Produkter i videoen

Et multiprodukt! Capillary Control ConcentrateKlikk for info

Capillary Control Concentrate

Et multiprodukt for enhver hudtype!  Et tyntflytende konsentrat som er et multiprodukt for huden, og kan også brukes rundt øyene. De styrker blodkarene, roer ned rødlig/sår hud og er beroligende. Det har en fuktighetsgivende og antialdrende effekt. Bruk det under dine serum og ansiktskrem, som et tilleggsprodukt for å styrke huden. Perfekt under kuldekrem for ekstra beskyttelse for huden. NB: Anbefaler å lese omtaler for å se andres erfaringer!
 • Beskrivelse

  Capillary Control Concentrate kan få de utvidede blodårene til å trekke seg sammen, og åreveggene blir styrket over tid. Vi behandler og forebygger i samme produkt. I tillegg har dette serumet mange andre gode egenskaper:

  • Virker beroligende
  • Heler sår hud
  • Gir fuktighet
  • Strammer opp
  • Poresammentrekkende
  • Styrker hud og kapillærer
  • Kan brukes rundt øynene
 • Nyttig info

  Couperose (sprengte blodkar) betyr at de små blodårene/kapillærene som ligger høyt oppe i huden, blir utvidet og kan bli permanent skadet. Dette resulterer i en kronisk rød hud, som ofte kommer fordi man har vært mye ute i kald vind uten beskyttelse mot sol og kulde, andre kan ha dette p.g.a. arv eller hudsykdommer.

  Det er vanlig å se sprengte blodkar i kinn og rundt nesevingene i voksen alder, fordi hudens spenst og styrke avtar over tid.

 • Slik gjør du

  Konsentratet påføres nyrenset hud på problemområdene, eller i hele ansiktet. Det skal påføres FØR dine andre serum som et tilleggsprodukt for å behandle huden. Konsentratet kan også brukes under øynene. Bruker du Boostere skal disse på først. Det trekker rett inn så føles ikke seigt på huden.

  Påfør en liten mengde på renset hud morgen og/eller kveld. Etterfølges av passende dag/nattkrem.

 • Innhold

  aqua/water/eau, pentylene glycol, glyceryl polymethacrylate, butylene glycol, propylene glycol, polyglyceryl-10 laurate, sodium hyaluronate, caprylyl glycol, panthenol, lecithin, ethylhexylglycerin, escin, glycerin, ruscus aculeatus (butcherbroom) root extract, ammonium glycyrrhizate, alcohol, retinol, polysorbate 20, citric acid, centella asiatica (hydrocotyl) leaf extract, hydrolyzed yeast protein, calendula officinalis flower extract, sodium citrate, potassium phosphate, palmitoyl tripeptide-1

Lukk
Naturlig A-vitaminAge Saver SerumKlikk for info

Age Saver Serum

  Nyhet: Dobbelt så mye innhold! Endelig- A-vitamin som også passer for sensitiv hud. Sytenol® A gjør gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivitet, rødhet og flassing. Den kan brukes om sommeren og den kan brukes på sensitiv hud.
 • Beskrivelse

  Age Saver serum er et konsentrert antiage-serum som revitaliserer og beskytter huden mot miljøskader. 

  Med Sytenol® A (naturlig retinol) reduseres fremkomsten av fine linjer og rynker, og naturlige planteoljer gir langvarig fukt for en strålende hud. 

  Vitamin A er dokumentert å ha en reparerende effekt og dermed også en antialdringseffekt. Det er få virkestoffer som er dokumentert å bekjempe linjer og rynker, A -Vitamin er en av dem. Age Saver serum inneholder også beskyttelse mot det blåfiolette lyset fra solen. 

 • Nyttig info

  Sytenol® A gjør faktisk gjør den samme reverserende jobben i huden vår slik som retinol, men uten de negative sidene som sensitivtet, rødhet og flassing, og den kan brukes på sommeren. I tillegg kan den brukes av de med sensitiv hud.

  Tekstur på serumet er tyntflytende og lett, og helt uten lukt.

  Naturlig retinol måles ikke i % på lik linje med tradisjonell retinol, i serumet er det den høyeste prosent av virkestoff som huden kan ta til seg.

  2 pump påføres nyrenset ansikt og hals, før krem. 

  –  Forbedrer hudens elastisitet og fuktbalanse. 

  –  Mot pigmentforandringer, tørr hud og linjer  

  –  Antiage og reparerende 

  –  Påføres morgen og/eller kveld før krem 

  –  For normal/tørr/sensitiv/voksen hud 

 • Innhold

  Aqua, Glycerin, Helianthus annuus seed oil, Coconut alkanes, Pentylene glycol, Glyceryl stearate citrate, Acrylates copolymer, Coco caprylate/caprate, Bakuchiol, Leuconostoc/radish root ferment filtrate, Marrubium vulgare extract, Citric acid, Physalis angulata extract, Melanin, Larix decidua leaf cell extract, N-prolyl palmitoyl tripeptide-56 acetate, Nicotiana benthamiana hexapeptide-40 sh-oligopeptide-1, Xanthan gum, Caprylic/Capric triglyceride, VP/Polycarbamyl polyglycol ester, Hydrolyzed sesame protein pg-propyl methylsilanediol, Phosphate buffered saline, Tocopherol, Squalene, Beta- sitosterol, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin

