Ukens tema er øyne! Øyemakeup gir øynene dine umiddelbar intensitet, og kan fremheve trekkene dine både til hverdag og fest. Syntes du det var gøy å sminke deg da du var ung? Det er ingen grunn til å slutte med det selv om det kanskje har blitt mer utfordrende med årene.

Vi gir 20% på øyeskygger, maskara og kajal, og tilbudet gjelder 05.05.2021 – 11.05.2021.

Les mer om “6 week makeup challenge» her

 

Single Shade
Girle Beige er en lys farge som brukes i øyekroken, oppunder brynsvingen og den øvre delen av øyelokket. Mellomfarger, til nedre og øvre øyelokk alt ettersom dag eller kveld, fra lyseste til mørkest: Toast, Rose Gold, Pink Blush, Warm Brown, Deep Mauve, Deep Copper og Glam. Mørke farger, fra dyp til mørkeste – Dark Eggplant Pearl, Coffee Break, Graphite, Black Coffee.

Eye Pencil Brown/Black
Eye Pencil er en vannfast kajal som er lett å påføre og som sitter godt. Løfter og åpner opp blikket. Perfekt til å skape en presis liner på vippekanten, eller på våtkanten. Kommer i to farger; mørkebrun og sort.

XL Mascara
Min maskara er tykk og sort, og den er laget for å legge lag-på-lag. Ikke vannfast, men vannsikker. Mild mot vippene. Nå med ny og litt mindre buet kost for enklere påføring på korte vipper.

 

 

  Laster produkter

   

  gjør et kupp!

   Laster produkter

    

   tilbehør

    Laster produkter