millionær.  

Hva betyr det å dobbelrense huden?×

Når man dobbeltrenser huden så betyr det at man først renser med en oljebasert rens også en vannbasert rens (skummer den, så er den vannbasert). Poenget er at med olje så fjernes makeup, SPF, talg og oljer fra huden. Visste du at man faktisk trenger en oljebasert rens for å fjerne restene av SPF i solkremen din? Etter du har vasket bort oljerensen, renser du bort rester av oljen, makeup, svette, forurensning og annet smuss fra huden med den vannbaserte. Huden er helt ren og du vil få maks igjen fra serum og krem du bruker etterpå! 

Må man rense huden hver dag?×

Noe av det viktigste du gjør er å rense huden din for å bli kvitt sminke, forurensing, skitt og olje daglig. Selv om man ikke bruker sminke, er dette viktig og man kan sammenligne det med å vaske hendene. Selv om man ikke er synlig skitten på hendene, må de vaskes i løpet av dagen. 

Må man bruke mange produkter eller holder det med en rens og en krem?×

Om du ikke har ønske om å bedre noe i huden din, så ja. Men om du ønsker å bedre den eller opprettholde huden du har i dag, så nei. Fordi, når man blir litt eldre holder det ikke bare med én krem om man ønsker at huden skal se optimal ut. Man trenger litt mer krutt. Ved å følge et godt hudpleieprogram vil du få både aktive virkestoffer, god pleie og masse fuktighet for huden din.

Aqua (vann) står høyt oppe på ingredienslisten noen produkter, da må det jo være mye vann i den? Hvorfor?×

I alle produkter som ikke er tykke og veldig rike er vann ofte første ingrediens. Det er fordi man lager en krem/serum-base som består av vann, planteoljer og diverse ingredienser som skal holde formelen intakt og stabilisere den. I denne basen tilsetter man virkestoffer og ekstrakter. Uten en base er det ingenting å fylle i krukken, og bruker man ikke vann så må man bruke olje. Da blir kremen fet. En krem helt uten vann = vaselin. 

Jeg har brukt antiage produktene i 2 mnd men ser ingen forskjell?×

Resultatet på valgene man har tatt er egentlig ikke synlig før det har gått lang tid. Det ser man egentlig best ved at huden sakte har blitt bedre, men aller mest at den ikke har blitt "verre". Du skjønner, de rette virkestoffene vil gjøre endringer i huden over tid, men man må egentlig la være å se etter dem. De kommer sakte, og siden man ser seg selv i speilet hver dag, så ser man ikke om ting egentlig bedres, eller IKKE forverres. Hudens aldringsklokke tikker hver dag og gradvis eldes huden. Ved å bruke "ingenting" har ikke huden noen verktøy i å bremse denne prosessen. Ved å bruke dokumenterte ingredienser så hjelper man huden.   Ha realistiske forventninger og kjøp produkter som man vet har ingredienser som er dokumentert. Våre antiage ingredienser er dokumentert. 

Produktene×

Hvordan vet jeg hvilken pakke jeg bør velge?×

Du finner fyldig informasjon om alle produkter på vår nettside, men vil du ha veiledning så hjelper vi deg gjerne. Vår kunderådgiver Lisbeth, eller våre hudterapeuter Monica og May Britt, hjelper deg å sette sammen din perfekte pakke etter dine ønsker og behov, ta kontakt via telefon eller mail: 09 234 / kundeservice@lindajc.com 

Er Linda hudpleier av yrke?×

Nei, hun er ikke utdannet hudpleier. Hennes interesse og fagkunnskap kommer fra hun selv hadde mye utfordringer med huden sin og gikk i dybden for å finne en løsning. I den prosessen åpnet hun egne hudpleiesalonger og startet prosessen med å lage egen hudpleieserie. Som hun selv beskriver seg selv; «jeg er en kresen kunde med mye kunnskap, dårlig hud og dårlig tid. Jeg lager produkter jeg selv vil bruke på min hud, og navnet mitt på krukka er garantien jeg gir. Jeg ville aldri «satt» navnet mitt på noe jeg ikke har laget- eller vil bruke selv» 

Hvor blir produktene laget?×

De fleste av hudpleieproduktene blir laget i Frankrike, Spania og Tyskland, og noen få i Asia (ikke Kina). All makeup blir laget i USA. Vi jobber tett med alle laboratorier og fabrikker og Linda er med i hele prosessen på hvert produkt. Fra hun får en idè, til de første prøver blir laget - til ferdig produkt blir ferdigstilt. Våre formularer er våre egne og tilpasset slik Linda vil ha dem. Hun er kompromissløs på hva som skal i krukka, slik at du som forbruker alltid er trygg. Ingenting når ut til kunder før Linda er 100% fornøyd.