Lukk
Mot pigmenteringC-Serum Dual ActionKlikk for info

C-Serum Dual Action

C-Serum Dual Action har en miks av de mest effektfulle ingredienser. Med C-vitamin (10% askorbinsyre) og tranexaminsyre (3%) er dette ditt beste våpen mot hudaldring, pigmentflekker og «trøtt» hud. Proppet med antioksidanter beskytter de huden og reparerer ødelagte celler, som f.eks. produserer for mye pigment. Hudtonen blir jevnere, gløden blir flottere og huden blir sterkere.
 • Beskrivelse

  Den høye konsentrasjonen C-vitamin (10%) bidrar til å dempe pigmentflekker og stimulere kollagen i huden, samtidig som den beskytter huden mot stress. Tranexaminsyre (3%) balanserer produksjonen av melanin og minsker synligheten av pigmenteringer.

  • Reduserer pigmentering
  • Balanserer melaninproduksjonen  
  • Huden blir klarere og får mer glans  
  • Gir effektiv antipollution-beskyttelse 

  Lokalt påført vitamin C er en av de mest aktive antioksidantene vi har. Vitamin C reduserer hovedårsakene til for tidlig aldring og en stor fordel med vitamin C er at det fornyer hudens overflate. Dette booster produksjonen av stoffer som holder huden stram, noe som bidrar til å redusere fine linjer og rynker.

  Vitamin C bidrar til å motvirke effekten av oksidativt stress og frie radikaler ved å nøytralisere skadelige molekyler. Nyere forskning viser også at vitamin C faktisk styrker hudens naturlige forsvarssystem, og hjelper den å beskytte seg selv mot oksidativt stress (skader fra frie radikaler).

  Hyperpigmentering grunnes overproduksjon av melanin (pigment) i huden og forårsakes av ulike faktorer som soleksponering, genetikk, alder, hormonforandringer, hudskader eller inflammasjon. Pigmentflekker i form av «aldersflekker» forårsakes av intens eller langvarig soleksponering og øker i takt med stigende alder. 

   Å behandle pigmenteringer er en langvarig prosess, og man må unngå eksponering for sol. Man kan bremse pigmentproduksjonen, men gjentatt soleksponering vil på nytt forverre problemet.

 • Nyttig info

  C-serum er et duo-serum, det vil si at det består av to forskjellige produkter. Oljen er flytende og inneholder c-vitaminet. Kremen er tykkere og inneholder tranexamicsyren. Den syren er det nye store i asiatisk hudpleie, takket være den oppsiktsvekkende effekten på pigmentering. Tranexamicsyre kommer fra aminosyren Lysin. Den virker beroligende på huden, samtidig som den styrker vårt kollagen og elastin OG hemmer dannelsen av pigment.

  Hver for seg er de fullverdige produkter, og sammen er de optimale. P.g.a. forskjellig tykkelse og konsistens så kommer det ofte mer olje enn krem ved et trykk. Noen ganger kan det også komme kun olje, spesielt i starten, før kremen har kommet seg opp i krukken. Men med tid så ville begge produktene bli brukt og gjøre sin jobb på huden, uavhengig av hverandre.

  Oljen kan også synke noe ut slik at det legger seg i lokket, og da kan det bli gulbrune flekker. Det er kun fordi C-vitamin-oljen oksiderer med luft, og skifter farge. Det er ikke farlig eller gammel produkt med andre ord.

 • Slik gjør du

  Bruk: Påfør 2 pump om kvelden på tørr, renset hud før evt. andre serum og nattkrem. Unngå området rundt øynene. 

  Vi anbefaler å bruke produktet om kvelden, da huden nyttiggjør seg ingrediensene bedre. Det er ikke skadelig for huden å bruke det på dagtid, men solens stråler bryter ned mye av C-vitaminets egenskaper. Produktet er oljebasert, og mange synes det er mer behagelig å bruke på kvelden.

  Det er også mulig å bruke det annen hver kveld, hvis huden er noe sensitiv. Slutt straks å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Bruk alltid solbeskyttelse på dagtid.  

  Ved daglig bruk av C-Serum Dual Action kan de fleste se en forbedring etter 4-6 uker, hvorpå huden blir klarere og mer glansfull. Kombinerer du C-Serum Dual Action med ukentlig AHA peel (mandelsyre) og Age Saver Serum (a-vitamin) har du alle gullkornene innen hudpleie i din rutine. 

  Passer for kombinert/normal/tørr/sensitiv hud. 

 • Innhold

  Ingredients serum 1: Aqua, Propanediol, Butylene Glycol, Dimethicone, Tranexamic Acid, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Arachidyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isoquercetin, Sasa Quelpaertensis Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Powder, Olea Europaea Leaf Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Glucose, Glycine Soja Oil, Behenyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Arachidyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, CI 77891. Ingredients serum 2: Propanediol, Ascorbic Acid 

Lukk