LNDA+LAB

hudpleie
med medisinsk
styrke

Det er to typer hudpleiprodukter på markedet,
kosmetiske og medisinske.

Hudpleieprodukter med medisinsk styrke er steget mellom de beste kosmetiske produktene, og det som brukes av hudleger og dermatologiske sykepleiere. Når vi sier at et produkt har medisinsk styrke, så betyr det at det har enda høyere konsentrasjoner av virkestoffer enn tradisjonell hudpleie.

Kosmetiske hudpleieprodukter kan være veldig effektive, og passer godt til å behandle vanlige utfordringer hos de fleste hudtyper. De kan for eksempel hjelpe med å få en renere, klarere hud, de gir fuktighet og balanserer huden, samt at de gir en glattere hud med færre aldringstegn.

LNDA+LAB er medisinske hudpleieprodukter som inneholder svært konsentrerte aktive ingredienser som trenger dypere inn i huden. Hvis du vil ha de mest effektive og synlige forandringene, kan det lønne seg å gå for et LNDA+LAB hudprogram, gjerne i kombinasjon med våre andre produkter. Konsentrasjonen av de dokumenterte virkestoffene er såpass høy, at det ligger i grenseland mellom kosmetikk og farmasi.

Selv om mange av ingrediensene i LNDA Lab brukes av dermatologer og helsepersonell i medisinske behandlinger, har vi formulert dem på en måte som gjør at produktene kan kjøpes og brukes hjemme.

Allikevel er det viktig å vite nøyaktig hvordan produktene skal brukes, og hvordan huden kan reagere når man bytter til LNDA+LAB-serien. Derfor skjer dette i samråd med våre hudterapeuter og etter detaljerte retningslinjer for bruk.

Fetching products