Trenger man en egen nattkrem?

Når du sover jobber huden med å reparere skadene den har fått i løpet av dagen. Derfor trenger huden ulike kremer på dagtid og kveldstid.  Hudcellene i epidermis deler seg raskere på natten enn på dagen, og jobber på spreng for å hente seg inn før neste dag.  Dette krever mye energi.  Den økte aktiviteten i huden fører til at temperaturen i huden øker, og dermed fordamper også vann raskere. Ved å bruke en krem beregnet for natt, unngår vi at huden blir dehydrert! 

Uansett hudtype, bør nattkremen din være litt rikere (fetere) enn dagkremen. Dersom du  kun  bruker dagkrem, går du glipp av mange viktige virkestoffer som forynger huden din. Grunnen til dette er at en dagkrem ikke kan inneholde like mange effektive ingredienser, blant annet fordi sterke anti-age ingredienser ofte er lysskye. 

En god dagkrem inneholder ofte solfaktor og andre beskyttende filtre, som man helst ikke skal ha liggende på huden hele natten.

En nattkrem har egenskaper som hjelper til å reparere skader fra blant annet solen og annen forurensing vi utsettes for daglig.  For de som av og til ikke får nok søvn, kan en god nattkrem bidra til at huden likevel får nok reparasjon. 

Så ja, man bør absolutt ha en egen nattkrem! 

Hvilken krem du skal velge kommer an på flere ting. Vi har flere kremer som kan brukes om natten. To av dem er rene nattkremer, mens to er beroligende og milde, for deg med ung eller sensitiv hud. Begge nattkremene våre gir deg en foryngende effekt, men den ene er mer kompleks enn den andre. Jo eldre du er, desto viktigere er det med flere virkestoffer for å få effekt.  Hvis du er ung (under 30) eller sensitiv – eller kanskje huden bare er litt sensitivisert akkurat nå, så kan du bruke en beroligende krem, uten aktive ingredienser, som bare roer ned og gir huden kjærlighet og pleie.

HVILKEN ER RETT FOR DEG? 

Truffle A+ Nattkrem 
Er du under 35 år og opplever at huden din er tørr-normal-blank er Truffle A+ det perfekte valget! Denne nattkremen inneholder A-vitamin (retinol) som er dokumentert å bekjempe linjer og rynker. Hvite trøffler har også en beroligende effekt på huden. 

Linda 5.0 Night Cream
Dette er en rik og konsentrert nattkrem som er laget for voksen hud over 40, og som trenger mer av alt. Ingrediensene i nattkremen er spesielt satt sammen for å bygge opp basallaget i huden, det som gjør huden «plumpet» og spenstig. 

Healing Cream
Denne lette, behagelige kremen roer ned en stresset hud, enten det kommer av betente kviser, eksem, solbrenthet eller overstimulering. Gir lett fuktighet uten så mye oljer, demper overaktive talgkjertler og trekker godt inn i huden. Perfekt for deg med en fet hudtype.

Recovery Cream
SOS-krem med kuldebeskyttelse! Recovery Cream er en rik og mild krem som kan brukes av alle i familien, selv de yngste. Den nærer, fukter, beskytter og balanserer tørr og sensitiv hud. Kremen har vist seg å hjelpe mange som sliter med ekstremt tørr hud og eksem. Den er perfekt som kuldekrem og vil beskytte huden i den kalde vinterluften. Kan brukes som nattkrem i perioder med ekstra tørr og sensitiv hud, eller etter en aktiv syre- eller rullebehandling.

    Laster produkter