Produkter i videoen

Gir glattere overflateLOCK IT! Face BaseKlikk for info

LOCK IT! Face Base

Det er ikke kun foundationen som gir deg jevn og fin hud, det er forarbeidet og primeren! Primeren legger seg som et utjevnende lag under makeupen, slik at store porer og fine linjer fylles ut og foundationen blir enklere å påføre. Denne er en lett makeup-primer som jevner ut, beskytter og forbedrer huden for å skape et perfekt underlag for makeup.
 • Beskrivelse

  Airbrush Primer 

  En primer brukes til å jevne og glatte ut huden og holde makeupen på plass lenge. LOCK IT! Face Base beskytter mot solstråler (spf 20) og miljøskader samtidig som makeupen «limes» til huden og sitter hele dagen. Passer alle hudtyper, perfekt for deg med porer, linjer og/eller ujevn hud.

 • Nyttig info

  Den serumlignende, ultralette formelen inneholder antioksidantene C, E og A som sammen beskytter mot frie radikaler. Den myke konsistensen gjør at linjer og store porer blir mindre synlige og den forlenger makeupens holdbarhet i flere timer.

  Mange vet ikke hvorfor man skal bruke en primer og av den grunn lar det være. En primer fungerer som en slags grunning, dvs den limer sminken din fast til huden og hindrer sminken i å skli av, eller legge seg i striper etterhvert som timene går. Primeren absorberer svette, gir en glattere overflate og gjør porer mindre synlig.

  Merk, primer for ansikt og øyelokk er IKKE det samme, du trenger begge variantene.

  Personlig bruker jeg alltid en primer både til ansikt og øyelokk uansett om det er min daglige sminke eller festsminken.

 • Slik gjør du

  Påfør primer etter at du har tatt på dagkrem, men før du tar på foundation, i hele ansiktet.

  Påfør passende mengde (ca 1 stor ert) til at du dekker ansiktet (ikke øyelokk) etter at du har påført dine hudpleieprodukter. Deretter påfører du foundation/concealer etc. Merk, primer for ansikt og øyelokk er IKKE det samme, du trenger begge variantene.

  Tuben inneholder nok til ca 3-4 mnd daglig bruk.

 • Innhold

  Active ingredients: Avobenzone 2.00%, Octinoxate 7.50%, Octisalate 5.00%. Inactive Ingredients: Cyclopentasiloxane, Dimethicone Crosspolymer, Polysilicone-11, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Laureth-12, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Salicylic Acid, Silica, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891).

Lukk
Flawless Foundation Light
Superselger og favorittFlawless Foundation SPF20Klikk for info

Flawless Foundation SPF20

Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg. Med SPF 20 er du beskyttet til ditt "everyday life"
 • Beskrivelse

  Longwear Antiage Formula
  Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og gir lett til medium dekkevne. Laget med teknologi som gjør den ekstra resistent mot svette, fukt og varme. Den gir en naturlig fløyelsmatt finish, som føles vektløs på huden.

 • Nyttig info
  Foundation skal jevne ut huden og dekke på områder som trenger det. Det er vanlig å måtte ha to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Denne  er smidig, myk og gir en perfekt dekk og glød uten å bli kompakt.
  Når du skal velge farge skal du se på hvor lys eller mørk huden din er. Fargene er nøytrale i utgangspunktet, så ikke vektlegg så høyt om du er kald eller varm i hudtonen. Det er ikke en fullt dekkende foundation, så din egen hudtone vil skinne gjennom. 
  Velg mellom 4 nøytrale farger:
  1. LIGHT  – Lys nordisk hud
  2. LIGHT/MEDIUM – Lys, medium hudtone. Dette er fargen som «passer de fleste» med klassisk nordisk hud 
  3. MEDIUM GOLD – Medium hudtone, passer dere som alltid har en litt gyllen hud 
  4. MEDIUM TAN – Medium til en dypere hudtone, dog fremdeles ikke mørk.

  OBS: Er du porselenslys i huden, så anbefaler vi kun Sheer Foundtion i fargen Ivory Pearl.

  Merk! Du bør alltid velge 1-2 nyanser lysere enn huden din, fordi foundation oksiderer i luft og blir mørkere på huden.

 • Slik gjør du

  Jeg anbefaler å bruke en syntetisk foundationbørste og vår Foundation Brush er perfekt. En svamp kan fort trekke til seg mye produkt.

