Produkter i videoen

Cleansing Balm
Tidligere Cleansing CreamCleansing BalmKlikk for info

Cleansing Balm

Nytt navn- samme innhold! 2 in 1 - Cream to oil formula ansiktsrens. Cleansing Balm (tidligere Cleansing Cream) renser huden grundig og skånsomt, samt fjerner all form for makeup, inkl. vannfast maskara. Den gir også fuktighet og næring til huden i form av planteoljer.
 • Beskrivelse

  2 in 1 – Cream to oil formula
  Cleansing Balm er en «multitasker», dvs. et renseprodukt og ansiktsmaske i ett. Den dyprenser huden og fjerner all form for makeup inkl. vannfast maskara. Den gir også fuktighet og næring til huden i form av planteoljer.

  Ønsker du en strålende, klar og frisk hud, er det viktig med gode renserutiner. Huden bør renses morgen og kveld hver dag. Det er viktig å fjerne sminke, rense huden for støv, svette, talg, døde hudceller og ikke minst; miljøfaktorer som forurensning, eksos osv. Når huden er ren blir den mer mottagelig for effektene av de andre produktene.

  • Fuktmettet og ren hud umiddelbart
  • Fjerner all sminke
  • Kan brukes som ansiktsmaske
  • Passer for normal/tørr/ung/voksen/sensitiv/rosacea hud
 • Nyttig info

  Tips! For optimal rens anbefaler vi å «dobbelt-rense». D.v.s. at man renser først med en oljebasert rens (Cleansing Balm) for å fjerne oljebasert makeup, SPF, forurensing og overflødig talg. Så renser man med et vannoppløselig produkt (Foaming Face Wash/Salicylic Face Wash) for å vaske bort restene fra oljen, samt svette og avfallstoffer på huden.

 • Slik gjør du

  Påføres tørr hud og masseres inn på ansikt og øyne. Kremen transformeres til olje på huden. Skyll av med varmt vann eller fuktig mikrofibervott. Avslutt med en tonic som renser i dybden, feks vår Salicylic Tonic, og du har en skinnende ren hud som er klar for serum og krem.

  For ekstra næring, påfør Cleansing Balm på ren hud og la virke i 10 minutter som en deilig ansiktsmaske.

 • Innhold

  Aqua, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Glycerin, Butylene Glycol, Triethylhexanoin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyglyceryl-4 Isostearate, Calendula Officinalis Flower Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Glyceryl Stearate Se, Stearic Acid, Disodium Stearoyl Glutamate, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Fragrance, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide

Lukk