BODYLUXE

Bodyluxe

LUKSUS OG PLEIE TIL KROPPEN

Hvem har vel ikke kjent på knusktørre bein, og følt at de må smøres flere ganger om dagen? Med disse kroppsproduktene kan du gi huden fukt og næring som varer gjennom hele dagen. Vårt nordiske klima kan være en utfordring for huden – både i ansiktet og på kroppen. Våre skiftende årstider gjør at huden ikke klarer å holde så godt på fuktighet, så da er det jo fint å kunne hjelpe den litt, ikke sant?

  Fetching products

  INGREDIENSENE

  Ingrediensene i disse produktene er nøye valgt ut, nettopp for å hjelpe huden med å holde på fuktigheten, samtidig som vi gir den masse god næring. Produktene er 84-99 % naturlige og 100 % veganske og dyrevennlige. Oljer fra avocado, argan, kombinert med nøttesmør, aloe vera, vitaminer og antioksidanter, er en perfekt kombinasjon for tørr hud på kroppen. Produktene er rike, samtidig som de ikke legger seg utenpå og føles klissete.

   

  DUFTEN

  Og duften da, dere… Det er jo et kapittel for seg. Linda har samarbeidet tett med parfymemakerne på Payan Bernard i Grasse i Frankrike. De har holdt på med dufter siden 1854, så dette sitter i ryggmargen deres. Duften er skreddersydd til nettopp vår kroppsserie, og resultatet må bare oppleves. Den måtte være lett, for å kunne passe med din favorittparfyme, samtidig som den har flere lag og er helt unik. Vi landet på en nydelig, fruktig gardenia duftnote over en myk, treaktig base – som vi alle elsker!

  Floral Gardenia
  Cleansing Wash

  En mild kroppsvask som pleier og fukter huden. Inneholder aloe vera, provitamin B5, hyaluronsyre og arganolje, og etterlater huden ren og myk. Den har en mild og behagelig blomsterduft, og kan brukes både som dusjgelé og badeskum.

  Floral Gardenia
  Hydrating Lotion

  En rik og nærende bodylotion, som hjelper selv den tørreste hud. Konsistensen er silkemyk og smelter inn i huden, uten at det blir klissete. Ingredienser som kaktusfiken, arganolje, sheasmør og provitamin B5 etterlater huden beskyttet, gjennomfuktet og silkemyk – med en herlig, mild blomsterduft.


  I am so proud to finally be able to offer body products! And then it's fun to have been involved in designing your very own fragrance - which is SO beautiful! Natural quality ingredients are as usual a requirement from me. And the name - BODYLUXE - it just said itself.

  Linda