Produkter i videoen

Gir glattere overflateLOCK IT! Face BaseKlikk for info

LOCK IT! Face Base

Det er ikke kun foundationen som gir deg jevn og fin hud, det er forarbeidet og primeren! Primeren legger seg som et utjevnende lag under makeupen, slik at store porer og fine linjer fylles ut og foundationen blir enklere å påføre. Denne er en lett makeup-primer som jevner ut, beskytter og forbedrer huden for å skape et perfekt underlag for makeup.
 • Beskrivelse

  Airbrush Primer 

  En primer brukes til å jevne og glatte ut huden og holde makeupen på plass lenge. LOCK IT! Face Base beskytter mot solstråler (spf 20) og miljøskader samtidig som makeupen «limes» til huden og sitter hele dagen. Passer alle hudtyper, perfekt for deg med porer, linjer og/eller ujevn hud.

 • Nyttig info

  Den serumlignende, ultralette formelen inneholder antioksidantene C, E og A som sammen beskytter mot frie radikaler. Den myke konsistensen gjør at linjer og store porer blir mindre synlige og den forlenger makeupens holdbarhet i flere timer.

  Mange vet ikke hvorfor man skal bruke en primer og av den grunn lar det være. En primer fungerer som en slags grunning, dvs den limer sminken din fast til huden og hindrer sminken i å skli av, eller legge seg i striper etterhvert som timene går. Primeren absorberer svette, gir en glattere overflate og gjør porer mindre synlig.

  Merk, primer for ansikt og øyelokk er IKKE det samme, du trenger begge variantene.

  Personlig bruker jeg alltid en primer både til ansikt og øyelokk uansett om det er min daglige sminke eller festsminken.

 • Slik gjør du

  Påfør primer etter at du har tatt på dagkrem, men før du tar på foundation, i hele ansiktet.

  Påfør passende mengde (ca 1 stor ert) til at du dekker ansiktet (ikke øyelokk) etter at du har påført dine hudpleieprodukter. Deretter påfører du foundation/concealer etc. Merk, primer for ansikt og øyelokk er IKKE det samme, du trenger begge variantene.

  Tuben inneholder nok til ca 3-4 mnd daglig bruk.

 • Innhold

  Active ingredients: Avobenzone 2.00%, Octinoxate 7.50%, Octisalate 5.00%. Inactive Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Polysilicone-11, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Laureth-12, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Silica, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).

Lukk
Flawless Foundation Light
Superselger og favorittFlawless FoundationKlikk for info

Flawless Foundation

Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg.
 • Beskrivelse

  Longwear Antiage Formula
  Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og gir lett til medium dekkevne. Laget med teknologi som gjør den ekstra resistent mot svette, fukt og varme. Den gir en naturlig fløyelsmatt finish, som føles vektløs på huden.

 • Nyttig info
  Foundation skal jevne ut huden og dekke på områder som trenger det. Det er vanlig å måtte ha to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Denne  er smidig, myk og gir en perfekt dekk og glød uten å bli kompakt.
  Når du skal velge farge skal du se på hvor lys eller mørk huden din er. Fargene er nøytrale i utgangspunktet, så ikke vektlegg så høyt om du er kald eller varm i hudtonen. Det er ikke en fullt dekkende foundation, så din egen hudtone vil skinne gjennom. 
  Velg mellom 4 nøytrale farger:
  1. LIGHT  – Lys nordisk hud
  2. LIGHT/MEDIUM – Lys, medium hudtone. Dette er fargen som «passer de fleste» med klassisk nordisk hud 
  3. MEDIUM GOLD – Medium hudtone, passer dere som alltid har en litt gyllen hud 
  4. MEDIUM TAN – Medium til en dypere hudtone, dog fremdeles ikke mørk.

  OBS: Er du porselenslys i huden, så anbefaler vi kun Sheer Foundtion i fargen Ivory Pearl.

  Merk! Du bør alltid velge 1-2 nyanser lysere enn huden din, fordi foundation oksiderer i luft og blir mørkere på huden.

 • Slik gjør du

  Jeg anbefaler å bruke en syntetisk foundationbørste og vår Foundation Brush er perfekt. En svamp kan fort trekke til seg mye produkt.

  På dagen ønsker vi gjerne et lettere utrykk enn på kvelden. Ca. 1,5 ert er passe for dag-sminke, 2 erter for kvelds-sminke. Vent noen minutter og avslutt med Mattening HD Powder for å fiksere, bruk en stor pudderbørste.
 • Innhold

  Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Zinc Oxide (nano), Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octyldodecyl Neopentanoate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Poly(Glycol Adipate)/Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone Copolymer, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panax Ginseng Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla

Lukk
Bestselger LUX Brush - FoundationKlikk for info

LUX Brush - Foundation

De myke tettpakkede børstehårene i Foundation Brush gjør det enkelt å påføre riktig mengde foundation, og enkelt å påføre flere lag, slik at du kan bygge opp ønsket dekkevne. 100% syntetisk og 100% dyrevennlig! Merk: Vi anbefaler å vaske børsten en gang i uken, og husk å tørke den flatt (gjerne med busten litt ned) slik at vann ikke renner ned i skaftet.
 • Beskrivelse

  Skal du få best resultat med en Foundation er verktøyet viktig. På lik linje med alt annet (du rører ikke i sausen med en skje eller slår i spiker med skrujern, ikke sant?) Min Foundation børste gir et lett, airbrushed finish som gjør at den smelter fint inn i huden og ikke blir kakete. Vi anbefaler å bruke Primer først, da får du et enda bedre resultat spesielt om du har litt porer og/eller linjer.

 • Nyttig info

  Vi anbefaler å vaske børsten en gang i uken. Bruk gjerne Zalo eller litt håndsåpe blandet med matolje (fett løser opp fett). Hold vannet unna skaftet når du skyller den.

  Husk å tørke den flatt (gjerne med busten litt ned) slik at vann ikke renner ned i skaftet. Det forringer holdbarheten.

  Slik bruker du sminkekostene mine:

  • Foundation Brush – til Flawless foundation
  • Powder Brush – til HD Powder
  • Angled Blush – til Powder Blush
  • Eye Fluff – tim øyelokk under globallinjen
  • Eye Shadow – til lys skygge og som «viskelær»
  • Duo Brush – til øvre del av øyelokk og i øyekrok/inntil bryn
  • Angle Liner – til eye liner eller bryn
 • Slik gjør du

  Trykk ut litt foundation på håndbaken og beveg kostens ytterste hvite hår lett i makeupkremen uten å gni kosten inn i sminken. Påfør ansiktet i lette sirkulære bevegelser gjentatte ganger til ønsket dekkevne er oppnådd. Jeg lover du blir overrasket over resultatet og hvor utrolig raskt og enkelt det er.
  -Linda

 • Innhold

  100% syntestisk og 100% dyrevennlig!

Lukk