• LNDA+LAB AQUAPORIN

  – en serie som beskytter, styrker og fukter huden!

LNDA + LAB AQuaporin

En serie som beskytter, styrker og fukter huden!

Vet du viktigheten av å gi huden en fuktighetsboost og beskytter den mot stress og forurensning? Den nye LAB serien er utviklet med akkurat dette i tankene. LAB Aquaporin er utviklet for alle hudtyper og serien består av to produkter. En Aquaporin Moisture Wash som hjelper deg å stryke vannkanalene i huden slik at de bedre kan transportere fuktighet samt en Antioxidant D-tox Lotion bestående av både antioksidanter og vitaminer som beskytter huden mot miljøskader, jevner ut hudtonen og gir en detox effekt!

  Fetching products

  LNDA +LAB består nå av 3 serier. Den blå serien inneholder AHA-syrer, den brune serien består av anti-age ingredienser som Retinol og Niacinamide, og den grønne serien hjelper huden å gjenoppbygge og bevare fukt. Sammen utgjør de en effektiv trio.

  Alle LAB seriene er sammensatt for å brukes om hverandre for å gi deg en helhetlig hudpleierutine. Aquaporin serien (den grønne) er utviklet spesielt for å komplimentere den blå serien med AHA -syrer. Exfoliating Wash og Lotion som er i den blå serien eksfolierer, og påvirker cellefornyelsen til å jobbe bedre. Den fjerner døde hudceller og løsner cellene raskere enn normalt, noe som påvirker hudbarrieren og gjør den glattere. Aquaporin serien styrker, beskytter og fukter huden og er derfor den blå seriens perfekte match.

  Med Aquaporin Moisture Wash styrker vi vannkanalene i huden slik at den bedre kan transportere fuktighet, og hudens fuktighet barriere forbedres. Antioxidant D-tox Lotion gir  huden en vitamin-boost, beskytter mot frie radikaler i tillegg til å hjelpe huden med å kvitte seg med avfallsstoffer som hemmer den i å fungere optimalt.

  De to produktene sammen gir den en ekstra glød og er en super start på dagen om du bruker den blå serien på kvelden, eller både på kvelden og dagen om du ønsker en rutine uten AHA syrer.