Hvorfor endrer dere produktene til tider?×

Vi er en liten bedrift som jobber tett med kundene våre, og alle tilbakemeldinger vi får ser vi på som verdifullt gull. Noen ganger blir et produkt forbedret på grunnlag av kunders erfaringer og ønsker, og noen ganger blir det forbedret fordi nye ingredienser kommer på banen som er enda bedre enn de vi har brukt før. Vi snur oss raskt og har øynene ut i verden for å få med oss alt som skjer. Vi er på messer flere ganger i året og er opptatt av å være i utvikling- for å gi våre kunder det beste til enhver tid! 

Hvor lang er holdbarhetstiden på produktene?×

Alle produkter er merket med dato på selve produktet og på esken. I tillegg finner du et symbol som viser en åpnet krukke på produktet som sier om hvor lenge produktet er holdbart etter åpning (som regel 6 mnd, 12 mnd, 18 mnd osv) Ofte så har produkter med mye oljer litt kortere holdbarhet. Men- vi sier som matbransjen: «Best før, men som regel ikke dårlig etter».  

Kan man blande produktene dine med andre produkter?×

Så lenge det ikke er ingredienser som krasjer med hverandre- så ja. Fuktprodukter er ikke noe problem å blande, men produkter det fks er AHA syrer i, BHA syrer eller Vitamin A, skal man være forsiktig med å blande med andre produkter som også er sterke. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper våre hudterapeuter deg om du er usikker.  

Er produktene naturlig/økologiske?×

De fleste ingrediensene våre er naturlige, og vi jobber mot å få alle dit så langt det går. Det er ikke absolutt alle ingredienser i en formel som er best egnet i naturlig form, dette fordi enkelte stabilisatorer og transportsystemer blir bedre når fremtids syntetisk. Mange vet det ikke, men naturlig = mer ustabilt. Vår akneserie Skin Detox er 100% økologisk! 

Er deres produkter veganske?×

Vi har som policy å være dyrevennlige og vi tester ALDRI på dyr. Vi bruker kun syntetiske, naturlige og veganske ingredienser så langt det er mulig uten at produktets ønskede effekt/kvalitet forringes. Dvs i 99.5% av produktene våre. Det er enkelte produkter som ikke går under kategorien "vegansk" fordi de inneholder en av følgende ingredienser: Bivoks (makeup), Karmin (rødt fargestoff i makeup) og vekstfaktor FGF (Peptider som dyrkes i en bakterieflora i et laboratorie. Ingen dyr er involvert!) Du finner fullstendig ingrediensliste på alle produkter, og alle veganske produkter er merket "vegansk" øverst på produktsiden.

Hvorfor bruker dere en lukket krukke til kremene?×

Vi er opptatt av at siste rest av kremen skal være lik fresh som den første, derfor har vi et såkalt «airless system» på de fleste av kremene våre. Det vil si at det er en pumpe i bunnen av krukken som presser kremen opp, og du slipper å bruke fingrene for å ta ut kremen. Fordi pumpen presses opp så er du også helt sikker på at du har fått ut alt når krukken er tom. Skulle pumpen slutte å virke eller du er usikker på om den er tom, kan du enkelt skru den opp og bruke den derfra.

Er produktene testet på dyr?×

Aldri. Noensinne. Kommer ikke på tale. Vi elsker dyr og er opptatt av at selv den minste ingrediens ikke er testet på noen dyr. Vi følger alle våre produkters ingrediens ned til minste detalj, både på hudpleie og makeup. Vi blir rett og slett sjokkerte når vi ser så mye sminke som fremdeles testes på dyr.  

Inneholder produktene parfyme?×

Nei, vi har ikke syntetiske duftstoffer/parfyme i våres produkter. Vi synes at parfyme heller skal sprayes på, ikke smøres inn. Vi har noen duftstoffer som merkes som «aroma» men disse er naturlige og/eller økologiske og ikke som parfyme (for eksempel duften fra sitron)  

Kan jeg få vareprøver?×

I nettbutikken finner du både vareprøver og reisestørrelser på de fleste produktene (kun Flawless Foundation på makeup). En super måte å teste ut våre produkter før du kjøper full size.