Skincare

hvilken rens passer for meg?

Er det vanskelig å finne ut hvilke renseprodukter du skal velge til din hud? Eller synes du at det er vanskelig å bli motivert til å rense huden hver morgen og kveld? Å bruke riktige renseprodukter gir mange fordeler. Vann alene vil aldri kunne fjerne fett, forurensing, oljer, talg og døde hudceller fra huden. Fjerner du ikke dette, så vil ikke huden kunne gjøre seg nytte av gode ingredienser du påfører i serum og kremer.

Sliter du med store porer, er også rens noe av det viktigste du gjør. Renser du talg og avfallstoffer ut av porene daglig, vil de bli mindre, og huden ser jevnere og sunnere ut.

 

HVILKEN RENS PASSER FOR MEG?

Vi har tre forskjellige renser og to forskjellige tonicer. Alle kan kombineres og alle kan brukes hver dag.

Cleansing Balm er en deilig kremete rens, som passer perfekt for deg som har tørr til normal hud. Den fjerner all sminke, inkludert vannfast maskara, den løser opp oljer, talg og solfaktor på en effektiv og skånsom måte, og den passer derfor perfekt som steg 1 i en «dobbeltrens». Helt duftfri- for hudens beste.

Foaming Face Wash er en skummende rens som passer alle, bortsett fra de med veldig tørr hud. Den tar bort sminke (men ikke like bra som Cleansing Balm), skitt og forurensing.. Den er veldig drøy og du kan kjenne at huden blir ren med denne. Helt duftfri- for hudens beste.

Salicylic Face Wash er en skummende rens med salisylsyre, som passer for deg med fet og kombinert hud. Den renser opp i porene og holder dem rene. Den beroligende og antibakterielle formelen gjør underverker på hud som lett får kviser og sorte prikker.

Salicylic Tonic er vår bestselgende tonic, fordi den kan brukes av alle som sliter med fet hud, kviser og andre tilstopninger, eller bare litt store porer. Salisylsyren løser opp både døde hudceller og talg – også nede i porene. Huden blir ren, jevn og får en sunn glød.

Balancing Tonic passer for deg med mer tørr og sensitiv hud. Gode ingredienser som aloe vera og hyaluronsyre blir liggende på huden, for bedret fukt og redusert sensitivitet.

Hva betyr det å dobbeltrense? 

For optimal rens anbefaler vi å «dobbeltrense». Det vil si at man renser først med en  oljebasert  rens (Cleasning Balm) for å fjerne makeup, forurensing og rester av solfaktor. Så renser man med en  vannbasert  rens (Foaming Face Wash eller Salisylic Face Wash) for å vaske bort restene fra oljen, samt svette, avfallstoffer og skitt på huden.  Avslutt med  Salisylic Tonic som renser i dybden eller Balancing Tonic som fukter og roer, og du har en helt ren hud som er klar for serum og krem.  

Tips: Vask av renseprodukter, peeling og maske med vår mikrofibervott, og du er sikker på å få fjernet alle rester av produkt på huden. Samtidig gir den en lett eksfoliering.

READ IT – WANT IT?

    Fetching products