SLITER DU MED RØDLIG HUD OG SYNLIGE BLODKAR?

Evigrøde roser i kinnene? Sprengte og utvidede blodkar/kapillærer?

Mange norske kvinner sliter med dette. Huden blir kronisk rød, og man kan ofte se det fine nettverket av kapillærer (de små blodårene) høyt oppe i huden. Kinn, nese og nesevinger er utsatte områder.

Årsakene er flere:

  • Miljøskader – vind og vær tærer på huden. Både sol og kulde kan skade kapillærene.
  • Svake årevegger – genetikk spiller en stor rolle. Noen er mer utsatt enn andre.
  • Hudsykdommer – f.eks. rosacea kjennetegnes av overaktive kapillærer og couperose.
  • Traume – huden kan også skades av div. ytre faktorer, som kjemikalier eller annet.

Det viktigste du kan gjøre er å forebygge

Sprengte blodkar, også kjent som couperose på hudpleiespråket, øker med alderen. Hvis du først har fått litt couperose, kommer det gjerne mer. Å forebygge er derfor smart hele livet. Det viktigste du kan gjøre er å bruke solbeskyttelse og kuldebeskyttelse.

Dette er i tillegg til – ikke i stedet for

Vi får ofte spørsmål fra dere om hvilke serum og kremer som skal brukes når og sammen med hva. La meg få understreke én ting når det gjelder denne nyheten. Dette er i tillegg til! Jada, du bruker denne under det serumet du vanligvis bruker dag og kveldstid. Se på det som en kur eller behandling du gir huden din hver dag, for å forebygge og forbedre rødlig hud og sprengte blodkar. 

LINDA FORTELLER OM CAPILLARY CONTROL CONCENTRATE

Det er forskjell på om kapillærene er utvidet eller «sprengt». Ofte er de bare utvidet, og da kan tilstanden bedres. Er åreveggen sprengt/sprukket, er det en permanent skade, og man må ty til laser eller elektrolyse for å få fjernet det helt. Men å bedre utseendet på en couperose-hud er faktisk mulig – med de rette ingrediensene.

WANT IT? BUY IT!

    Laster produkter