Primer-hype eller must?

Lock It! Face base

Mange vet ikke hvorfor man skal bruke en primer og av den grunn lar det være. Det er nemlig ikke kun foundationen som gir deg jevn og fin hud, det er forarbeidet og spesielt primeren. 

Den fungerer som en slags grunning, dvs den limer sminken din fast til huden og hindrer sminken i å skli av, eller legge seg i striper etterhvert som timene går. Primeren absorberer svette, gir en glattere overflate og gjør porer mindre synlig.

Primer er noe alle makeupartister bruker. Den gjør at hele makeupen sitter bedre, den rett og slett klistrer foundation til huden! Den både jevner og glatter ut huden og holder makeupen på plass lengre. Den gjør også at makeup ikke legger seg i linjene, noe som ofte skjer på en voksen hud. Å bruke en primer vil derfor gjøre en stor forskjell for ditt resultat og skal påføres etter serum og krem, men før alle makeup-produktene.  

Vi har to primere i min serie, en til ansikt og en til øyne:

LOCK IT! Face Bace primer 

Face Base Primer er vår aller beste sminke-venn. Denne legges tynt i hele ansiktet, etter dagkremen/solkremen, for å jevne og glatte ut huden samt holde makeupen på plass lenge. Primeren legger seg som et utjevnende lag under makeupen, slik at store porer og fine linjer fylles ut og foundationen blir enklere å påføre. Den har solfaktor 20, antioksidanter og vitaminer som pleier og beskytter huden. 

LOCK IT! Eye Base Primer 

Eye Base er et «må ha» for alle over 35 og som ikke har glatte øyenlokk lengre. Den skal brukes selv om man ikke bruker øyenskygge fordi all form for makeup sitter som støpt og øyenlokket blir ikke «svett». Den legges på øyenlokket for å skape et jevnere underlag for øyenskyggen og sørge for at den sitter hele dagen uten å legge seg i striper. 

READ IT – WANT IT?

    Fetching products