Ukens tema er «Correct»! Vi skal ta for oss hvordan man legger concealere om man har innsunkne øyene, mørke ringer eller poser under øyene. Tips for å åpne blikket mere, og løfte brynene. Definere lepper og gi ekstra glød…det er mye man kan gjøre for å korrigere grunnlaget for å få «that final touch».

Vi gir 20% på concealere og correcting pen, og tilbudet gjelder 21.04.2021 – 27.04.2021.

Les mer om “6 week makeup challenge» her

 

Liquid Concealer
En rik, flytende concealer som gir middels til full dekning. Gir glatt, fin finish på huden. Skjuler feil, mørke flekker, fargeavvik og mørke ringer under øynene. Kommer i to farger. Alltid bruk en concealer tilpasset ditt behov, og bruk den hver dag!

HIDE IT! Concealer
Hide IT! er en fuktighetsgivende concealer for den sensitive huden under øynene, i flytende form. Den skjuler misfarginger og mørke ringer uten å legge seg i linjer og rynker. Kommer i to farger. Alltid bruk en concealer tilpasset øyepartiet under øynene, og bruk den hver dag!

Correcting Pen
Lysreflekterende lett concealer-penn som lysner mørke partier, uten å dekke huden helt. Perfekt til bruk under øyebrynet, i øyekroken og rundt leppekontour for en oppløftende effekt. Kommer i fargen Light/Medium, som passer de fleste.

 

    Laster produkter

     

    gjør et kupp!

      Laster produkter