Love your SKIN! 

Mange lurer på hvorfor jeg har valgt å lage min egen hudpleieserie, jeg som ikke er utdannet hudpleier.  

Først må jeg da fortelle at jeg er en av dem som aldri har hatt en pen hud, og da jeg  var i slutten av tyveårene endret huden min seg fra «sånn passe» til helt forferdelig; jeg fikk alvorlig voksenakne. 

Etter 1,5 år på antibiotika uten bedring var frustrasjonen stor, og sulten på kunnskap likeså. Dette måtte jeg  fikse selv! 

Og her startet min reise i hudpleiebransjen. Jeg åpnet min første hudpleiesalong i 2005 og startet samtidig å lage min egen hudpleieserie, som kom til Norge i 2008. Jeg satte navnet mitt på serien, og det er min personlige garanti til deg. Jeg kommer aldri noensinne til å putte noe i mine produkter som jeg ikke kan stå 100% inne for. Alt skal godkjennes av meg, og jeg personlig utvikler alle produkter i samarbeid med våre laboratorier. 

I årene som har gått fra den spede start til nå, har jeg møtt mange utfordringer. Veien har vært fylt av både store tap og lykkelige seiere, men ingenting har klart å  stoppe meg. Og i  dag har jeg  tusenvis av  kunder som skryter av resultatene og viser sin begeistring  i sosiale medier. Tenk- vi har vunnet prisen for Årets Nettbutikk både i 2019 og 2020. Jeg blir så stolt!

Min hud har andre behov etter som årene går, og hudpleieserien utvikler seg i samme takt. Jeg vil ha det BESTE på min hud, så jeg er alltid på jakt etter gode ingredienser og hudsystemer- og dette vil du som kunde også nyte godt av. Ingen av oss, verken gammel eller ung, har år å kaste bort ved å skjemmes over huden vår. 

Jeg blir rørt til tårer når jeg får mail av kunder som forteller at de har «prøvd alt» og  etter at de har startet på mine produkter har de endelig fått en hud i balanse  igjen. Tro meg- jeg VET hvordan det føles. 

Vårt motto er LOVE YOUR AGE.
Er du ung, så vær den beste utgaven av deg selv uten å skjemmes over uren hud. Er du eldre, så bær dine rynker med stolthet og gjør huden så sunn og frisk som mulig.
 

Ingen, noensinne, har angret på at de har tatt godt vare på huden sin. 

– Linda