Opplev følelsen av “botox uten botox”!

✔️ Effekt på kun 5 minutter

✔️SOS maske til «trett» hud

✔️Umiddelbar Askepotteffekt

✔️Forfriskende og brusende på huden

  Laster produkter

  EFFEKT PÅ KUN 5 MINUTTER

  Den magiske SOS-masken gir fresh og strålende hud på 5 minutter. Linda bruker den fast hver uke fordi den får henne til å føle seg fresh og opplagt. Dette er en deilig boost i hverdagen ved siden av god antiage, og perfekt før du skal på fest eller bare fordi du vil føle deg mer opplagt. Ansiktsmasken brukes av kvinner i alle aldre, men er spesielt populær blant dem over 35 år, sannsynligvis fordi den gir mest synlig effekt på en voksen hud.

  PRØV EN RED CARPET FACIAL!

  Red Carpet Facial (tidligere Glow Facial) behandlingen så dagens lys i 2010, da Linda skulle gjøre en rask facial på gjestene til Gullruten på TV2. Det skulle gå fort og det skulle gi et magisk resultat! Akkurat dét fortjener vi damer hjemme også; litt rød løper i hverdagen og strålende hud. Dette er den perfekte ansiktsbehandlingen for hjemmebruk. “Hjemme-spa”-behandlingen gir deg glød og strammere hudoverflate. SOS Face Saver Mask er en såkalt askepottmaske, noe som betyr at effekten ikke er varig, men vil gi deg en lett følelse av “lift” som holder gjennom dagen.

  1. RENS HUDEN

  Alle behandlinger starter med nyrenset hud. Et rent utgangspunkt er viktig for et godt resultat. Velg den ansiktsrensen du liker best. Vi anbefaler Foaming Face Wash eller Cleansing Balm.

   

   

  2. SKRUBB

  For å få maksimal effekt bør du peele huden. Peel eller ansiktsskrubb fjerner døde hudceller, og gir en silkemyk overflate. Instant Glow Double Peel / Magical Peel er optimal for å få godt utbytte av en Red Carpet Facial.

  3. PÅFØR SOS RESCUE FACE SAVER MASK

  Bruk maskepenselen når du skal påføre SOS-masken. Pump ut ca 2 pump og pensle på ansiktet. Hvor mye du bruker er ikke det viktigste, men du bør dekke hele ansiktet (og gjerne halsen), unntatt øyeområdet.

  4. LA MASKEN VIRKE I 5 MINUTTER

  Ansiktsmasken begynner å skumme etter en liten stund. Det er viktig at masken skummer helt opp før du fjerner den. Etter hvert som ansiktsmasken virker, vil du se at skummet forsvinner på ulike steder. Skummet forsvinner først på de partier i huden som er tørrest. Der skummet ikke forsvinner, har du optimal fuktighet. Det er vanlig at skummet forsvinner flekkvis, nettopp fordi huden har ujevn fuktighet. Fjern restene av masken med en fuktig mikrofibervott.

  Face saver mask

  5. PÅFØR 24K GOLD SERUM

  Det er naturlig at huden føles litt stram etter behandling, og derfor bør du avslutte med mye fukt. 24k Gold Serum er et vannbasert ansiktsserum, som inneholder bl.a. hyaluronsyre og EGF. Huden får tilført masse fukt og mild antiage, som er fin for alle hudtyper. Huden blir fuktmettet og får en flott glans.

  6. AVSLUTT MED EN KREM MED MYE FUKT

  Til slutt bør du legge på en ansiktskrem. Avhengig av om du gjør behandlingen på morgen eller kveld, kan du velge din vanlige dagkrem eller nattkrem. Skal du ut en tur etter behandling, anbefaler vi TLC Moisturiser SPF30. En mild fuktighetskrem, som beskytter huden mot både solens stråler og det blå HEV lyset. Dette er fuktighet og antioksidanter som passer for alle – selv de fleste sensitive.

  WANT IT? BUY IT!

   Laster produkter

   MAGIC IN BOTTLE
   « Easy to apply. Works well with the skin from the first second. Have sensitive skin and it works well on me. Gives a great glow. »

   Siv Elisabeth

   CHAMPAGNE MASK ❤️
   « It has a wonderful bubbling feeling when you wear it🤩 Fantastic feeling in the skin afterwards. »

   Bente Helene

   BEAUTIFUL MASK
   « This mask is a quick, effective freshener that gives beautiful, radiant skin. I like it very much. »

   Kristin