Trenger man en egen nattkrem?

Når du sover reparerer huden alle skadene den har fått i løpet av dagen. Derfor trenger huden ulike kremer på dagtid og kveldstid.  Hudcellene i epidermis deler seg tre ganger raskere på natten enn på dagen, og jobber på spreng for å hente seg inn før neste dag.  Dette krever mye energi.  Den økte aktiviteten i huden fører til at temperaturen i huden øker, og dermed fordamper også vann raskere. Ved å bruke en krem beregnet for natt, unngår vi at huden blir dehydrert! 

Uansett hudtype, bør nattkremen din være litt rikere (fetere) enn dagkremen. Dersom du  kun  bruker dagkrem, går du glipp av mange viktige virkestoffer som forynger huden din. Grunnen til dette er at en dagkrem ikke kan inneholde like mange effektive ingredienser, blant annet fordi sterke anti-age ingredienser ofte er lysskye. 

En nattkrem har egenskaper som hjelper til å reparere skader fra blant annet solen og annen forurensing vi utsettes for daglig.  For de som av og til ikke får nok søvn, kan en god nattkrem bidra til at huden likevel får nok reparasjon. 

Så ja, man bør absolutt ha en egen nattkrem! 

Hvilken krem du skal velge kommer an på flere ting. Begge nattkremene våre gir deg en foryngende effekt, men den ene er mer kompleks enn den andre. Jo eldre du er, desto viktigere er det med flere virkestoffer for å få effekt.  

  Laster produkter

  Truffle A+ Nattkrem 
  Er du under 35 år og opplever at huden din er tørr-normal-blank er Truffle A+ det perfekte valget! Denne nattkremen inneholder A-vitamin (retinol) som er dokumentert å bekjempe linjer og rynker. Hvite trøffler har også en beroligende effekt på huden. 

   

  Dermabright 5.0 Nattkrem
  Dette er en rik og konsentrert nattkrem som er laget for voksen hud over 40, og som trenger mer av alt. Ingrediensene i nattkremen er spesielt satt sammen for å bygge opp basallaget i huden, det som gjør huden «plumpet» og spenstig.