Linda

LNDA Makeup

Synes du det er vanskelig å finne rett makeup?
Det synes nemlig jeg! Det er vanskelig å finne makeup til min voksne hud.

I flere år har jeg ønsket å lage sminke jeg selv kan bruke. Endelig var tiden inne for å lansere min helt egen makeup kolleksjon!

Jeg har laget en såkalt «NO MAKEUP-MAKEUP» serie og den er tilpasset ikke-perfekt hud. Den inneholder noen få «allround» farger som passer alle.

Jeg er ikke opptatt av å ha masse forskjellige farger på øyeskyggene, men de få jeg faktisk bruker skal passe til mine øyne, legge seg pent og holde hele dagen.

Jeg må ha en foundation som jevner ut, men som ikke legger seg i linjene. Den må være fuktig, men ikke bli for fet og mest av alt; den må gi meg glød og holde hele dagen!

Jeg vil ha en lipgloss som «plumper» opp leppene forsiktig, slik at de fine linjene som har kommet de siste årene blir mindre synlig. Samtidig vil jeg at den skal pleie, og kanskje være forebyggende mot flere linjer?

Det viktigste av alt, jeg vil at min make-up skal være en forlengelse av min daglige hudpleierutine og at absolutt ingen ingredienser skal være testet på dyr.

Jeg har laget makeup for deg og for meg, for oss som skal sminke oss i en fei og vil ha det enkelt, men også for deg som ikke har brukt makeup på mange år og som tror du er for gammel.

Helt feil! Makeup er både viktig og vakkert for en moden, voksen kvinne. Det fremhever vår skjønnhet og gir huden vår liv.

It`s our time to shine!