Hvorfor tester VI?

I dagens samfunn er det mange produkter, spesielt kosmetikk, som kommer i kontakt med huden daglig, og ofte over lange perioder. Derfor er det viktig at produktene vi påfører huden vår er trygge, og at de faktisk har den effekten som du forventer.

Vi utfører hele tiden grundige og uavhengige kliniske tester for å sikre at produktene våre gir best mulige resultater med dokumentert effekt og trygge ingredienser. Alle produkter som vi har fått testresultater på er merket på selve produktsiden.

 

Linda_Milou

Vi tester aldri på dyr!

Testmetoder som involverer dyreforsøk her heldigvis forbudt og noe vi er sterkt imot. Siden resultater av såkalte cellekultur-tester er begrenset når overført til mennesker, kreves det tester under medisinsk tilsyn fra et etisk og vitenskapelig synspunkt. Våre studier er omfattende og involverer blant annet en stor gruppe mennesker som bruker produktene over en gitt periode.

 

Hvem tester vi på?

Vi utfører en såkalt Monosentrisk klinisk studie over en total periode på fire uker som inkluderer 20 kvinner per produkt, i alderen 40-76 år som har synlige rynker. Ingen av deltagerne har historie med bruk av reseptbelagt/medisinsk hudpleie, Botox eller fillere på huden.

Renewal Cream 10% Klinisk

Hvordan og hvor tester vi?

Deltagerne i studien bli bedt om å bruke produktet i en bestemt periode, og forskerne vil deretter måle resultatene basert på ulike faktorer som for eksempel fuktighet, elastisitet, rynkereduksjon og andre indikatorer på hudhelse.

Våre tester utføres i Tyskland av et uavhengig og anerkjent laboratorie som heter Dermatest. Vi har oppnådd deres 5-star seal of excellense i alle tester vi har utført.

Hva betyr at en studie er «uavhengig»?

Når en klinisk studie er uavhengig, betyr det at studien er gjennomført av en tredjepart som ikke er involvert i produksjonen eller salget av produktet som testes. Uavhengige kliniske studier er viktige for å sikre at resultatene som rapporteres er objektive og pålitelige. Alle tester på våre produkter er «uavhengige»!

Firming-decolete-mask-Lab

Hva betyr «dermatologisk testet»?

Å være «dermatologisk testet» betyr at produktet har blitt testet av en hudlege eller et uavhengig laboratorium for å sikre at det er trygt for bruk på huden.

Under en dermatologisk test vil laboratoriet undersøke ingrediensene i produktet for å sikre at de ikke er skadelige for huden, og de vil også teste produktet på en gruppe frivillige personer med forskjellige hudtyper for å vurdere effekten og toleransen.

Hva er egentlig en klinisk studie?

En klinisk studie er en vitenskapelig undersøkelse som gransker effekten og sikkerheten til et hudpleieprodukt på menneskehud. Studien kan omfatte alt fra enkle observasjoner til grundige vitenskapelige tester, og formålet er å samle inn data om hvordan produktet fungerer på mennesker.

Formålet med en klinisk studie på hudpleieprodukter er å fastslå om et produkt er trygt og effektivt for å behandle hudproblemer og forbedre hudens utseende.

Før hver testing vurderes risikoen for alle ingrediensene i testproduktet. All tilgjengelig informasjon analyseres systematisk for å identifisere mulige farer og for å unngå risiko. Formålet med studien er å undersøke hudtoleransen og effektiviteten til produktet helt nøyaktig.

Resultatene på hvert produkt ligger på produktsiden under fanen «kliniske tester».