Hvordan brukes Skin Firmer?

 

Har du kjøpt The Skin Firmer og skal i gang med å bruke den, så les videre!

Her er behandlingen steg for steg, samt svar på de mest vanlige spørsmålene rundt bruken av dette apparatet.

Du er i ferd med å gi huden din en avansert og effektiv behandling med dokumeneterte resultater. Inne i tuppen på Skin Firmer er det 20 små pigger som er spisse som nåler, som beveger seg hurtig opp og ned – hele 5000 ganger i minuttet. Disse piggene lager små hull i hudoverflaten, som har to effekter:

 • Huden opplever det som en skade, og starter en reparasjonsprosess, som innebærer bl.a. økt produksjon av kollagen og elastin.
 • De små hullene virker som kanaler ned i huden, slik at ingredienser kan nå dypere ned.

 

Du skal ikke bruke Skin Firmer på hudområder med:

 • Åpne sår/skadet hud
 • Aktiv eksem/hudsykdom
 • Betent akne
 • Sprengte blodkar
 • Botox/injeksjoner siste 3 dager
 • Veldig sensitivitet

 

Du skal ikke bruke Skin Firmer i det hele tatt ved:

 • Bruk av blodfortynnende medisin
 • Medisiner (f.eks. kortison) som gjør huden tynn
 • Graviditet/amming
 • Tendenser til keloide arrdannelser

 

STEP BY STEP

 1. Rens huden grundig, helst med dobbelrens etterfulgt av tonic. Det er viktig at huden er helt ren og tørr før du starter. Det samme gjelder hendene dine.

 

 1. Klargjør apparatet ved å klikke på plass behandlingshodet og det lyse dybdeskjoldet. Ta av plast beskyttelsen på piggene.

 

 1. Drypp noen dråper serum på det hudområdet du vil begynne med. Et hudområde kan være f.eks. halve pannen, et kinn, hake + overleppe, osv. Serumet er drøyt, så du kan være raus. Apparatet skal gli lett over huden.

 

 1. Beveg apparatet med et lett trykk. Bruk sakte bevegelser, slik at piggene ikke skraper huden. Begynn gjerne midt på pannen og beveg utover mot tinningen. Løft apparatet fra huden før du begynner på midten igjen, litt under. Gå over alle hudområder én gang – det holder.

 

 1. Skru apparatet av når du bytter til det mørke dybdeskjoldet på områder med tykkere hud. Pass på å ikke ta på de sterile piggene.

 

 1. Den totale behandlingstiden bør ikke overskride 5 minutter. Husk at serumet skal holde til 5 behandlinger. Mengde er markert med streker på siden av flasken.

 

 1. Unngå områder som neserygg, selve leppen og den tynne huden nærmest øynene. Det er helt naturlig å kjenne piggene ta litt mer der huden ligger tett på bein, f.eks. på panne og kinnben.

 

 1. Ikke vask huden etter endt behandling, men la serumet sitte på huden og smør på en beroligende krem eller maske, som kan sitte på over natten.

 

 1. De påfølgende dagene er det viktig å bruke høy solfaktor og vente med aktive behandlinger til huden føles normal igjen. Behandling med Skin Firmer anbefales med en uke eller to imellom.

 

 1. Ta kontakt med våre hudpleiere om du opplever uønskede reaksjoner i huden. En litt solbrent følelse er helt normalt. At huden er litt rød etter behandling betyr at blodsirkulasjonen er i gang, og det gir mye friskt, næringsrikt blod til huden.

 

VANLIGE SPØRSMÅL 

Kan jeg bruke andre serum enn det som følger med?

Vi anbefaler å bruke det serumet som følger med, da det er sammensatt spesielt for denne behandlingen. Refillpakkene inneholder en flaske med serum til 5 behandlinger og 5 engangs-nålehoder.

 

Kan jeg bruke Skin Firmer når jeg har sprengte blodkar?

Ja, det kan du, bare du unngår hudområdet med sprengte og utvidede blodkar/kapillærer.

 

Kan det hende jeg begynner å blø?

Det er svært sjelden å begynne å blø, da nålene er laget for ikke å gå ned i hudlag med blodårer. Om det skulle skje, så rens området med litt pyrisept e.l. og bytt til det lyse dybdeskjoldet. Pass på å ha bare et lett trykk når du behandler huden videre. Har du noe slapp/løs hud, kan denne strammes litt med en finger mens du lar apparatet gli forsiktig over her.

 

Hvor lange er piggene på Skin Firmer?

Lengden på piggene justeres med dybdeskjold. Det lyse dybdeskjoldet gir 0,25 mm nåler, mens det mørke dybdeskjoldet gir 0,5 mm lengde på nålene. Dette gjør at man kun jobber i epidermis, hvor det ikke finnes blodårer. Reparasjonsprosessene blir likevel trigget, og man får den gode effekten man er ute etter, med minimal skade.

 

Hva er forskjellen på Skin Firmer og Dermarulle?

På Skin Firmer beveger nålene seg loddrett ned i huden, noe som minimerer skaden på hudoverflaten. Den lager også veldig mange hull på kort tid, noe som gjør behandlingen enda mer effektiv. Men målet med behandlingen er det samme: Trigge sårhelingsprosessen i huden og få den til å produsere mer kollagen og elastin.

 

Kan man gjøre denne behandlingen hele året?

Ja, det kan du så lenge du bruker solfaktor og ikke “soler” ansiktet aktivt. Bruk solhatt/skygge når solen er på det sterkeste og alltid høy faktor. Behandling med Skin firmer vil gjøre huden sterkere på sikt, og da reparerer den også skadene fra solen bedre.

 

Hva hjelper egentlig Skin Firmer mot?

Den gir mange hudforbedrende fordeler som:

 • Bedret spenst i huden
 • Mindre linjer og rynker
 • Redusert tørrhet
 • Mindre porer
 • Minker arrdannelser
 • Reduserer hyperpigmenteringer
 • Jevner hudoverflaten
 • Bedre glød

 

Les mer om Skin Firmer 

 

Nøl ikke med å ta kontakt med våre hudpleiere for mere tips og råd: kundeservice@lindajc.com

 

 

  Fetching products