Topp 10 mest solgte produkter

Her finner du månedens mest populære produkter innen hudpleie og makeup.
Kanskje er en av disse DIN nye favoritt?

 • #1 Luxe Lift No1 Day Cream SPF30

  Nytt design, mer innhold og forbedret formel og krukke!  Luxe Lift No1 Day Cream (tidligere 5.0 Dermalift Day Cream) med solfaktor både forebygger og reparerer miljøskader i huden. Peptider og EGF forebygger aldringstegn og SPF30 beskytter mot UVA/UVB stråler. Rik på fukt, uten å føles klissete på huden. Nå- 50 ml i stedet for 30! 

  kr 999 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer
 • #2 24 K Gold Serum

  Nytt design- samme gode innhold! Vår bestselger 24 K Gold Serum består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, cellefornyende vekstfaktor og 24 karat gullflak. Sammen utgjør ingrediensene et fantastisk fukt- og antiageserum som gir flott glans og glød.

  kr 699 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer
 • #3 SOS Face Saver Mask

  Min prisbelønte SOS maske gir festklar hud på 1-2-3! Denne fabelaktige masken gir deg en fresh og strålende hud på kun 5 minutter! Har du ikke prøvd den ennå så har du gått glipp av noe:)

  kr 629
  KjøpLes mer
 • #4 SUN Face Cream SPF50+

  SUN Face Cream SPF 50+ er en bredspektret antiage solkrem, med lett konsistens og høy SPF. Den beskytter mot både UVA/ UVB og blått-lys stråling, som kan skade hudens struktur og føre til for tidlig aldring av huden. Blir ikke fet, tetter ikke porene og gir maksimal beskyttelse. Passer alle hudtyper. Parfymefri formel.

  kr 499
  KjøpLes mer
 • #5 TLC Moisturiser SPF 30

  TLC Moisturiser fukter, reparerer, beskytter, og den er silkemyk og lett. Passer for alle hudtyper med sin allergivennlige formel. Den myker opp fine, tørre linjer og har en balanserende effekt på huden. 

  kr 599 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer

Mest solgte makeup produkter

 • Foundation pakke

  #1 Foundation Pakkepris

  50% RABATT! Har du enda ikke testet ut min foundation for voksen hud, så har du muligheten nå! Du får en pakke med bestselgeren Flawless Foundation, favoritten Gentle Daily Wash i reisestørrelse  + vareprøver og ditt valgfrie tilleggsprodukt, alt til 50% rabatt. Merk! Du kan kun velge ett tilleggsprodukt.

  KjøpLes mer
 • LUX-BRUSHES

  #2 LUX Brush - Børstesett

  Her får du alle børstene du trenger med 30% rabatt! Jeg lover- med de rette redskapene blir jobben så mye lettere å gjøre. Invester i gode koster som varer, så får du så mye mer glede av å sminke deg!

  kr 1 990 kr 1 390
  KjøpLes mer
 • #3 XL Mascara

  Ny og bedre kost! Vippene våre blir kortere og tynnere med alderen. Vil du at vippene skal bli mer markert og se fyldigere ut, må du ha en maskara som kan bygges lagvis. Min maskara er tykk og sort, og den er laget for å legge lag-på-lag. Ikke vannfast, men vannsikker. Mild mot vippene. Nå med ny og litt mindre buet kost for enklere påføring på korte vipper.

  kr 359
  KjøpLes mer
 • #4 Brow Pencil

  Brow Pencil er en øyenbrynspenn som både fyller ut brynet og du kan tegne små hår med den ultfrafine penntippen. Pennen er vannfast og fargen sitter opp til 15 timer.

  kr 249
  KjøpLes mer
 • #5 Liquid Concealer

  En rik, flytende concealer som gir middels til full dekning. Gir glatt, feilfri finish på huden. Skjuler feil, mørke flekker, fargeavvik og mørke ringer under øynene. Kommer i to farger. Alltid bruk en concealer tilpasset ditt behov, og bruk den hver dag!

  kr 459
  KjøpLes mer