• LNDA+LAB
  PIGMENT CONTROL SERUM

  Oppnå en strålende, jevn hudtone med Pigment Control Serum!

LNDA + LAB PIGMENT CONTROL SERUM

Oppnå en strålende, jevn hudtone med Pigment Control Serum!

Sliter du med en ujevn hudtone og pigmentflekker? Da er Pigment Control Serum noe for deg. Serumet er satt sammen av 7 effektive virkestoffer som sammen jobber for å bekjempe hyperpigmentering og gir deg en klar, jevn hudtone. Dette er med andre ord serumet du mangler i hudpleierutinen din!
Når serumet ble laget valgte Linda 7 virkestoffer som hver har en spesifikk rolle. Virkestoffene gjør alt fra å hemme melaninproduksjon til å lysne eksisterende pigment og redusere betennelse samt å forbedre hudens barrierefunksjon. De syv virkestoffene jobber sammen i synergi for å redusere eksisterende mørke flekker, forhindre nye og gjenopprette en jevn, strålende hudtone.

  Fetching products

  Ved å legge til pigment control serum i din hudpleierutine vil virkestoffene effektiv redusere ujevn hudtone og pigmenterign, men husk – konsistent bruk er nøkkelen!

  Virkestoffene:
  ✨ Niacinamid
  – Hindrer mørke flekker ved å stoppe pigmentoverføring samt å løse opp pigmentklaser før de kommer til hudens overlfate. Redusere betennelse og styrker hudens barriere, noe som gir en jevnere, lysere hudtone.

  🫧Traneksamsyre
  – Blokkerer kanaler for overdreven pigmentdannelse, reduserer synligheten av mørke flekker og fremmer en jevnere hudtone ved å hindre melaninproduksjon.

  🧪 Alpha Arbutin
  – Hemmer enzymer involvert i melaninproduksjon, og er ideell for å redusere vedvarende pigmentering uten irritasjon.

  🍋 Vitamin C
  – Bekjemper skadelige frie radikaler, lysner eksisterende mørke flekker og forhindrer dannelse av nye, og resulterer i en strålende hudtone ved å redusere melaninproduksjonen.

  🧖🏼‍♀️Acetyl Glucosamine
  – Støtter hudens eksfoliering, fjerner pigmenterte celler og forbedrer andre ingrediensers effektivitet i å redusere hyperpigmentering for en jevnere hud.

  🧼Hydroxypinacolone Retinoate
  – Et retinsyredervatet (retinoid) som fremmer hudfornyelse ved å avstøte pigmenterte celler, og bidrar til å reparere solskadet hud.

  🤍 Symwhite
  – Lysner hudtonen ved å korrigere melaninproduserende enzymer, redusere mørke flekker og skape en mer balansert hudtone.