Online hudkonsultasjon

FÅ EN GRATIS ONLINE HUDKONSULTASJON

Vi vet at det å finne frem til de produktene som passer for en i en jungel av informasjon kan være vanskelig. Vi tilbyr en online hudkonsultasjon, helt kostnadsfritt og uten kjøpskrav, til alle våre kunder! Alt skjer via telefon eller per videokonferanse, du velger hva som er enklest for deg. Tilbudet gjelder i hele oktober.

Slik gjør man det:

Hele konsultasjonen er online, og du kan velge om du vil at vi ringer deg pr telefon eller på Facetime/ Teams/ Skype/annet. Vi setter av 30 min til deg med en av våre hudpleiere. Du kan selv legge inn hvilken dager som passer i skjema under her.

Vi ringer mellom kl 9 og 15, og du kan legge inn ønske for tidspunkt under «notater». Når du sender inn skjema, kontakter vi deg og avtaler en endelig tid.

Nyttig info

Du kan gjerne ta Hudpleietesten i forkant, eller så tar vi den sammen før vi begynner. Vi hjelper deg med å kartlegge behovene for din hud underveis i timen. Ønsker du å kjøpe produkter, kan du gjøre det i etterkant eller vi kan gjøre det for deg underveis.

Kjøper du for over 2000 kr på en ordre i løpet av oktober, får du med et gratis Miracle Glow Mask Sett (verdi 799,-) via en rabattkode fra oss. 

Fyll ut skjema nedenfor, tilbudet varer ut oktober og det er begrenset plasser.