Vanlige spørsmål rundt oppstart av LNDA+LAB


Jeg har ikke brukt produkter med syrer og retinol før. Hva skal jeg begynne med?
Huden trenger gradvis tilvenning, så start med ett produkt av gangen. Rens og/eller lotion er fine å begynne med. Først et par kvelder i uka og så øke gradvis. Når huden er tilvent, kan du begynne med Renewal Cream Daily 10%. Også denne må introduseres gradvis.

Jeg er vant til å bruke produkter med syrer og retinol. Hvilke LAB produkter bør jeg starte med?
Da kan du velge litt, ut fra hva du ønsker å fokusere på. Vi anbefaler likevel å starte med ett produkt av gangen, da dette er aktive produkter. Begynn gjerne med renseprodukter og 10% Renewal Cream. Den er fin å alternere med Firming Face Cream etter hvert.

Huden min er litt sensitiv. Kan jeg bruke LAB likevel?
Det kan godt hende. Med en gradvis tilvenning, kan de fleste bruke noen av produktene. Kanskje ikke hver dag, men noen ganger i uka. Daily Exfoliating Lotion 10% og 24H Repair Cream er fine å starte med.

Kan LAB brukes på dagtid også?
De fleste produktene er forbeholdt bruk om natten. Men renseproduktene og 25H Repair Cream kan brukes på dagtid også. Da er det ekstra viktig med høy solbeskyttelse. Vi anbefaler spf50, gjerne kombinert med c-vitamin for ekstra cellebeskyttelse.

Hva med bruk av disse produktene om sommeren?
Det kommer helt an på hvordan du er ute i solen. Hvis du ikke soler ansiktet og bruker spf 50 går det bra. Om du får mye sol i ansiktet, så anbefaler vi å ta en pause fra LAB produktene. 24H Repair Cream kan imidlertid brukes hele året, da denne er pleiende og beroligende, samtidig som den gir god antiage effekt.

Bør jeg bruke de samme produktene hver dag for best resultat?
Nei, det trenger du ikke. Du kan med fordel variere både dine LAB produkter på kveldstid og dine vanlige dagprodukter. Da vil huden få tilført mange forskjellige virkestoffer, og blir ikke så lett overeksponert for f.eks. syrer eller retinol. Etter en tilvenningsperiode, kan man gjerne bruke de blå kremene med AHA syrer og de brune med bl.a. retinol annenhver kveld.

Finnes det noen plan eller mal man kan følge om man er usikker?
Ja. Alle som kjøper LNDA+LAB produkter får med en brosjyre med utfyllende informasjon og en «step by step» plan man kan følge. Du kan velge om du følger ukesplan for nybegynner eller avansert bruker. Du kan også få hjelp av en hudpleier hos oss til å sette opp din egen ukesplan.

 

Fetching products