LNDA SKIN BOOSTERE

Bruker du samme produkter hver dag? Skin booster er et genialt system som gjør det enkelt å øke mengden aktive ingredienser eller fuktighet i din dag- eller nattkrem🥰

Med våre boostere får du raskt bedre resultater. Tilpass hudpleien enkelt ved å velge en eller flere boostere med ingredienser som dekker din huds behov. (Vitamin C, antioksidanter, retinol, peptider, hyaluronsyre og ceramider.)

15% VITAMIN C
Jevner hudtonen – beskytter hudcellene

Redness Relief Skin Booster - Luxe Lift

REDNESS RELIEF
Mot rød og stresset hud – demper sensitivitet

Vitamin A Skin Booster

VITAMIN A
Gir fastere hud – stimulerer kollagendannelsen

Super Hydration Skin Booster

SUPER HYDRATION
Motvirker tørr hud – gir intens fukt

Radiant Glow Skin Booster

RADIANT GLOW
Mot pigmentflekker – gir klarere hud

Multi Peptide Skin Booster

MULTI PEPTIDE
Motvirker linjer – styrker huden

 

Tidligere måtte du bytte ut favorittproduktene dine i forhold til alder, sesong eller hudtilstand som endrer seg. Med vårt skin booster system kan du både beholde dine favorittkremer og samtidig justere innholdet i produktene ved hjelp av noen få dråper konsentrerte virkestoffer.

Uansett hvilken dag- eller nattkrem du bruker, kan den ikke inneholde alle de virkestoffene som kreves for å gjøre en forskjell på huden. Det er rett og slett umulig. Med Skin Boostere trenger du ikke å velge. Du kan beholde kremen din og tilføre boostere som angriper ulike problemområder. Er huden tørr, rød og irritert? Tilfør mer fuktighet i form av nano-hyaluronsyre. Ser du antydninger til fine linjer, tynn hud, eller sig? Øk innholdet av retinol og peptider med konsentrerte boostere. Har det dukket opp pigmentflekker etter sommeren? Angrip med C-vitamin!

Vi fokuserer utelukkende på å levere utprøvde, kraftige og potente aktive ingredienser, og våre booster-formler er nøye utformet for å passe godt sammen med din eksisterende hudpleierutine. Våre ingrediens-standarder er ekstremt høye, vi inkluderer ingen irriterende dufter eller kunstige fargestoffer.

 

Fetching products

TLC Day Cream har vært vår bestselger i mange år. Den fukter, reparerer og beskytter mot både sol og forurensing, føles rik og nærende på huden.

  • Dagkrem for alle hudtyper
  • Beskytter, reparerer og tilfører fukt
  • Med SPF 30
    Fetching products