THE MAGIC OF FLAWLESS FOUNDATION

Flawless Foundation

HVA ER HEMLIGHETEN MED MIN FOUNDATION?

Jeg har alltid hatt en vanskelig hud, og det er vel også grunnen til at jeg etter mye prøving og feiling innen hudpleieprodukter endte opp med å lage min egen serie. En annen drøm jeg har gått med i mange år er å også lage en foundation som passer oss med uperfekt hud. Du vet, vi som blir blanke i løpet av dagen, har urenheter, store porer, linjer, tørr overflate…ja, listen er lang.

I starten på 2019 kunne jeg endelig lansere min makeup serie LNDA Makeup, og det første produktet var selvsagt Flawless Foundation!

Denne hadde jeg jobbet med lenge, og var veldig spent på om andre enn meg syntes den var like bra. Ville folk like den? Gleden var derfor ENORM når kunder kjøpte, testet den, og tilbakemeldingene kom: DE ELSKET DEN! Etter den tid har vi solgt tusenvis av den, den har virkelig blitt en bestselger.

Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og har lett til medium dekkevne.

HVA SKILLER DEN FRA ANDRE FOUNDATIONS?

Ingrediensene er satt sammen for å ikke legge seg i linjer eller porer, med vitaminer og antioksidanter som beskytter huden og gir en glansfull overflate. Den «limer» seg til huden, slik at den ikke sklir i løpet av dagen. Den er med nok fukt, som gjør at en tørr hud ikke ser tørrere ut, og at den tåler å ha pudder over seg uten at det ser tørt ut.

Flawless Foundation Light

HVORDAN FINNE DIN FARGE?

Vi har foreløpig 4 farger å velge mellom. Ja, det kommer flere, men man må starte et sted.

Foundation skal jevne ut huden og dekke områder som trenger det. Den skal ikke fungere som en «brunkrem». Du skal alltid velge 1-2 nyanser lysere enn huden din, fordi den oksiderer i luft og blir mørkere på huden. Denne har medium dekkevne. Ønsker du mer dekk, kan du legge den i flere lag om huden din tillater det (uten at det bare blir kakete).

Flawless

Det er vanlig å måtte ha to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Velg mellom 4 nøytrale farger:

  1. LIGHT – Meget lys hud (blond, denne bruker jeg)
  2. LIGHT/MEDIUM – Lys hud (blond/brunette)
  3. MEDIUM GOLD – Medium lys hud (brunette)
  4. MEDIUM TAN – Medium hud eller «sommerbrun» (dyp/brunette)

HVORDAN FÅ BEST RESULTAT?

For best resultat anbefaler vi vår Foundation kost. Denne gjør at du får en florlett finish og veldig lite produkt går til spille. Det er en teknikk, og med litt øvelse fikser du den fint.

Slik gjør du:
Trykk ut litt foundation på håndbaken og beveg kostens ytterste hvite hår lett i makeupkremen uten å gni kosten inn i sminken. Påfør ansiktet i lette, sirkulære bevegelser gjentatte ganger til ønsket dekkevne er oppnådd. Jeg lover at du blir overrasket over resultatet og hvor utrolig raskt og enkelt det er.

Flawless Foundation, Lux Brush Foundation
Flawless Foundation, HD Powder Mattening

THE MAGIC TOUCH…

For å sikre at foundation ikke sklir eller samler seg i rynker i løpet av dagen, anbefaler jeg å alltid påføre HD Mattening Powder etter foundation. Det er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt soft focus-effekt, og setter foundation på huden. Hvert eneste lille korn er så fint at det kun gir en silkemyk finish uten ujevnheter, og det legger seg ikke lagvis på huden ved flere påføringer. Helt fargeløst og inneholder kun mica og silica.

Slik gjør du:
Dunk ut litt pudder i lokket på HD pudderet og beveg kosten i lokket for å fylle den med pudder. Sveip kosten over hele ansiktet. Gjenta til du ser at huden er mattet slik du ønsker. Mattening HD Powder er akkurat det som navnet tilsier, helt usynlig!

Passer til alle hudtyper og legger seg ikke i fine linjer. Maksimerer sminkens holdbarhet og passer alle hudtoner.

WANT IT? BUY IT!

    Laster produkter