• LNDA+LAB
    synlige resultater

LNDA+LAB er en klinisk bevist serie som er dokumentert å gi synlige resultater på aldringstegn.

Uansett hvor sunn livsstil man har så vil huden eldes og fine linjer, rynker, pigmenteringer og mangel på spenst vil dukke opp. Hos noen kommer de tidlig, mens hos andre er gode gener og hudpleierutinen med på å forskyve den synlige aldringen til senere i livet.

Forskning viser at den synlige aldringen i huden forsterkes av bla. sol, forurensing, stress og sigaretter, og resultatet er nedbryting av kollagen, nedsatt cellefornyelse og mangel på fuktighet. Et forebyggende hudpleieprogram kan bidra til å redusere effekten av disse eksterne faktorene.

LNDA+LAB´s dokumenterte og korrigerende produkter kombinerer antioksidanter, vitaminer og eksfolierende ingredienser for å opprettholde et ungdommelig utseende over tid.

Serien er satt sammen som et program og gir en avansert hudpleie som forebygger, korrigerer og beskytter mot aldersforandringer. Med klinisk beviste ingredienser og formler forbedres hudens tilstand i løpet av få uker.

Når du kjøper ditt første produkt fra LNDA+LAB serien får du også tilsendt en brosjyre med utfyllende info, og en oversiktlig ukestabell (som nederst på denne siden) på hvordan du kan bruke produktene i kombinasjon med din vanlige hudpleie.

Merk; For å kjøpe LNDA+LAB produktene må man fylle ut et spørreskjema og/eller snakke med en av våre terapeuter. Dette gjør vi for å sikre at produktene er rett for deg og din hud, og at du har forståelse av hvordan bruke produktene samt hvordan huden kan oppføre seg ved oppstart.

UKESPLAN
NYBEGYNNER

UKESPLAN
AVANSERT

    Fetching products