Visste du at vi kler mer farge på leppene i takt med at vi blir eldre? Det skal ikke mer til enn å passere 30 år, det er på tide å gi leppene litt fokus. Det er derimot noen fallgruver vi skal styre unna, for eksempel leppestift som er veldig matt og veldig tung. Alle mine leppestifter er er gjennomskinnelige, fordi jeg synes voksne lepper kler det best. Det er ingen sterke farger, og din leppefarge skinner gjennom slik at du bare får «det lille ekstra».

Vi gir 20% på Lip Liner, Plumping Lip Gloss, Sheer Lipstick og Lip Stain, og tilbudet gjelder 19.05.2021 – 25.05.2021.

Les mer om “6 week makeup challenge» her

 

Lip Liner – Guava
Lip Liner i en vannfast og sklisikker formel, som er lett å påføre og som sitter godt. Fargen Guava er den perfekte rød-rosa, som gir et fresht utseende til de flestes lepper. Påføres på leppekonturen, eller på hele leppen under lipgloss eller leppestift.

Plumping Lip Gloss
Lipgloss som gjør leppene fyldige og glossy, uten for mye skimmer og glitter. Inneholder vitamin A & E som beskytter, tilfører fuktighet og gjør leppene myke, samtidig som du får farge og glans.

Sheer Lipstick
Denne behagelige leppestiften er smidig og legger seg jevnt på leppene. Leppestift med glossy finish for en transparant look som sitter lenge. Ekstra myk og lett tekstur som ikke føles klissete.

Lip Stain
Lip
 Stain er en lett leppefarge i flytende form som setter farge til selve leppehuden, nesten som en leppe-tatovering. Den gir en farget, matt overflate og kan brukes til å skape både naturlig, og mer intensiv effekt. Lip Stain skal påføres helt tørre, rene lepper og den sitter i flere timer uten å smitte. Perfekt under Lip Gloss eller Lip Booster!

    Fetching products

    gjør et kupp!

      Fetching products