velkommen til
6 week makeup Challenge!

Dette er vårens happening! Lær å sminke deg av min profesjonelle makeup artist! Hun gir deg alle triksene du trenger, uansett alder og utfordring. Linjer, rynker, hengende øyelokk? Det spiller ingen rolle – makeup er for alle, uansett alder!

Bli med på 6 uker med full fokus på makeup for voksen hud. Nå kan du lære teknikker, tips og fargevalg til din hud og alder. Du får produktinfo, og gode tilbud. Dette er rett og slett en «makeup skole» for oss voksne! For dere som endelig vil lære å sminke dere, for dere som vil endre måten dere sminker dere på, eller for dere som bare vil ha litt ny inspirasjon. Vår makeup artist Corinne deler nye tips hver onsdag!


Vi gleder oss til å se dere.
It´s your time to shine!

 

BLI MED NÅ!

For å delta, må du bli med i vår lukkede Facebook gruppe: «Skjønnhetsprat med Linda»
Alt vil foregå der. Hver onsdag starter en «ny» uke med rabatter, konkurranser og viktigst av alt: råd, tips og triks fra vår makeup artist. Send inn spørsmål, send inn bilder og del tips og råd med andre i gruppa. Dette er vårens happening!

 

VINN GAVEKORT HVER UKE
Hver uke trekker vi en vinner blant dem som deler bilde av seg selv på veggen i Facebookgruppen. Vinneren får et gavekort på hele 500kr. Vi ønsker både et usminket og et sminket bilde. Uansett resultat vil vi se deg, så du trenger ikke tenkte på om det er fint nok eller ei. Legg ut bilde fordi du har prøvd noe nytt og er fornøyd, eller fordi du ønsker tips og råd. I gruppen skal det være trygt og gøy å dele. På slutten av perioden trekker vi en heldig vinner av produkter til en verdi av 5000 kr. 

RABATT PÅ UKENS PRODUKT
Hver uke får du muligheten til å kjøpe ukens fokusprodukter med hele 20% rabatt! Ny uke starter hver onsdag, følg med i gruppen og i nyhetsbrev. I hele perioden kan du kjøpe sminkebørster til reduserte priser.
Husk: gode verktøy utgjør halve jobben. Invester i en ny makeuprutine nå, du får hjelp av vår ekspert og makeup artist, Corinne Alice.