DETTE ER «KULDETERAPI»

Behandling med kulde har blitt populært blant kjendisene den siste tiden, og det er kanskje ikke så rart? Kombinasjonen av kulde, massasje og gode produkter vil få huden din til å føles strammere, mer plumpet, og med en fantastisk frisk glød. Hvem ønsker ikke det?


Nyhet i Norge: Thermaspa Face Shaper

Flere kjente fjes i det store utland har kastet seg på trenden og skryter det opp i skyene. Jeg er stolt av å være en av de første i Norge som kan tilby kuldeterapi som hjemmebehandling! Mitt nye verktøy kan drenere væske under øynene, bidra til å markere kjevebein, roe ned hetetokter, hele huden etter syrebehandling eller redusere andre hudirritasjoner.

Du vet de friske, røde kinnene og den litt stramme huden du har etter en tur ute i ordentlig kaldt vær? Det er dette jeg snakker om. Med mine lekre Thermaspa Face Shaper kan du oppleve den effekten hjemme på eget bad.

Å behandle huden med kulde og varme er ikke noe nytt, det er en velkjent behandlingsform i salong, og noe jeg selv brukte mye i mine egne salonger tilbake i tid. Prinsippet er enkelt; en oppvarmet hud blir mer mottagelig for å absorbere produkter, samtidig som kulde roer ned en rød og varm hud, og får blant annet porene til å virke mindre.

 

HVA GJØR THERMASPA FACE SHAPER?

Du har kanskje hørt oss snakke om å ta med hudpleieren hjem på eget bad? Med denne lekre nyheten kan du enkelt gi deg selv en av de mest trendy behandlingene på markedet. Det er like enkelt som det er genialt. To væskefylte glasskuler som kan brukes enten kalde eller varme – igjen og igjen – så ofte du vil. Resultatene er umiddelbare, og om du bruker dem jevnlig, vil stimuleringen av huden også gi en langtidseffekt.

Det er to måter å bruke dem på:

SOME LIKE IT HOT

Kok opp vann, og legg Thermaspa Face Shaper ned i det varme vannet i ca. 5 minutter. Påfør renseprodukt på huden – gjerne Cleansing Balm (ps; huden bør være ren først). Bruk glasskulene, og masser rensen på ansikt, hals og bryst i noen minutter.

Varmen får huden til å absorbere produkter lettere, porene åpnes og rensen blir dypere. Du får en deilig, beroligende avslutning på en lang dag.

SOME LIKE IT COLD

Legg Thermaspa Face Shaper i fryseren i minst 10 minutter (Er huden din sensitiv for kulde, kan de oppbevares i kjøleskap). Påfør serum (eller evt. krem) på huden. Masser produktet med glasskulene, på ansikt, hals og bryst.

Kulden setter i gang sirkulasjonen i huden, demper hevelse ved å drenere væske og oppleves deilig og avkjølende. Isterapi er perfekt for deg som våkner med hovent ansikt og enkelt vil fjerne væske, har hudirritasjoner, eller opplever hetetokter.

TIPS FOR BRUK

  • Bruk den ene Face Shaperen varm og den andre kald, hvis du vil bruke dem rett etter hverandre i samme behandling
  • De kan fint oppbevares i fryseren, men husk å ha dem i medfølgende poser
  • De kan brukes varme, men aldri ta dem rett fra fryser til kokende vann
  • I brosjyren som følger med, finner du beskrivelse av hvordan du bruker glasskulene til å massere, drenere og «sculpte» ansiktet, for best mulig resultater.

 

Se hvordan Linda bruker Thermaspa Face Shaper i denne videoen:

HVORDAN VIRKER THERMASPA FACE SHAPER

Når huden varmes opp eller kjøles ned, reagerer de små blodårene (kapillærene) med å utvide seg og trekke seg sammen. Når huden blir varm utvides porene for å slippe ut overskuddsvarme. Det motsatte skjer når den blir kald – da trekker porene seg sammen. Det er disse naturlige prosessene vi utnytter i denne behandlingen for å drenere og «sculpte» ansiktet. I hudpleiesalonger er disse to elementene benyttet i åresvis, der går de gjerne under navnet «Cryo facial».

Når vi bruker kulene varme, økes blodsirkulasjon og porene utvides. Dette fører til en dypere rens og huden kan lettere ta til seg effektive ingredienser. Bruker du et oljebasert renseprodukt, f.eks. Cleansing Balm, blir kulene enkle å jobbe med, og du kan stimulere huden i flere minutter.

Når vi velger å bruke kulene kalde, vil kapillærene trekke seg sammen, væskeansamling under øyne og andre steder i ansiktet vil dempes, huden roes og porestørrelsen reduseres. Bruk dem gjerne kalde sammen med et serum. Mange opplever at de kan fremheve og forme kinnben og kjeveben når de bruker kalde kuler. Når den kalde massasjen er ferdig, vil huden fortsette å jobbe. Blodsirkulasjonen økes uten å øke porestørrelsen, og du får en plumpet, glatt hud, med en nydelig frisk glød!

OBS! Har du veldig sensitiv hud eller Rosacea, så bør du prøve deg forsiktig frem med disse. Varm dem i varmt vann fra springen i stedet for kokende vann, og kjøl dem ned i kjøleskapet i stedet for i fryseren. Kulene kan brukes uten produkt på huden også, men da må de rulles over huden i stedet for at man lar dem gli og masserer med dem.

 

TIPS TIL PRODUKTER

    Fetching products