Topp 10 mest solgte produkter

Her finner du månedens mest populære produkter innen hudpleie og makeup.
Kanskje er en av disse DIN nye favoritt?

 • Ampulle pakke

  #1 Ampullepakke

  Gi huden en "wake-up-call" og et skikkelig boost med denne 8-dagers kuren. Du får med vareprøve på rens og syrepeel for å få bort døde hudceller først. Så overrøser du huden med deilige ampuller og øyemasker. Perfekt for å få bort vintertørr hud! Ønsker du Repair & Rebuild ampullesett også, kan du huke med det til 30% rabatt.

  Fra: kr 912 kr 539
  KjøpLes mer
 • #2 Beauty Silk Putetrekk

  Dette er kvalitet! Vil du gi det beste til huden og håret ditt, og samtidig sove silkemykt? Da bør du prøve mitt Beauty Silk putetrekk som er laget av 100% Charmeuse Mulberry silke (22 momme). Det er mange silkeputetrekk på markedet om dagen, så vær oppmerksom på de store forskjellene i kvalitet. Mange vet ikke at silke bør være en del av en hudpleierutine. Silke inneholder nemlig protein og aminosyrer, noe som bidrar til å opprettholde hudens naturlige balanse. Se video lengre ned 🙂

  kr 599
  KjøpLes mer
 • Meso Glow sett

  #3 Meso Glow – Skin Roller Kit

  Ny og enda bedre! Meso Glow Rullesystem er en 4 ukers behandlingskur bestående av en rulle som er belagt med selvoppløsende pigger/nåler som du ruller over huden sammen med serum. Nålene er laget av bl.a. krystallisert hyaluronsyre, peptider og vekstfaktor (antiage), som løser seg opp nede i huden, og på den måten punkterer man hudens overflate samtidig som aktive virkestoffer både trykkes ned- og oppløses i huden.  Du har aldri prøvd maken, det er jeg sikker på! Se video lengre ned på siden.

  kr 1 599
  KjøpLes mer
 • #4 Antiage Boost System

  Vekstfaktorer er navnet på molekyler/stoffer som sender signaler til cellene våre og styrer hva de skal gjøre. En 30 dagers intensiv anti-age behandling med tre ulike celleaktivatorer; EGF, IGF og TRX1. Disse 3 stoffene påvirker aldringen i huden, pigmentforandringer og den sarte øyehuden. Behandlingen er en høykonsentrert antiage-kur som brukes i 30 dager sammenhengende 2-4 ganger per år, eller hele året hvis man ønsker. Skal brukes i tillegg til serum og krem.

  kr 1 299 – eller Fast rabatt og få opptil 15% rabatt
  KjøpLes mer
 • #5 Miracle Glow Mask Set

  OVERNIGHT skin treatment! Er du klar for å ta hudpleie til et nytt nivå? Med mitt GLOW Mask behandlings-sett kan tilpasse effekten til huden. 2 ansiktsmasker + en power Glow-Booster, det er som magi på huden!

  kr 799
  KjøpLes mer

Mest solgte makeup produkter

 • Flawless Foundation Light

  #1 Flawless Foundation

  Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg.

  kr 499
  KjøpLes mer
 • #2 XL Mascara

  Ny og bedre kost! Vippene våre blir kortere og tynnere med alderen. Vil du at vippene skal bli mer markert og se fyldigere ut, må du ha en maskara som kan bygges lagvis. Min maskara er tykk og sort, og den er laget for å legge lag-på-lag. Ikke vannfast, men vannsikker. Mild mot vippene. Nå med ny og litt mindre buet kost for enklere påføring på korte vipper.

  kr 359
  KjøpLes mer
 • Sunglow Bronzer

  #3 Sunglow Bronzer

  Sunglow Bronzer er egnet for både varme og kalde hudtoner og kan brukes hele året. Perfekt som en blush eller transparent øyeskygge for en naturlig finish når du har dårlig tid. Merk! Denne bronzeren gir ikke skimmer og er derfor perfekt til voksen hud.

  kr 549
  KjøpLes mer
 • #4 Sheer Lipstick

  Denne behagelige leppestiften er smidig og legger seg jevnt på leppene. Leppestift med glossy finish for en transparant look som sitter lenge. Ekstra myk og lett tekstur som ikke føles klissete.

  kr 299
  KjøpLes mer
 • #5 LUX Brush - Foundation

  De myke tettpakkede børstehårene i Foundation Brush gjør det enkelt å påføre riktig mengde foundation, og enkelt å påføre flere lag, slik at du kan bygge opp ønsket dekkevne. 100% syntetisk og 100% dyrevennlig! Merk: Vi anbefaler å vaske børsten en gang i uken, og husk å tørke den flatt (gjerne med busten litt ned) slik at vann ikke renner ned i skaftet.

  kr 299
  KjøpLes mer