peg-20 glyceryl laurate

Også oppført som PEG på ingredienslister, bidrar denne til å holde produktene stabile. Fordi polyetylenglykol kan trenge inn i huden, er den også en «transport-ingrediens» som bidrar til å levere andre ingredienser dypere ned i huden. Polyetylenglykol som brukes i kosmetikk er renset og trygg å bruke. Selv om det en gang var en bekymring, har anerkjente leverandører av kosmetiske ingredienser for lengst eliminert urenheter fra den ferdige ingrediensen, noe som gjør PEG-er trygge for huden.

read more

1 products

Filter