Første ukes tema er base! Det vil si det grunnleggende i en sminkerutine.

Les mer om “6 week makeup challenge» her

 

LOCK IT! Face Base
Det er ikke kun foundationen som gir deg jevn og fin hud, det er forarbeidet og primeren! Primeren legger seg som et utjevnende lag under makeupen, slik at store porer og fine linjer fylles ut og foundationen blir enklere å påføre. Denne er en lett makeup-primer som jevner ut, beskytter og forbedrer huden for å skape et perfekt underlag for makeup.

Flawless Foundation SPF20, 30 ml
Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg. Med SPF 20 er du beskyttet til ditt «everyday life»

Sheer Foundation SPF 20, 30 ml
Sheer Foundation BB Formula er nesten vektløs, og med sin lette dekkevne gir den en silkeaktig overflate med naturlig gjennomskinn. Den gir huden fuktighet, skjuler rødhet og små ujevnheter og gir et silkeaktig, naturlig utseende. Passer for normal, tørr og sensitiv hud, og den beskytter med SPF 20.

Sheer Powder Foundation, 9,5 gr
Sheer Powder Foundation gir en naturlig, silkematt finish med «soft focus»-effekt. Det er lett å påføre og er perfekt over Flawless eller Sheer Foundation for en mer dekkende og glowing effekt. Vi elsker!

HD Powder Mattening
En voksen hud blir ofte seende eldre ut ved bruk av dekkende pudder, fordi det legger seg i linjer og huden ser tørr ut. HD (High Defenition) Pudder er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt «soft focus-effekt», og setter foundation på huden.

Blotting Powder
Touch Up Matte effect! Et kompakt transparent pudder som absorberer overflødig glans og matter blanke områder. Perfekt å bruke i løpet av dagen der huden utskiller talg.  Brukes før/etter makeup eller til regelmessige touch-ups. Påfør pudderet på de områdene som er blanke, og som du ønsker å matte ned. Perfekt veskestørrelse!

 

 

gjør et kupp!

  Laster produkter

   

  LUX Brush – Foundation
  De myke tettpakkede børstehårene i Foundation Brush gjør det enkelt å påføre riktig mengde foundation og i flere lag, slik at du kan bygge opp ønsket dekkevne.

  LUX Brush – Powder Bronzer
  De myke børstehårene i min Bronzer Brush gjør det enkelt å påføre pudder-bronzer uten at fargen blir kantete og definert. Kosten kan fint brukes til både pudder og til bronser.

   

  LUX Brush – XL Powder
  De myke tettpakkede børstehårene i min XL Powder Brush gjør det enkelt å påføre pudder i hele ansiktet.