  På dagen ønsker vi gjerne et lettere utrykk enn på kvelden. Ca. 1,5 ert er passe for dag-sminke, 2 erter for kvelds-sminke. Vent noen minutter og avslutt med Mattening HD Powder for å fiksere, bruk en stor pudderbørste.
 • Innhold

  Aqua/Water/Eau, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide (nano), Butylene Glycol, Phenyl Trimethicone, Zinc Oxide (nano), Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octyldodecyl Neopentanoate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Poly(Glycol Adipate)/Bis-Hydroxyethoxypropyl Dimethicone Copolymer, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panax Ginseng Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamomilla

Lukk
Naturlig på hudenSheer Foundation SPF 20Klikk for info

Sheer Foundation SPF 20

Sheer Foundation BB Formula er nesten vektløs, og med sin lette dekkevne gir den en silkeaktig overflate med naturlig gjennomskinn. Den gir huden fuktighet, skjuler rødhet og små ujevnheter og gir et silkeaktig, naturlig utseende. Passer for normal, tørr og sensitiv hud, og den beskytter med SPF 20.
 • Beskrivelse

  Glow in a bottle!

  Sheer Foundation er en mineralbasert foundation med ultralett konsistens som kombinerer solbeskyttelse, foundation og BB-krem i ett og samme produkt.

  • Ivory Pearl – Lys porselenshud med perlemor. Kan fint brukes til å blande ut mørkere foundation
  • Vanilla Cream – Lys nøytral nordisk hudtone
  • Golden Beige – Medium nordisk hudtone, som er lysreflekterende og gir nydelig glød

  Den unike formelen inneholder «Multi-Mineral Complex» med bl.a. magnesium, kalium, sink, vitamin A og E, samt antioksidantene Ginseng og Ginko Biloba, som beskytter mot miljøskader, sol og frie radikaler. Huden får en vakker glød med en naturlig og jevn overflate, uten at den ser sminket ut.

  Gir lett/transparent dekk, som smelter med din egen hudtone, resultatet er en naturlig finish som føles vektløs på huden.

 • Nyttig info
  Foundation skal jevne ut huden og dekke på områder som trenger det. Det er vanlig å måtte ha to nyanser. Vi har ulik hudtone i løpet av året, derfor er det fint å kunne blande seg frem til den perfekte tonen. Denne  er smidig, myk og gir en perfekt dekk og glød uten å bli kompakt.
  Jeg anbefaler å bruke en syntetisk foundationbørste og vår Foundation Brush er perfekt. En svamp kan fort trekke til seg mye produkt.
  Dette er den perfekte foundation om du ønsker å se lett sminket ut, eller for deg som ikke er vant til å ha på foundation.
 • Slik gjør du

  Passer alle hudtyper, tetter ikke porer og legger seg ikke i linjer.

  Tips! Velg alltid en farge som er 1-2 nyanser lysere enn din hud, da fargen blir dypere/mørkere etter påføring.

  Trykk ut en liten mengde på håndbaken og påfør på ansiktet med en makeupkost eller fingertuppene. Med en kost får du et mer dekkende resultat enn om du bruker fingrene, i tillegg får du også en «air-brushed» effekt på huden.

 • Innhold

  Titanium Dioxide 5.0%, Zinc Oxide 5.0% (solfaktor)

  Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Octyldodecyl Neopentanoate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Dimethicone, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Zinc Chloride, Lysine, Tocopherol, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Camellia Oleifera Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Hyaluronate, Phytantriol, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, Boron Nitride, Dextrin Palmitate, Palmitic Acid, Methicone, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)
Lukk
Sheer Powder Foundation
Baked silkefinishSheer Powder FoundationKlikk for info

Sheer Powder Foundation

ENDELIG PÅ LAGER! Sheer Powder Foundation gir en naturlig, silkematt finish med «soft focus»-effekt. Det er lett å påføre og er perfekt over Flawless eller Sheer Foundation for en mer dekkende og glowing effekt. Vi elsker!
 • Beskrivelse

  Et fuktighets-balanserende pudder med myk konsistens som føles behagelig på huden. Det er lett å påføre og det skjuler småfeil som fine linjer og porer. Huden får en finish som forblir frisk uten å bli blank. 

  En ultralett baked formula som gir en naturlig, silkeaktig finish. Har en fløyelsmyk tekstur for lett dekkevne som sitter i mange timer. Lar huden puste, og inneholder vitaminer, mineraler og fuktighetsbevarende ingredienser.

