Sol & Snø

Hvordan skal vi beskytte huden når solen skinner, men det fortsatt er kaldt ute?

Holder det å bruke en god solkrem? Eller kanskje bare en kuldekrem? Solen tar vel ikke så veldig på vinteren? Det skrives mye om bruk av solkrem om sommeren. Når solen står høyt på himmelen og det er varmt i været, har vi blitt vant til at solkrem er tema. Men visste du at solens UVA-stråler er like sterke om vinteren? Og hva tror du skjer med vår vinter-bleke hud når solen reflekteres i snøen? Jepp, den kan få skader.

Derfor er det like viktig å bruke solkrem som kuldekrem om vinteren. Hvis du har en dagkrem med SPF, så holder dette i det daglige. Men skal du være ute i lang tid og det er snø, uavhengig av om solen skinner eller ei, så anbefales det å bruke en egen solkrem, som er bredspektret og har SPF 50. Grunnen til det er at solens skadelige stråler går gjennom skylaget og forsterkes av snøen.

 

Her er 6 gode grunner til å bruke både solkrem og kuldekrem når du er ute om vinteren:

·      Solens UVA-stråler er like sterke

·      Solstråler reflekteres i snø

·      Forebygger aldring og pigmentflekker

·      Kald luft og vind kan gi sprengte blodkar

·      Beskytter huden mot frostskader

·      Forhindrer fuktighetstap (som gir tørr hud)

 

Vår Facial Sun Cream SPF 50 i kombinasjon med kuldebeskyttende Cold Weather Cream gir deg den beskyttelsen du trenger på kalde fine dager. Bruker du et serum under, så kan dette erstatte dagkremen disse dagene.

 

Les mer om kuldebeskytelse her

Les mer om forebygging av sprengte blodkar her

    Fetching products