Det mest unike med vår concealer er at den inneholder hudpleie-ingredienser som forebygger aldringstegn. Vi kaller det Skincare infused makeup!

Full av virkestoffer som Peptider, Vit E og C, Hyaluronsyre, og koffein som øker mikrosirkulasjonen i huden. Den skjuler mørke ringer under øynene, rødhet og urenheter uten å legge seg i linjene.

  Fetching products

  Concealere kommer i mange forskjellige former, konsistenser og farger og de som har tykk konsistens brukes ofte til å dekke over urenheter, pigmentflekker eller rødhet. En lettere concealer som Cover Up Concealer brukes til å dekke små ujevnheter og til øyepartiet.

  En concealer påfører du etter foundation. Da ser du hva som allerede er dekket og unngår å påføre for mye på huden. Under øyet derimot, anbefaler vi å bruke kun concealer, da en foundation ofte vil «skli» av og legge seg i linjer.

  Under øyet bør concealeren være litt lysere enn foundationen, slik at den «løfter» øyepartiet.

  TIPS

  • Bruk Cover Up Concealer i en C-form rundt ytterste del av øyet. Dette «hjelper» lyset til å treffe øyet, slik at du får et mer åpent og våkent blikk.
  • Ønsker du en smalere nese? Bruk Cover Up Concealer i fargen light/medium langs neseryggen for «løfte».
  • Når du legger concealer under øyet, lag små prikker og klappe concealeren forsiktig inn med ringfingeren. Ønsker du en mer matt effekt, avslutt ved å påføre bittelitt pudder. Påfører du mye concealer og pudder, kan det gi motsatt effekt, og heller forsterke linjene og gjøre huden «tung».
  • Fargen light peach kan gjøre underverker på huden der du har litt blåhet, som under øyet. Ferskenfargen er med på å nøytralisere det blå.
   Fetching products
   • Et annet godt tips, er å bruke primer. Det gjør at makeupen sitter ekstra godt, og legger seg pent. En slags grunning. Face Primer brukes i ansikt og Eye Primer brukes på øyelokk.

   Les mer om primere – hype eller must?