Produkter i videoen

Fjerner døde hudcellerInstant Glow Double PeelKlikk for info

Instant Glow Double Peel

Instant Glow Double Peel inneholder en kombinasjon av salisylsyre, papaya-enzym og jojobaperler. Dette gir huden både en kjemisk og mekanisk peel, som fører til en dobbeltvirkende effekt som øyeblikkelig frisker opp huden og gjør overflaten strålende, glatt og myk. Inneholder IKKE mikroplast!
 • Beskrivelse

  Strålende hud hver dag!

  Personlig bruker jeg min Double Peel annenhver morgen fordi den gir huden en lett eksfoliering, samtidig som porene blir bakteriefrie. Denne kan du bruke flere ganger i uken og den skummende effekten er deilig oppfriskende. Få følelsen av nyskrubbet hud hver dag!

  Instant Glow Double Peel inneholder en kombinasjon av salisylsyre, papaya-enzym og jojobaperler. Dette gir huden både en kjemisk og mekanisk peel som fører til en dobbeltvirkende effekt som øyeblikkelig frisker opp huden og gjør overflaten strålende, glatt og myk. 

 • Nyttig info

  Instant Glow Double Peel inneholder ingen mikroplast eller andre miljøfarlige ingredienser. Skrubb og skyll med god samvittighet!

 • Slik gjør du

  Dryss ca 1-2 ts pulver i fuktig håndflate, masser til skum og påfør ansiktet i sirkulære bevegelser. 

  For en mildere effekt (sensitiv hud) kan pulveret blandes med ditt renseprodukt.
  Instant Glow Double Peel kan brukes 1-4 ganger pr uke, og skal alltid brukes på ren hud.

  –      Fjerner urenheter og døde hudceller
  –      Huden blir silkemyk og glatt
  –      Gir umiddelbart ny glød
  –      Kan brukes på sensitiv hud, blandet med ansiktrens
  –      For normal/kombinert/fet/sensitiv hud, alle aldre 

 • Innhold

  Microcrystalline Cellulose, Talc, Sodium Lauroyl Glutamate, Cellulose Acetate, Hydrogenated Jojoba Oil, Aqua (Water), Salicylic Acid, CI 77289 (Chromium Hydroxide Green), Maltodextrin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide

Lukk

 

Dagens tema handler om noe jeg vet mange av oss, spesielt meg, er opptatt av- nemlig PORER! Vi alle har dem, vi må leve med dem, så la oss lære om dem! For tro meg, er du også plaget med store porer, så er det faktisk mye man kan gjøre for å holde dem i sjakk. Selv kjemper jeg en evig kamp mot dem, men jeg har lært meg hvordan jeg takler dem. I dagens episode gir jeg deg mine beste tips, og hvorfor jeg lagde ukens favoritt produkt; Double Peel!

Uansett hudtype, uansett alder eller kjønn- denne bør inngå ukentlig i alles hudpleierutine!