Hudterapeut til
Lindajohansen.no

deltid stilling

.
.
Vi søker etter en hudpleier til vår kundeservice
Vi er et lite team som daglig snakker med våre kunder via mail, telefon og chat. Vi hjelper med alt fra produktvalg og hudpleiekonsultasjoner til praktiske spørsmål om å handle i nettbutikken vår, eller spore pakkene de har bestilt. Arbeidsdagen er like variert som kundene, og vi elsker det! Blir du med i vårt team vil dine oppgaver bli varierte. Vi hjelper kunder til å finne rette produkter til sin hud samt bistår i å handle i nettbutikken vår, men vi gjør også praktiske oppgaver på lageret og diverse administrative oppgaver. Ingen dag er lik, og man blir godt kjent med både kundene og kjernen i bedriften vår.
 
  
Hvem er du?

Du må være utdannet hudpleier eller kosmetisk dermatologisk sykepleier, og har helst noen års erfaring fra butikk/nettbutikk/salong.

Du elsker hudpleie, og holder deg oppdatert på ingredienser, og vet hvordan hjelpe våre kunder til en bedre hud, ut fra hudtilstand og hudtype.

Du elsker å handle i nettbutikker, er bruker av sosial medier, og har god forståelse for data som arbeidsverktøy.

Du liker å snakke med kunder og har en god forståelse på hva god kundeservice er.

Du er ikke redd for å ta i et tak og liker varierte oppgaver. Mye av jobben innebærer å skrive og snakke i telefonen, så du må kunne skrive og snakke norsk flytende samt like å formulere deg skriftlig.

  
  
Arbeidstid:
Vår nettbutikk er åpent 24/7, og vi trenger en som er fleksibel på både kveld (man-torsdag kl 17-20) og helg (søndag), i tillegg til 3 uker i sommerferien. Vi er et firma i stor vekst, så mulighet for fast ansettelse med 100% stilling på sikt er tilstede, men stillingen må vokse i takt med selskapet.
 
Arbeidet og produktopplæring utføres fra vårt kontor på Kolbotn.
 
Jobben innebærer ca 60 timer pr måned.
.
.
.

.

.