• LNDA+LAB
    tilvenning

Tilvenning av LNDA+LAB

Med en medisinsk serie må du forvente at huden trenger tid for å tilvenne seg mengden av virkestoffer.

Det tar 2-6 uker, dvs en hudsyklus, før huden vår venner seg til nye produkter og du kan oppleve at huden blir ustabil og stresset i starten.

De første 2-4 ukene kan man oppleve at huden blir verre i form av tørrhet, kviser, rødhet og flassing. Dette er helt normalt og nesten uunngåelig da LNDA+LAB produktene er meget konsentrerte og aktive.

Etter en tilvenningsperiode vil du oppleve at huden stabiliserer seg og blir klarere, mindre porer og linhjer, får mer glans og en glattere overflate. Det er din huds toleranse som avgjør hvor lang tid den trenger, dette er helt individuelt.

Ny til LNDA+LAB – Registrer deg her!

+ LAB_aha Syrer_Hand

+ LAB Multi vitamin Face Oil_Hand

+ LAB 24 Hour Repair Cream Hand

AHA-SYRER

BLÅ SERIE

KORRIGERENDE ANTIAGE

BRUN SERIE

24 HOUR REPAIR CREAM

GRØNN DEKOR

Er du nybegynner og usikker på om du tåler AHA-syrer anbefaler vi å starte med Exfoliating Wash og/eller Lotion 10% som er en eksfolierende skumrens og tonic.

Er du kjent med AHA-syrer kan du starte med Wash, Lotion og 10%-kremen.

Begynn med 2-3 kvelder i uken for å bygge opp hudens toleranse. Etter hvert som huden blir mer tolerant, kan du øke til å bruke AHA-produkter 5-7 kvelder i uken.

Opplever du ubehag utover 4-6 uker bør du slutte med produktene og ta kontakt med våre hudterapeuter for hjelp.

Vitamin A og pigmentkorrigerende ingredienser kan være overveldende på huden, selv om de er hudens beste venn i kampen mot aldring.

Tilvenn huden med å bruke produktene 1-2 ganger per uke og øk intervall over tid.

Disse produktene (brune) skal ikke brukes samtidig som de blå kremene, dvs ikke i samme rutine på kvelden. Dette for å unngå overstimulering og stresset hud.

Vi anbefaler å starte med en (1) kveld i uken og øke med kun en ekstra kveld hver uke. Øk antall ganger til så ofte som huden din tåler. Hvis du opplever litt irritasjon, kviser eller tørrhet, øk langsommere. Mens noen kan bruke Retinylpalmitat hver kveld, kan andres hud kun tolerere tre ganger i uken.

Selv om dette er en avansert antiage-krem, så er den også din “time-out” krem hvis huden blir stresset. Denne kan du bruke både morgen og kveld så ofte du måtte ønske.

24 Hour Repair Cream inneholder ingen aggressive antiage-ingredienser, men har fokus på Niacinamid og vekstfaktor som styrker og bygger opp huden og hudcellene.

Denne kremen vil alltid roe ned huden samtidig som den gir avansert antiage-behandling. Den kan kombineres med alle produktene i LNDA+LAB og er også den kremen du skal bruke flittig i tilvenningsperioden.

 

KONTRAINDIKASJONER FOR PRODUKTER MED AHA-SYRER

Dersom du bruker syre-produkter fra andre serier bør du avslutte bruken minst to uker før du begynner med LNDA+LAB. Bruk aldri syre-produkter på solbrent, irritert eller ny-vokset hud. Ved bruk at reseptbelagte, eksfolierende medisiner må du vente minst 6 måneder før du bruker syrer på huden.

 

 

    Fetching products