Love your SKIN! 

Mange lurer på hvorfor jeg har valgt å lage min egen hudpleieserie, jeg som ikke har en faglig utdannelse.  

Først må jeg da fortelle at jeg er en av de som aldri har hatt en pen hud, og da jeg  var i slutten av tyveårene endret huden min seg fra «sånn passe» til «helt forferdelig», jeg fikk alvorlig akne. 

Etter 1,5 år på antibiotika uten bedring var frustrasjonen stor, og sulten på kunnskap likeså. Dette måtte jeg  fikse selv! 

Og her startet min reise i hudpleiebransjen. Jeg åpnet min første hudpleiesalong i 2005 og startet samtidig å lage min egen hudpleieserie, som kom til Norge i 2008.

I årene som gikk møtte jeg mange utfordringer. Veien har vært fylt av både store tap og lykkelige seiere, men ingenting har klart å  stoppe meg og i  dag har jeg  tusenvis av  kunder som skryter av resultatene og viser sin begeistring  i sosiale medier. Jeg blir så stolt! 

På min 50 års dag lanserte jeg min meste effektive antiage serie (så langt) som heter Linda 5.0. Min hud har andre behov etter som årene går, så hudpleieserien utvikler seg i samme takt. Jeg vil ha det BESTE på min hud, så jeg er alltid på jakten etter gode ingredienser og hudsystemer- og dette vil du som kunde også nyte godt av. Ingen av oss, verken gammel eller ung, har år å kaste bort ved å skjemmes av huden vår. 

Akenserien Clear Skin Detox, som er vårt nyeste tilskudd, ble lansert i 2018.

Jeg blir rørt til tårer når jeg får mail av kunder som forteller at de har «prøvd alt» og  etter de har startet på Detox produktene har de endelig fått en hud i balanse  igjen. Tro meg- jeg VET hvordan det føles. 

Vårt motto er LOVE YOUR SKIN AND AGE.
Er du ung, så vær din beste utgave av deg selv uten å skjemmes over uren hud. Er du eldre, så bær dine rynker med stolthet og gjør huden så sunn og frisk som mulig. 
 

Ingen, noensinne, har angret på at de har tatt godt vare på huden sin. 

Klem fra Linda