Topp 10 mest solgte produkter

Her finner du månedens mest populære produkter innen hudpleie og makeup.
Kanskje er en av disse DIN nye favoritt?

 • Lindas julekalender Classic

  #1 Lindas julekalender Classic

  BEGRENSET ANTALL IGJEN! For å kunne tilby alle en julekalender i år, måtte vi kaste oss rundt og lage en NY JULEKALENDER, da den første versjonen blir utsolgt raskere enn vi trodde. Noen justeringer måtte til, men kvaliteten går jeg aldri ned på. Mine personlige favoritter er alltid med!   Vi har fylt denne kalenderen med en miks av hudpleie og makeup, 2 nyheter og 14 produkter er i full størrelse! Du får med en brosjyre på alle produktene, proppfull av rabattkoder! Skjem bort deg selv eller gi den til noen du er glad i. Kalenderen har en verdi på nesten 3873 kr + unike rabattkoder. SPOILER ALERT - Se innholdet HER!

  kr 3 873 kr 1 699
  KjøpLes mer
 • Luminous Gold Serum

  #2 Luminous Gold Serum

  Vår bestselger Luminous Gold Serum består av fuktighetsgivende hyaluronsyre, cellefornyende vekstfaktor og 24K gullflak. Sammen utgjør ingrediensene et fantastisk fukt- og antiageserum som forskjønner ansiktshuden over natten.

  kr 649 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer
 • Hydration Booster

  #3 Hydration Booster

  Cocktail your skin! Hydration Booster passer for dehydrert og sensitiv hud som trenger ekstra fuktighet. Den svært fuktighetsgivende og plumpende effekten av nano-hyaluronsyre gjør huden mykere, og motvirker tørrhetslinjer, gusten og slapp hud. Huden opptrer fastere, glattere og mer glansfull. Miks 1-2 dråper i serum eller krem og voila, du har boostet opp din hudpleie.

  kr 499 – eller Fast rabatt og få opptil 10% rabatt
  KjøpLes mer
 • #4 Recovery Cream

    SOS-krem med kuldebeskyttelse! Recovery Cream er en rik og mild krem som kan brukes av alle i familien, selv de yngste. Den nærer, fukter, beskytter og balanserer tørr og sensitiv hud. Kremen kan også brukes på tørre albuer, hender og andre hudområder som trenger ekstra næring. Den er perfekt som kuldekrem og vil beskytte huden i den kalde vinterluften.

  kr 399 – eller Fast rabatt og få 5% rabatt
  KjøpLes mer
 • #5 DermaGlow AHA Peel

  Ved å peele huden styrker du hudlaget med levende celler, slik at det blir tykkere, mens hudlaget med døde celler blir tynnere. Resultatet er en jevnere hudoverflate, med et sunnere utseende – det vi kaller for glød!

  kr 699
  KjøpLes mer

Mest solgte makeup produkter

 • Flawless Foundation Light

  #1 Flawless Foundation

  Min hud er ikke perfekt og den er 53 år gammel. Derfor må jeg ha en foundation som dekker nok, men ikke blir kakete. Den må være fuktig, men ikke fet, og den må se naturlig ut. Flawless Foundation gjør alt dette. Den skjuler ujevnheter og legger seg ikke i linjer, perfekt til en voksen hud og perfekt for meg.

  kr 499
  KjøpLes mer
 • Baked Blush Pink Coral

  #2 Baked Blush - Pink Coral

  Baked Blush er en høypigmentert rouge som gir fin glød til kinnene og blir ett med huden ved påføring. Min pudderrouge gjør det enkelt å fremheve eplekinn, kun et par "tap" med kosten er nok. Kommer i en fin "allround" nyanse som passer de fleste. Og ja, den passer faktisk de fleste. 

  kr 349
  KjøpLes mer
 • #3 HD Powder Mattening

  En voksen hud blir ofte seende eldre ut ved bruk av dekkende pudder, fordi det legger seg i linjer og huden ser tørr ut. HD (High Defenition) Pudder er et mattende pudder som ikke legger seg i porer eller linjer, det er helt usynlig. Den finmalte konsistensen skaper en perfekt "soft focus-effekt", og setter foundation på huden.

  kr 469
  KjøpLes mer
 • #4 LUX Brush - Angle Liner

  De myke tettpakkede børstehårene i min Angle Liner gjør det enkelt å påføre øyeskygge som eye liner eller til øyebrynsfarge. 100% syntetisk og 100% dyrevennlig!

  kr 159
  KjøpLes mer
 • Eye Pencil Brown

  #5 Eye Pencil Brown

  Eye Pencil er en vannfast kajal som er lett å påføre og som sitter godt. Løfter og åpner opp blikket. Perfekt til å skape en presis liner på vippekanten, eller på våtkanten. Kommer i to farger; mørkebrun og sort.

  kr 199
  KjøpLes mer