Topp 10 mest solgte produkter

Her finner du månedens mest populære produkter innen hudpleie og makeup.
Kanskje er en av disse DIN nye favoritt?

 • #1 Ampullepakke Energy & Glow

  Gi huden en "wake-up-call" og et skikkelig boost med denne 8-dagers kuren. Den gir effektive virkestoffer, bidrar til økt cellefornyelse, behandling av aldringstegn og beskyttelse mot oksidative skader, forårsaket av frie radikaler.

  kr 912 kr 539
  KjøpLes mer
 • #2 5.0 Day Cream SPF30

  Ny formel! Samme gode virkestoffer som før, bare i en litt lettere base. Linda 5.0 Day Cream med solfaktor 30 både forebygger og reparerer miljøskader i huden. DMAE gir huden en "lift-effekt" og SPF30 beskytter mot UVA/UVB stråler. Rik på fukt, uten å føles klissete på huden. 

  kr 849 – Abonnementsplaner tilgjengelig
  KjøpLes mer
 • #3 DermaLift Serum

  * NYTT OG FORBEDRET INNHOLD! DermaLift Serum er en liten ”facelift” på flaske, som motvirker dratt og trett hud. Passer voksen hud som trenger det "ekstra kicket" fra 35 år og oppover. Kombineres det med Age Saver serum, så brukes den på dag, og dette på natt. *Les mer om hva som er endret under fanen "Nyttig info".

  kr 849 – Abonnementsplaner tilgjengelig
  KjøpLes mer
 • #4 Luminous Gold Serum

  Vår bestselger Luminous Gold Serum består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, cellefornyende vekstfaktor og 24K gullflak.

  kr 649 – Abonnementsplaner tilgjengelig
  KjøpLes mer
 • Meso Glow sett

  #5 Meso Glow – Skin Roller Kit

  Ny og enda bedre! Meso Glow Rullesystem er en 4 ukers behandlingskur bestående av en rulle som er belagt med selvoppløsende pigger/nåler som du ruller over huden sammen med serum. Nålene er laget av bl.a. krystallisert hyaluronsyre, peptider og vekstfaktor (antiage), som løser seg opp nede i huden, og på den måten punkterer man hudens overflate samtidig som aktive virkestoffer både trykkes ned- og oppløses i huden.  Du har aldri prøvd maken, det er jeg sikker på! Se video lengre ned på siden.

  kr 1 599
  KjøpLes mer

Mest solgte makeup produkter

 • #1 Sunglow Bronzer

  Sunglow Bronzer er egnet for både varme og kalde hudtoner og kan brukes hele året. Perfekt som en blush eller transparent øyeskygge for en naturlig finish når du har dårlig tid. Merk! Denne bronzeren gir ikke skimmer og er derfor perfekt til voksen hud.

  kr 549
  KjøpLes mer
 • #2 Lip Booster

  Lip Booster plumper og revitaliserer leppene dine med peptider, hyaluronsyre og vitamin E og er en intensiv leppebehandling for jevnere, fyldigere, fuktige og yngre lepper. Denne kommer du til å elske, jeg anbefaler deg å kjøpe to med en gang; en til badet og en i veska. 

  kr 349 kr 279
  KjøpLes mer
 • #3 LOCK IT Face Base

  Min Cream Blush har en kremet konsistens som er lett å tone ut og bygge opp, og den legger seg ikke i porene. Praktisk og enkel som gir fin glød og farge til kinnene. Perfekt å ha med på farten!

  kr 399
  KjøpLes mer
 • Brow Highlighter

  #4 Brow Highlighter

  Brow Highlighter gir løft og skimmer til øyepartiet, raskt og enkelt. Praktisk blyant som er enkel å påføre og som gir fint skimmer til øyeområdet. Lett å legge og "vanskelig å få feil". Perfekt for deg som bare vil ha den lille touchen!

  kr 299
  KjøpLes mer
 • #5 Flawless Foundation

  Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg.

  kr 499
  KjøpLes mer