THE MAGIC OF FLAWLESS FOUNDATION

Flawless Foundation

HVA ER HEMLIGHETEN MED FLAWLESS FOUNDATION?

Er du lei av at foundation og pudder legger seg i linjene og gjør porene mer synlige? De fleste kvinner etter fylte 35 år opplever at produktene de brukte i 20-årene ikke lengre gir de samme resultatene. Makeup kan fremheve dine vakre trekk, men velger du feil foundation, kan det også føre til at du ser eldre ut. Både hvilken foundation du velger, og hvordan du påfører den har betydning for resultatet.

Som Linda selv sier; Flawless Foundation passer oss med uperfekt hud. Du vet, vi som blir blanke i løpet av dagen, har urenheter, store porer, linjer og tørr overflate… Listen er lang! Ved å bruke min spesielle makeup-kost ved påføring, får du en airbrush-effekt på huden. Resultatet blir Flawless, selv etter fylte 53 år.

Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og har lett til medium dekkevne.

HVA SKILLER DEN FRA ANDRE?

Flawless Foundation inneholder vitaminer og antioksidanter som beskytter huden og gir en glansfull overflate. Den gir masse fukt, som gjør at en tørr hud ikke ser tørrere ut. Ingrediensene er satt sammen for å ikke legge seg i linjer eller porer, og den har en effekt som gjør at den «limer» seg til huden, uten å skli i løpet av dagen. Den høye fuktigheten gjør at du fint kan bruke pudder over uten at det ser tørt ut. Dette er en foundation spesiallaget for voksen hud, men den kan selvfølgelig også brukes av de som er yngre.

Flawless Foundation Light

HVORDAN FINNE DIN FARGE?

Velg mellom 4 nyanser. Hvorfor så få? Ut fra disse nyansene vil nesten alle finne den perfekte fargen til sin hud. Dersom du havner mellom to nyanser er de fine å blande, og husk; da holder den dobbelt så lenge. Prisen blir derfor den samme.

Foundation skal jevne ut hudtonen, den skal ikke fungere som en «brunkrem». Du skal bør velge en nyanse lysere enn huden din. Dette fordi den oksiderer i luft, og dermed blir litt mørkere når den ligger på huden. Flawless Foundation har medium dekkevne. Ønsker du mer dekk, kan du legge den i flere lag, men det anbefales å påføre med LUX Brush Foundation for optimalt resultat.

 

Flawless

Det er vanlig å blande to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Velg mellom 4 nøytrale farger:

  1. LIGHT – Meget lys hud (blond, denne bruker Linda)
  2. LIGHT/MEDIUM – Lys hud (blond/brunette)
  3. MEDIUM GOLD – Medium lys hud (brunette)
  4. MEDIUM TAN – Medium hud eller «sommerbrun» (dyp/brunette)

HVORDAN FÅ BEST RESULTAT?

For best resultat anbefaler vi LUX Brush Foundation. Denne gjør at du får en florlett, «airbrushed» finish og veldig lite produkt går til spille. Det er en teknikk, og med litt øvelse fikser du den fint.

Flawless Foundation, Lux Brush Foundation

Slik gjør du:
Trykk ut litt foundation på håndbaken og beveg kostens ytterste hvite hår lett i makeupkremen uten å gni kosten inn i sminken. Påfør ansiktet i lette, sirkulære bevegelser gjentatte ganger til ønsket dekkevne er oppnådd. Ved første sveip over huden kan det se ujevnt ut, men etter noen sekunder vil produktet flyte pent ut. Vi lover at du blir overrasket over resultatet, og hvor utrolig raskt og enkelt det er!

 

Flawless Foundation, HD Powder Mattening

THE MAGIC TOUCH…

For å sikre at foundation ikke sklir eller samler seg i rynker i løpet av dagen, anbefaler jeg å alltid påføre HD Mattening Powder etter foundation. Det er et mattende pudder helt uten farge, som ikke legger seg i porer eller linjer. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt «soft touch-effekt», og øker holdbarheten på resultatet. Hvert eneste lille korn i vårt mattening powder er så fint at det gir en silkemyk finish uten ujevnheter, og det legger seg ikke lagvis på huden ved flere påføringer. Helt fargeløst og inneholder kun mica og silica.

Slik gjør du:
Dunk ut litt pudder i lokket på HD pudderet og beveg kosten i lokket for å fylle den med pudder. Sveip kosten over hele ansiktet. Gjenta til du ser at huden er mattet slik du ønsker. Mattening HD Powder er akkurat det som navnet tilsier, helt usynlig!

Passer til alle hudtyper, legger seg ikke i fine linjer, og gjør ikke huden eller resultatet tørt. Maksimerer sminkens holdbarhet og passer alle hudtoner.

WANT IT? BUY IT!

    Laster produkter