  • Baked pudder-foundation for alle hudtyper
  • Gir en silkematt, ‘photo ready’ finish
  • Beriket med vitaminer og mineraler
 • Nyttig info

  Hva er «baked» makeup?
  Vanlig pudder er normalt laget av pulver som er presset sammen, mens «baked» pudder faktisk er kremer som har blitt bakt langsomt i en spesiell ovn, til de er tørre. Denne prosessen er det som gir «baked» sminke noen av sine unike egenskaper.

  «Baked» makeup har en ultramyk, fløyelsaktig tekstur, og har en lekker marmoreffekt som gir en silekaktig finish.
  Man trenger mindre talkum i produktet, så du får en mer pigmentert farge.
  Kan påføres våt eller tørr.

  Baked makeup er perfekt for øyesminke, blush, bronzer og pudder.

 • Slik gjør du

  Påføres med pudderkost (vi anbefaler Powder Bronzer) over Sheer Foundation for en naturlig look, over Flawless Foundation for en mer dekkende makeup. Ved bruk av fuktet svamp kan man bygge pudderet opp til ønsket dekk-nivå, men dette anbefales ikke til voksen hud med porer og linjer. 

  Passer for alle hudtyper. Maksimerer sminkens holdbarhet.

 • Innhold

  Talc, Tricaprylin, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium Aluminum Silicate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Jojoba Esters, Olive Glycerides, Dimethicone, Calcium Silicate, Silica, Aluminum Hydroxide, Sodium Hyaluronate, Nylon 12, Polyamide-5, Ceramide 3, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol. May Contain (+/-): Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Bismuth Oxychloride 

Lukk
Usynlig på hudenHD Powder MatteningKlikk for info

HD Powder Mattening

En voksen hud blir ofte seende eldre ut ved bruk av dekkende pudder, fordi det legger seg i linjer og huden ser tørr ut. HD (High Defenition) Pudder er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt "soft focus-effekt", og setter foundation på huden.
 • Beskrivelse

  Invisible radiance

  • Fikserende pudder
  • Finmalt og vektløst

  Hvert eneste lille korn er så fint at det kun gir en silkemyk finish uten ujevnheter, og det legger seg ikke lagvis på huden ved flere påføringer. Helt fargeløst og inneholder kun Mica og Silica. 

 • Nyttig info

  Tips: du bør bare åpne litt av plastikken fra start, slik at det ikke kommer for mye pudder ut. Om du har dratt av hele, så kan du legge to bomullspads som «lokk» inni lokket. Da slipper du at pudderet kommer på avveie!

 • Slik gjør du

  Åpne en liten flik av plastikken. Resten skal være på slik at ikke alt pudderet kommer ut. Dunk ut litt pudder i lokket på HD Pudderet og beveg kosten i lokket for å fylle den med pudder. Sveip kosten over hele ansiktet. Gjenta til du ser at huden er mattet slik du ønsker. Mattening HD Powder er akkurat det som navnet tilsier, helt usynlig!

  Passer til alle hudtyper og legger seg ikke i fine linjer. Maksimerer sminkens holdbarhet.

 • Innhold

  Silica

Lukk
Perfekt i veskenBlotting PowderKlikk for info

Blotting Powder

Touch Up Matte effect! Et kompakt transparent pudder som absorberer overflødig glans og matter blanke områder. Perfekt å bruke i løpet av dagen der huden utskiller talg.  Brukes før/etter makeup eller til regelmessige touch-ups. Påfør pudderet på de områdene som er blanke, og som du ønsker å matte ned. Perfekt veskestørrelse!
 • Beskrivelse

  Touch Up Matte effect! Et kompakt transparent pudder, som absorberer overflødig glans og matter blanke områder. Perfekt å bruke i løpet av dagen der huden utskiller talg.  Brukes før/etter makeup eller til regelmessige touch-ups. Påfør pudderet på de områdene som er blanke, og som du ønsker å matte ned. 

 • Slik gjør du

  Bruk en kost eller den medfølgende svampen og påfør pudder på blanke områder.

  Passer til alle hudtyper og legger seg ikke i fine linjer. Maksimerer sminkens holdbarhet.

 • Innhold

  Talc, Calcium Carbonate, Tricaprylin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, Chlorphenesin

Lukk